Gå til innhold

JSBS

Medlemmer
  • Innlegg

    54
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av JSBS

  1. At kvaliteten har blitt bedre pga mindre pågang til Forbrukerrådet? Selv gidder jeg ikke lenger klage om bilen har bare noen få feil, så lenge den kjører og dører og vinduer holder seg igjen. Jeg vet at bilen aldri vil bli feilfri. Så lenge andre bilmerker må stå i ladekø en time anser jeg dét som verre enn å kjøre Tesla med feil. Alternativet er bensin eller diesel.

  2. De fleste vil vel punge ut med 300 000 for en slik, så man får ryggekamera i det minste. Da er det bare litt mer enn 100 000 opp til Tesla 3, med firehjulsdrift. 300 000 kroner er dyrt for en liten bil. De minste bensinbilene koster under 150 000 kroner splitter ny, og kjører nesten 100 mil på en tank. Det er dyrt med elbiler, ikke merkelig at det bare er i Norge de selges i store antall pr innbygger.

  3. 7 år etter Tesla kommer Mercedes med et batteri som Tesla hadde da. Opel leverte nesten like stort batteri i den lille bilen sin tre år før Mercedes kommer. Bilen er sikkert bra, men på batterifronten har ikke Mercedes fulgt med. Jeg fortsetter med Tesla X100 med god samvittighet og i full visshet at ingen elbiler kommer raskere til verdens ende enn Tesla.

  4.  

    . De har fortsatt ikke delelager i Norge bortsett fra litt utvalgte deler. 

    FUD. Hovedlageret i Norge ligger i Moss.  Det har riktignok vært leveringstid på enkelte deler, men selv ukurante deler har blitt levert ut til de enkelte verkstedene over natt. Nå har enkelte verksteder kollapset pga kapasitetsproblemer, og da er det nok lett å skylde på manglende deletilgang. Ihvertfall har enkelte i Oslo-området fått presentert at man ikke har klart å skaffe deler, mens de samme delene har blitt levert uproblematisk litt mer grisgrendte strøk.

     

    Nå justeres strategien slik at verkstedene får større delelagre enn tidligere. Videre åpnes flere verksteder, og man rekrutterer et høyt antall medarbeidere for å styrke organisasjonen i Norge. Når man i tillegg gjør grep for å bedre logistikken er det ihvertfall mye som tilsier at man skal få kontroll på sakene. Men det vil naturligvis ta tid.

    Fint at deletilgangen har blitt bedre, men som du sier, verksteder kollapser. De hadde ikke kollapset mindre om en billig-versjon av modell 3 hadde kommet.

    • Liker 4
  5. Bra å reparere fremfor å kaste, men synes det er viktig å påpeke at ca 2500,- for en totimers jobb er det som må til for å kunne lønne reparatørene anstendig. Der er det jo også inkludert ca 5-600,- i deler. Derfor burde det være en ordning der staten er med å spleiser på reparasjonsregningen når reparasjon er på 1-3 timer. Ellers vil det aldri kunne lønne seg å få telefoner reparert på et verksted som betaler skatt, arbeidsgiveravgift og anstendig lønn. En slik spleis vil være med på å sysselsette folk i Norge, ikke bare barnearbeid i produksjonsland. Det er flere slike yrker som behøver å hjelpes litt, slik at reparasjon faktisk lønner seg for forbrukerne også: skomaker, skredder, elektronikkreparatør, m. fl. På sikt vil uansett landet tjene på en slik ordning, da sysselsetting i seg selv gir økt kjøpekraft, inntektsskatt etc.

     

    Regner med en profesjonell montør som jobber med slikt daglig kan reparere telefonen på en time. At Staten da skal sponse reparasjonen er urealistisk. Med 2000 kroner i inntjening på en reparasjon og med verktøy for et par tusen kroner og en arbeidsplass på få kvadratmeter vil en telefonreparatør tjene like mye som en mobilkranoperatør, som i tillegg til et verktøy til 10 millioner også skal ha sertifikater til 200 000 kroner.

  6. Det er verdt å nevne at i Oslo er det ikke gratis å parkere mopeder og MC på offentlige parkeringsplasser - i avgiftstid. Denne, derimot ER gratis. Denne er et EL-kjøretøy !

    Jeg ringte Bymiljøetaten og spesielt spurte om dette.

