Gå til innhold

JediMindTriks

Medlemmer
  • Innlegg

    630
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av JediMindTriks

  1. 51 minutes ago, enl said:

    Har ikke hatt Gainward siden Geforce 2. Erfaring med kortene?

    Jeg har ett Gainward phoenix 2080 Kort.  Mitt Evga 1080ti gikk i stykker og da fikk jeg dette som erstatning. Jeg var pottesur fordi jeg følte at jeg fikk noe dårligere. Men fy faen for en overaskelse. Kortet var lydløst i forhold til evga kortet. fysisk mindre og  hadde betraktelig bedre ytelse. Så jeg er kjempefornøyd med det. Men om det jeg har oversetter til ett godt 4090 kort er umulig å si.

    Ett mer generelt spørsmål. er det ikke mulig å kjøpe FE kort i Norge? Er ganske trist da jeg gikk glipp av 3xxx FE kort og liker de bedre enn de andre.

  2. On 4/21/2022 at 2:45 PM, BadCat said:

    Du får ikke utnyttet ytelsen på det hovedkortet. Du kan nok fint gå ned til SN750 hvis du ikke har tenkt å oppgradere prosessor og hovedkort.

    https://www.komplett.no/product/1191926/datautstyr/lagring/harddiskerssd/ssd-m2/wd-black-sn750-se-m2-nvme-ssd-1tb-battlefield-2042

    Han får ikke utnyttet toppytelsen, noe ingen gjør i 99% av tilfeller. Ville uansett gått for PCIE 4.0 disk da disse har nyere og kjappere kontrollere.

  3. On 1/13/2022 at 9:00 PM, Anterialis said:

    Enig. Men da forstår jeg dette som at dersom produsenten velger å bruke SATA-grensesnittet, så lager de ikke minnemoduler som nødvendigvis klarer mye mer enn SATA-hastigheten.. Det gir mening. 

    Har lyst til å legge inn litt info ang hastigheter. Problemet er at Produsenter av disker samt folk som kjøper er kjempeopptatt av hastigheter på diskene, Men dette er en ganske irrelevant sak. Du vil for det meste ved vanlig bruk aldri oppnå topphastigheten på en disk uansett. Eksempel om du overfører fra en mekanisk disk, så er du låst til hastigheten fra den disken, samme gjelder nettverk, internett, you name it. Med mindre du har to stk av samme disk koblet til hver sin M.2 port.

    Det viktigste folk glemmer er  I/O Operasjoner per sekund og Latency.  Tross alt, aksellerasjon på en bil er viktigere enn topphastighet.  Og det er derfor intel sin Optane disker er så dyre, de har en hinsides IOPS, noe som gjør at alle de hundre tusen småfilene du har på disken lastes kjappere, derfor vil hele systemet ditt virke mer momentan. Sjekk bilde for referanse, 1x Intel P5800x vs 4x Samsung 983 disker i raid0.

    skada.PNG

    • Liker 1
  4. Syntes det er utrolig at folk ønsker at Samsung skal feile på deres nye produkter men klager samtidig over at det ikke er nok innovasjon. Dette er Gen 1 (2) av produktet. Forvent feil og håp at det blir en suksess slik at vi ser nye produkter.

    Og til de som klager over pris - denne telefonen er ikke for deg.

     

    Ønsker at de skal gjør det bra, men dette produktet her er tåpelig. Jeg har selv Samsung telefoner og rører ikke noe annet, men ville aldri kjøpt den greia her.

    • Liker 1
  5.  

     

    Absolutt ikke verdt til den prisen.

     

    Samsung S10+ = kr 13.000,-

    Tab s6 = kr 8.000,-

    Til sammen blir det 21.000,-

    Dette er en telefon og et nettbrett, med ny teknologi og de beste spesifikasjonene.

    Det er mere enn det. Det er et nettbrett i lommeformat. Ergo, den er med deg overalt.

     

    Men den er dyr

    Lommeformat? Om du bruker baggy jeans ja.

     

    Ellers er det ett veskeformat.

  6. Prisene på Porsches sider er ikke de samme som her i artikkelen.

     

    Turbo er 1.324.900

    Turbo S er 1.608.900

     

    Og når en kikker litt i tilbehørsliste som er enorm. Inkludert "Porsche Electric Sport Sound (sportslyd)" til 4300 :-)

     

    Glasstak 13800,-

     

    Ryggekamera..... 5900,-

     

    Ikke en gang Cruise controll er med??? Kan det stemme?

     

    On board DC charger?? 6700???

     

    Ladekabel er tilegg med 9300

     

    ojoj...

     

    Haha kødder du?

     

    Ikke nok med det men den er sikkert ikke like kjapp som Model S P100D.

    • Liker 2
  7. Min neste telefon blir en Huawei telefon, bare fordi jeg syns at de ble feil behandlet og ble en brikke mellom to stor makter.

    Jeg skal ikke late som jeg er ekspert på dette feltet, men det har aldri blitt bevisst at de holdt på spionering. Derimot ble amerikanerne tatt på fersken.

     

    Altså ikke se bort ifra at USA følte spion yrket ble for hett og derfår måtte bannlyse Huawei slik at ikke kineserene tar igjen USA.

  8. Regner med at Apple har jobbet med estetikk og ikke minst tyngde/stødighet. Hvis man kjøper en 50000,- kroners skjerm gidder man ikke ha en 200 kroner plastfot som tipper overende hvis noen skulle dunke til skrivebordet.

     

    Eller så kunne de ha inkludert en helt standard fot med skjermen og heller økt prisen så hadde denne diskusjonen her aldri eksistert. Problemet er at selv når publikum ler av apple så gjør de noe galt.

    • Liker 4
×
×
  • Opprett ny...