Jump to content

JediMindTriks

Medlemmer
 • Content Count

  624
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

157 :)
 1. Eneste brukbare EL-Suven. Dørene er fantastisk om man har barn og seks seter konfigen er så digg. dessutan har man alltid mye plass når man skal ut og handle. Det eneste kjipe er alle feila bilen har, ellers er Model X helt hinsides rå og det nærmeste vi kommer til ett landbasert romskip.
 2. Blir ikke den ødelagt om du folder den? Det blir jo denna og da.
 3. Ønsker at de skal gjør det bra, men dette produktet her er tåpelig. Jeg har selv Samsung telefoner og rører ikke noe annet, men ville aldri kjøpt den greia her.
 4. Samsung S10+ = kr 13.000,-Tab s6 = kr 8.000,- Til sammen blir det 21.000,- Dette er en telefon og et nettbrett, med ny teknologi og de beste spesifikasjonene. Det er mere enn det. Det er et nettbrett i lommeformat. Ergo, den er med deg overalt. Men den er dyr Lommeformat? Om du bruker baggy jeans ja. Ellers er det ett veskeformat.
 5. Haha kødder du? Ikke nok med det men den er sikkert ikke like kjapp som Model S P100D.
 6. Min leaf på 40kw har ca 140km om vinteren. Så du er ikke langt unna med å si at den bilen får rundt 200km om vinterent, kanskje 250. Noe som er innafor spør du meg. Problemet med den bilen er jo at du ikke får nyte Tesla sin hurtiglader
 7. Lite imponerende, jeg tar en runde rundt sola hvert år.
×
×
 • Create New...