     

    El-kjøretøy har begrenset tid til parkeringen. En skoleelev kan feks ikke kjøre scooteren til byen og parkere ved skolen lenger tid enn to timer. En el-scooter med parkeringstillatelse nærmest hvor som helst, som før i tiden, da mc kunne parkere på fortauet, kunne gjort Oslo til Nordens Roma.

  7. Og hvordan er tilgangen på deler?

     

    Regner med spørsmålet er retorisk, men svarer allikevel. Tesla er ENESTE bilprodusent som ikke har delelager. Og før menigheten kommer på banen for å berge aksjene sine - ja, selvsagt har de noen deler på lager, men de mangler alt for mye, så mye at alt for mange har ventet alt for lenge på deler. Mange måneder venting på deler er helt vanlig, enkelte har ventet ett år.

     

    Jeg fikk melding fra Tesla for to måneder siden, at delene skulle hastesendes med fly (sannsynligvis fordi jeg laget mye bråk og truet med å begjære kjøpet hevet). I går fikk jeg beskjed at delene "skulle sendes". Jeg tror det ikke før jeg ser det. Bilen står på AutoIn, Teslagodkjent karosseriverksted. De foreteller at Tesla holder kortene "tett til brystet" når det gjelder å informere om deler. De får aldri svar på om det finnes deler eller når levering er ventet. "Delene vet vi om er kommet når de kommer på døra".

    • Liker 5
  8. @JSBS

     

    Du forsøker å skape en illusjon om at du er den eneste som virkelig kjenner Tesla og du kan liketil spå om fremtiden til Tesla, likevel virker det å være temmelig mye feil i det du påstår. Hvorfor drar du inn andre selskaper Musk er involvert i når du snakker om Tesla? 

     

    Du må gjerne humre og le over planene til Tesla om å bygge nye fabrikker. Men Tesla har i det minste planer og går alt i år igang med å bygge i Kina. Veldig mange andre bilprodusenter har ikke engang fått planene om nye fabrikker på plass, og mangler også konkrete planer og skisser for hvilket modellutvalg de skal tilby i elektrisk versjon. 

     

    Alt i alt vil jeg si at Tesla er svært langt fremme i forhold til produksjon. Batterifabrikken på vestkysten av USA utvides. Kapasiteten på batteriproduksjon økes og antall biler produsert økes. 

     

    Det er helt greit å være frustrert i forhold til problemene Tesla har i organisasjonen. Leveringstid på deler, kø for service etc. Reelle problemer som må løses raskt av Tesla, uten tvil. Men jeg har troa på at de kommer til  å løse problemene og at de kommer til å øke byggetakten ennå mer utover året. 

     

    Samlet sett så vil nok Tesla ha en positiv kontantstrøm før året er omme. Men nå må Tesla fokusere på de som alt har kjøpt Tesla slik at de får den oppfølgingen man kan forvente og at tilgangen på deler bedres. Få om noen selskaper har store delelager i små markeder. Det meste kommer fra sentrallager. Det er nok løsningen som Tesla også kommer til å falle ned til sist. At de bygger et stort sentrallager for Europa. Men de trenger en interim løsning som de kan implementere umiddelbart slik at Tesla får kontroll over både servicebiten og deletilgangen. 

     

    "Få om noen selskaper har store delelager i små markeder. Det meste kommer fra sentrallager. Det er nok løsningen som Tesla også kommer til å falle ned til sist. At de bygger et stort sentrallager for Europa."

     

    Dette er jo en helt meningsløs påstand. Selvsagt har ikke alle store delelagre i alle land. Ford har sitt sentrallager i Sverige, så¨vidt jeg vet. Mange it-selskaper har lager i forskjeliige europeiske byer, men DELENE KOMMMER I LØPET AV EN DAG ELLER TO. Tesla bruker mange måneder på å levere deler!

     

    Slike helt absurde forklaringer kommer altså norske fanbois med. Enten det, ellers så prøver de å berge aksjene sine. Selv har jeg pantsatt huset og shorter Tesla, så sikker er jeg på kollaps. Et firma som lager 1 % av bilantallet til GM og Ford, mens som en periode var verdt mer enn de to selskapene, ja, dette er jo åpenbart for mange. Fortjenesten skal brukes til nytt hus, til elbiler til alle tre ungene, til pensjon. Paradoksalt kommer teslafallet til å finansiere kjøp av konkurrerende bilmodeller. Man må jo nesten le i alt det elendige Tesla presterer.

    • Liker 3
  9.  

    Tesla har 1 - én - fabrikk fra før. Om de annonserer at de skal bygge én til eller 10 til eller 100 fabrikker til så betyr det ikke annet enn at de fortsatt kun har én fabrikk pr i dag. Den andre som bygges er et skjelett av noe som kanskje blir.

