Gå til innhold

JediMindTriks

Medlemmer
  • Innlegg

    630
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

JediMindTriks sine prestasjoner

156

Nettsamfunnsomdømme

  1. Kjøpte skrålameller fra https://www.plisseshop.no Men undrer på å bytte til plissegardiner for skrå vinduer, noen som har erfaring med dette?
  2. Mtp på WoW så er AMD's 3D prosessorer helt sinnsyke. De er og meget strømgjerrige og du trenger ikke tenke på overklokking
  3. I år har vel "black friday" foregått så lenge at det er hovedgrunnen til at folket ikke klikker i vinkler idag. Snakket med ett par kompiser som jobber på komplett og de har hatt sykt mye å gjøre i en hel uke nå. de tror at det ikke vil være mer hektisk idag.
  4. Jeg har ett Gainward phoenix 2080 Kort. Mitt Evga 1080ti gikk i stykker og da fikk jeg dette som erstatning. Jeg var pottesur fordi jeg følte at jeg fikk noe dårligere. Men fy faen for en overaskelse. Kortet var lydløst i forhold til evga kortet. fysisk mindre og hadde betraktelig bedre ytelse. Så jeg er kjempefornøyd med det. Men om det jeg har oversetter til ett godt 4090 kort er umulig å si. Ett mer generelt spørsmål. er det ikke mulig å kjøpe FE kort i Norge? Er ganske trist da jeg gikk glipp av 3xxx FE kort og liker de bedre enn de andre.
  5. Han får ikke utnyttet toppytelsen, noe ingen gjør i 99% av tilfeller. Ville uansett gått for PCIE 4.0 disk da disse har nyere og kjappere kontrollere.
  6. Har lyst til å legge inn litt info ang hastigheter. Problemet er at Produsenter av disker samt folk som kjøper er kjempeopptatt av hastigheter på diskene, Men dette er en ganske irrelevant sak. Du vil for det meste ved vanlig bruk aldri oppnå topphastigheten på en disk uansett. Eksempel om du overfører fra en mekanisk disk, så er du låst til hastigheten fra den disken, samme gjelder nettverk, internett, you name it. Med mindre du har to stk av samme disk koblet til hver sin M.2 port. Det viktigste folk glemmer er I/O Operasjoner per sekund og Latency. Tross alt, aksellerasjon på en bil er viktigere enn topphastighet. Og det er derfor intel sin Optane disker er så dyre, de har en hinsides IOPS, noe som gjør at alle de hundre tusen småfilene du har på disken lastes kjappere, derfor vil hele systemet ditt virke mer momentan. Sjekk bilde for referanse, 1x Intel P5800x vs 4x Samsung 983 disker i raid0.
×
×
  • Opprett ny...