     

    Tesla kommer ikke usannsynlig til å gå konkurs. De har ikke drevet med overskudd et eneste år. De amerikanske skattebetalerne har så langt betalt ca 40 milliarder i subsidier til Tesla, noe norske Tesla fanbois på 50 år + ikke engang klarer å google seg frem til, men nå er det stopp. Så hvor skal pengene komme fra?

     

    Norske Teslakjøpere, meg selv inkludert, som eier av X100, opplever at Tesla ikke kan levere deler til skadede biler. Selv har jeg ventet snart 3 måneder på deler, og det er ingenting som tilsier at delene er på vei engang. Tesla låner ut biler til kunder som venter, så det skal bli vanskeligere å begjære heving av kjøp, noe som har medført at flere bilutleiefirmaer tjener godt på å leie ut biler til Tesla, som etterhvert har blitt en storkunde hos norske bilutleiefirmaer.

     

    Tesla har ikke engang et delelager, noe som også benektes av norske Tesla fanbois på 50 år +. De insisterer hardnakket på at Tesla har et delelager i Moss. Ingen har imidlertid sett dette delelageret. Det er ikke mulig å dra dit og handle. Det er ikke mulig å ringe dit og bestille deler. Tesla har til og med opprettet et dummy innvalgsnummer for delelager. Noen installerer et dummykamera på husveggen sin for å skremme tyver. Tesla har installert et dummynummer til delelageret hvor ingen svarer. Bare prøv selv. Ring Tesla, tast "2" for delelager, men ingen svarer. Jeg har dette som hobby for tiden. Når jeg sitter ved pecen og jobber ringer jeg med dagers mellomrom dette nummeret, lar det ringe i 30 minutter og foreløpig har ingen svart. Altså et dummynummer.

     

    Teslas krampetrekning for ikke å gå konkurs er selvsagt frierier til aksjeeiere i form av pressemeldinger om planlagte gigafactories. Model 3, som skal komme, om den kommer, vil være spikeren i kista for Tesla. Når/om en rimelig elbil slippes på markedet i Norge, uten delelager, da kollapser det hele. I mellomtiden har mange, inkludert Musk, tjent enorme summer på aksjer, på høye lønninger, og høyst sannsynlig på enorme bonuser. For slik fungerer det i USA. Når man får skattebetalernes penger, 40 milliarder mellom hendene, da er det mange som får smuler av potten. Og smulene er ikke små, 40 milliarder er ikke lite penger, det er enormt mye.

     

    Snart kommer Tesla fanbois på 50+ på banen og vil dementere dette. At det ikke er sant. At Tesla har delelager (ja, de har selvsagt noen deler liggende et sted, men noe delelager i tradisjonell forstand, det har de ikke), at Tesla ikke har fått penger fra amerikanske skattebetalere, og at påstanden om et dummynummer for delelager er så dumt at jeg er verdens verste Tesla-hater. For det er de overbevist om, disse fanboisene på 50+, at folk hater bilene deres. De skjønner ikke at folk ikke hater bilene deres, at kritikken går mot Tesla som organisasjon, at ingen faktisk hater en bil.

    Hvorfor i alle dager eier du en Tesla?

    Du skjønte ikke dette helt, nei.

     

    Jeg visste ikke noe om de enorme problemene til Tesla da jeg bestilte bilen. Jeg visste ikke at de ikke hadde delelager. Jeg visste ikke at det sto så dårlig til.

    • Liker 4
  10. Gigafactory 1 i Nevada er ikke ferdig, og produserer kun batterier.

    Buffalo, New York "Gigafactory 2 eies av Staten New York, leases av Tesla og driver med batterier.

     

    Om subsidier og direkte betalinger fra amerikanske skattebetalere til Tesla, stoler jeg heller på amerikanske journalister enn norske fanbois som ikke engang vet at Tesla kun eier én bilfabrikk.

    http://www.latimes.com/business/la-fi-hy-musk-subsidies-20150531-story.html#

     

     

  11. Tesla har 1 - én - fabrikk fra før. Om de annonserer at de skal bygge én til eller 10 til eller 100 fabrikker til så betyr det ikke annet enn at de fortsatt kun har én fabrikk pr i dag. Den andre som bygges er et skjelett av noe som kanskje blir.

     

    Tesla kommer ikke usannsynlig til å gå konkurs. De har ikke drevet med overskudd et eneste år. De amerikanske skattebetalerne har så langt betalt ca 40 milliarder i subsidier til Tesla, noe norske Tesla fanbois på 50 år + ikke engang klarer å google seg frem til, men nå er det stopp. Så hvor skal pengene komme fra?

     

    Norske Teslakjøpere, meg selv inkludert, som eier av X100, opplever at Tesla ikke kan levere deler til skadede biler. Selv har jeg ventet snart 3 måneder på deler, og det er ingenting som tilsier at delene er på vei engang. Tesla låner ut biler til kunder som venter, så det skal bli vanskeligere å begjære heving av kjøp, noe som har medført at flere bilutleiefirmaer tjener godt på å leie ut biler til Tesla, som etterhvert har blitt en storkunde hos norske bilutleiefirmaer.

     

    Tesla har ikke engang et delelager, noe som også benektes av norske Tesla fanbois på 50 år +. De insisterer hardnakket på at Tesla har et delelager i Moss. Ingen har imidlertid sett dette delelageret. Det er ikke mulig å dra dit og handle. Det er ikke mulig å ringe dit og bestille deler. Tesla har til og med opprettet et dummy innvalgsnummer for delelager. Noen installerer et dummykamera på husveggen sin for å skremme tyver. Tesla har installert et dummynummer til delelageret hvor ingen svarer. Bare prøv selv. Ring Tesla, tast "2" for delelager, men ingen svarer. Jeg har dette som hobby for tiden. Når jeg sitter ved pecen og jobber ringer jeg med dagers mellomrom dette nummeret, lar det ringe i 30 minutter og foreløpig har ingen svart. Altså et dummynummer.

     

    Teslas krampetrekning for ikke å gå konkurs er selvsagt frierier til aksjeeiere i form av pressemeldinger om planlagte gigafactories. Model 3, som skal komme, om den kommer, vil være spikeren i kista for Tesla. Når/om en rimelig elbil slippes på markedet i Norge, uten delelager, da kollapser det hele. I mellomtiden har mange, inkludert Musk, tjent enorme summer på aksjer, på høye lønninger, og høyst sannsynlig på enorme bonuser. For slik fungerer det i USA. Når man får skattebetalernes penger, 40 milliarder mellom hendene, da er det mange som får smuler av potten. Og smulene er ikke små, 40 milliarder er ikke lite penger, det er enormt mye.

     

    Snart kommer Tesla fanbois på 50+ på banen og vil dementere dette. At det ikke er sant. At Tesla har delelager (ja, de har selvsagt noen deler liggende et sted, men noe delelager i tradisjonell forstand, det har de ikke), at Tesla ikke har fått penger fra amerikanske skattebetalere, og at påstanden om et dummynummer for delelager er så dumt at jeg er verdens verste Tesla-hater. For det er de overbevist om, disse fanboisene på 50+, at folk hater bilene deres. De skjønner ikke at folk ikke hater bilene deres, at kritikken går mot Tesla som organisasjon, at ingen faktisk hater en bil.

     

    Og hvorfor er det ingen som reagerer når et selskap som lager biler, og det i et antall som er ca 1 % av antallet For og GM produserer, faktisk blir mer verdt enn Ford og GM? Det betyr at enten er Ford og GM usannsynlig lavt priset, ellers er Tesla usannsynlig høyt priset. Jeg har et lite forbehold om at verden er så glad i elbiler generelt og Tesla spesielt at de aksepterer at denne bilprodusenten opererer uten delelager, og aksepterer at bilen deres blir stående på verksted i månedsvis, opptil et år har feks Dagladet skrevet artikkel om. Men jeg tror ikke folk er så glad i elbil og så glad i Tesla, eller at Ford og GM er så lavt priset, jeg tror heller at Teslas verdi skrelles med 99 %, når folk oppdager forretningsmodellen til disse amerikanerne.

     

  12. Tesla har 1 - én - fabrikk fra før. Om de annonserer at de skal bygge én til eller 10 til eller 100 fabrikker til så betyr det ikke annet enn at de fortsatt kun har én fabrikk pr i dag. Den andre som bygges er et skjelett av noe som kanskje blir.

     

    Tesla kommer ikke usannsynlig til å gå konkurs. De har ikke drevet med overskudd et eneste år. De amerikanske skattebetalerne har så langt betalt ca 40 milliarder i subsidier til Tesla, noe norske Tesla fanbois på 50 år + ikke engang klarer å google seg frem til, men nå er det stopp. Så hvor skal pengene komme fra?

     

    Norske Teslakjøpere, meg selv inkludert, som eier av X100, opplever at Tesla ikke kan levere deler til skadede biler. Selv har jeg ventet snart 3 måneder på deler, og det er ingenting som tilsier at delene er på vei engang. Tesla låner ut biler til kunder som venter, så det skal bli vanskeligere å begjære heving av kjøp, noe som har medført at flere bilutleiefirmaer tjener godt på å leie ut biler til Tesla, som etterhvert har blitt en storkunde hos norske bilutleiefirmaer.

     

    Tesla har ikke engang et delelager, noe som også benektes av norske Tesla fanbois på 50 år +. De insisterer hardnakket på at Tesla har et delelager i Moss. Ingen har imidlertid sett dette delelageret. Det er ikke mulig å dra dit og handle. Det er ikke mulig å ringe dit og bestille deler. Tesla har til og med opprettet et dummy innvalgsnummer for delelager. Noen installerer et dummykamera på husveggen sin for å skremme tyver. Tesla har installert et dummynummer til delelageret hvor ingen svarer. Bare prøv selv. Ring Tesla, tast "2" for delelager, men ingen svarer. Jeg har dette som hobby for tiden. Når jeg sitter ved pecen og jobber ringer jeg med dagers mellomrom dette nummeret, lar det ringe i 30 minutter og foreløpig har ingen svart. Altså et dummynummer.

     

    Teslas krampetrekning for ikke å gå konkurs er selvsagt frierier til aksjeeiere i form av pressemeldinger om planlagte gigafactories. Model 3, som skal komme, om den kommer, vil være spikeren i kista for Tesla. Når/om en rimelig elbil slippes på markedet i Norge, uten delelager, da kollapser det hele. I mellomtiden har mange, inkludert Musk, tjent enorme summer på aksjer, på høye lønninger, og høyst sannsynlig på enorme bonuser. For slik fungerer det i USA. Når man får skattebetalernes penger, 40 milliarder mellom hendene, da er det mange som får smuler av potten. Og smulene er ikke små, 40 milliarder er ikke lite penger, det er enormt mye.

     

    Snart kommer Tesla fanbois på 50+ på banen og vil dementere dette. At det ikke er sant. At Tesla har delelager (ja, de har selvsagt noen deler liggende et sted, men noe delelager i tradisjonell forstand, det har de ikke), at Tesla ikke har fått penger fra amerikanske skattebetalere, og at påstanden om et dummynummer for delelager er så dumt at jeg er verdens verste Tesla-hater. For det er de overbevist om, disse fanboisene på 50+, at folk hater bilene deres. De skjønner ikke at folk ikke hater bilene deres, at kritikken går mot Tesla som organisasjon, at ingen faktisk hater en bil.

    • Liker 7
  13. Denne bilen behøver nok mer aggressiv prising enn man først så for seg. Skal den være konkurransedyktig bør prisen ligge nærmere 300 000 enn 350 000 kr for en godt utstyrt modell. Samtidig bør nok 40 kwt-modellen ned i pris. Men man skal selvfølgelig ikke undervurdere det faktum at Nissan er en av få som faktisk klarer å levere biler innen rimelig tid.

     

    Folk annonserer den brukte opelen sin med 60-batteri for 400'+, og i diskusjonstråder karakteriseres de som er kritiske til den høye, kall det svartebørsprisen, som helt uvitende om at det faktisk er billig. Og bilene blir, utrolig nok, angivelig solgt Så Nissan kan trygt ta 350 000 for sin nye Leaf, sannsynligvis mer.

  14.  

    Denne ordningen er vel ment å håndtere krisetilfeller der eieren ikke kommer av flekken, og ikke "trivielle" reparasjoner man kan kjøre for egen maskin til Tesla-verksted?

     

    I så fall er det vel et begrenset antall mulige feil det kan dreie seg om og trengs ikke veldig stort antall forskjellige deler.  :hmm:

     

    (for legge til at jeg ikke aner noe om innmaten på Tesla) 

     

    Det løser jo ett problem for tesla om bilene kan stå hos eieren og vente på reparasjon i stede for å ta opp plass utenfor tesla-verkstedet.

     

    For min egen del håper jeg mitt lokale verksted forsetter som før, selv når deler må bestilles fra Tyskland tar det max 2-3 dager før de har delen og kan gjennomføre reparasjonen.

    Skulle ønske jeg hadde tilgang til det samme delelageret som deg, heldiggris. Det skulle nok mange andre ønske også. Men det er klart, med de begrensede antall delene som finnes på lager kan man ikke tillate adgang til hvem som helst.

  15.  

     

    Teslabjørn la ut noen bilder av en tilsynelatende ny flåte med servicebiler på Karihaugen i Oslo, så ting er tydelegvis i gang med å skje.

     

    Men vil de ha nok reservedeler?

     

    Nok reservedeler? De har ikke delelager. Det er riktignok noen som påstår at Tesla har delelager i Moss, men ingen har sett dette delelageret, man kan heller ikke ringe dit og bestille deler.

     

    Tesla har ofte heller ikke deler i USA. Det tar feks. ofte lenger tid å få en del sendt til Norge enn det tar å få levert en bil på veien med norske skilt, fra bestillingsdato. Det betyr selvsagt at de ikke har delen, og at de heller prioriteter salg fremfor deleproduksjon og lager. Dette er pr definisjon en svindel. Lovene er klare - om det ikke finnes deler eller delelager skal kunden bli informert om dette på forhånd. Det er veldig mange nordmenn som kan begjære kjøpet hevet hos Forbrukerrådet.

     

    Og før det nå (igjen) kommer flere her som sier "du er et troll, Tesla har deler, jeg har kjørt problemfritt i fem år", så gjelder altså problemet de som faktisk har problemer med deler, og det er mange. Du som ikke har problemer med bilen din, som ikke er påkjørt av en annen bil eller som ikke har krasjet, problemet gjelder ikke deg, skjønner du.

    Jeg har jobbet ved delelageret deres i Moss, og har inngående kunnskap om det meste som foregår der. Ergo kan jeg med aller høyeste sikkerhet fortelle deg at jo, delelager, det har Tesla i Moss.

    Så fint da. Da kan jo du gi oss et telefonnummer man kan ringe til. Og ikke dummy-nummeret de har på nettIden, det som er ubetjent. Om du gir bort ( høres ut som en statshemmelighet, noe det nesten er, da Tesla setter munnkurv på ansatte og pleier ikke å informere om "enkelthendelser") nummeret, skal jeg ringe dit, sette opp en liste med fem ting, vanlige deler, og se hvor mange de har, eventuelt hvor lang leveringstid. Jeg gjetter null, samt uviss leveringstid.

    • Liker 3
  16.  

    Selvmord? Nissan, som har en bilorganisasjon og ikke definerer seg som en teknologibedrift, som Tesla gjør, har "spydd ut" over 300 000 Leaf og nærmer seg en halv million med stormskritt. Det fungerer knirkefritt. Grunnen til at de andre ikke spyr ut elbiler er pga lite salg på verdensbasis. Tesla har valgt å lage elbiler, men har ingen organisasjon for kvalitetskontroll, delelager, ettermarked, telefoninfrastruktur, alt er bare kaos, kaos og det tar mange år å ordne opp i et slikt kaos, om det overhodet er mulig. Jeg er så sikker på at de går konkurs at jeg har begjært kjøpet hevet på min bil, som har stått på verksted i måneder og ventet på deler.

    Og der var den mannen tilbake. Buhu. Hvorfor ikke være i det minste litt redelig. Du slakter Tesla fordi du har hatt en dårlig erfaring. Tydeliggjør at det er din personlige erfaring. Jeg personlig, registrerer din erfaring. Jeg er sikker på at du ikke er alene. Men faktum er at inntrykket de fleste har, skiller seg kraftig fra ditt. Jeg har minst like mye erfaring som deg. Jeg har bare gode erfaringer.

    Så vær litt edruelig.

    Og ja, ting kunne vært bedre, med bilene, med organisasjonen, med økonomien. Det kan til og med være at firmaet går konkurs. Jeg tror ikke det kommer til å skje. Det vil uansett være slik at Tesla har gjort en betydelig innsats for å prege bilindustrien i årene som kommer.

    Kjøp deg tysk bil neste gang. Der har du dinosaurer jeg tror kan leve på lånt tid om få år.

    Du skjønner ikke problemstillingen. Du sier du har gode erfaringer? Hva har det med saken å gjøre? Så lenge du har kjørt problemfritt har du selvsagt gode erfaringer. Vi snakker her om alle problemene som har oppstått hos alle de som faktisk har problemer. Og det har avslørt at Tesla

    1. Ikke har delelager

    2. Ikke har et fungerende telefonsystem

    3. Osv

    • Liker 4
×
×
  • Opprett ny...