Gå til innhold

Christian_

Medlemmer
  • Innlegg

    1 583
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Christian_

  1. Det er en beovision 6 mener jeg å huske, koblet til med masterlink. Denne er utdatert, og jeg vil heller ikke ha denne mer. Der skal nevnes at flere TVer av type Beovision 6 og MX 2000 også er koblet til med masterlink, ingen høytalere, samt en beosound 4. Dette er utdaterte TVer/spillere jeg ikke ønsker å beholde. Så planen er at alt utenom høytalere, og evt beosystem 2, skal fjernes. 

    Forstår jeg det riktig at programmeringsjobben kan bli litt klønete om jeg beholder beosound 2? Kanskje bedre å finne en annen koblingsenhet? Finnes det noen gode alternativer med powerlink-støtte? Har også et par beolab 2500 ved siden av som det hadde vært artig om jeg kunne inkludert. 

    Fjernkontroller er av type beo 4 dtv. 

  2. Det stemmer, ingen subwoofer, så denne inngangen er ledig på beosound 2. To av beolab 4 er per i dag koblet gjennom master link til en annen beovision, men er tilgjengelig i samme koblingsskap med powerlink. De to andre beolab 4 og 2stk beolab 8000 er koblet til de fire front/rear inngangene, og 2stk beolab 4000 er seriekoblet på center. Målet er at alt skal kunne spille samtidig, så må nok se på en løsning med merge av kabler om jeg ikke har nok tilkoblinger. 

     

    Er det i teorien mulig å bruke beosystem 2 kun som lyd-enhet uten beovision? Altså ha streamer som "lyd inn", og ingen tv. Eller er jeg avhengig av å ha beovision koblet til for å kunne sette det opp? 

  3. Hei

    Vi har overtatt nytt hus som har flere integrerte B&O høytalere med integrert forsterker. Jeg er, for ordens skyld, ikke på noen måte ekspert på lydanlegg, ei heller bang Olufsen. Totalt er det 8 høytalere, henholdsvis 2stk beolab 8000, 4stk beolab 4 og 2stk beolab 4000. Alle koblet skjult i veggen til en beosystem 2, som styrer en beovision 4. Jeg vil kvitte meg med beovision 4, men beholde muligheten for å spille musikk på høyttalerene. Mitt spørsmål er derfor. Hvilket passe rimelig oppsett ville dere gått for om dere kun skulle hatt dette som et musikkanlegg? Jeg ønsker støtte for Spotify, og helst wifi/ethernet. Må ha mulighet for å koble alle powerlink kabler til enten avspiller, eller hub videre til streamer. 

    Noen gode forslag? 

  4. En liten oppdatering her. Etter mye frem og tilbake om hva det er som kan forårsake dette så ble det foreslått å avinstallere Foxit PDF-reader på klient-pcen, da PDF-printeren kunne være i konflikt med den som var installert på host. Dette skulle vise seg å løse problemet helt. Foxit ble som standard installert på maskinene når de ble satt opp, så denne ble "glemt av" under feilsøking av "rene" maskiner.

     

    Takk for all hjelp folkens!

  5. Dette er tilsynelatende ikke et problem mange er kjent med. Så jeg tenker vi kan begynne i en annen ende. Er det noen som har forslag til hvordan jeg kan feilsøke for å finne årsaken til denne feilen?

     

    Jeg har forsøkt følgende uten hell:

    - Oppdatert alle drivere til siste versjon fra HPs nettsider

    - Avinstallert drivere en etter en og se om meldingen forsvinner

    - Deaktivert fil-deling i VMware

    - Koblet fra eller deaktivert alle USB-enheter på laptop

    - Kjørt VMware som administartor

    - Deaktivert brannmur

    - Deaktivert/avinstallert virusprogram (BitDefender)

    - Koblet laptop fra docking-stasjon og eksterne skjermer

    - Koblet laptop til et annet nettverk utenfor domenet

     

    Dette i tillegg til en del andre småting som mer eller mindre har vært skudd i blinde. Ingenting av dette har stoppet feilmeldingen eller krasjene.

     

    Denne feilen stjeler mye tid i løpet av en dag, og jeg ser gjerne at vi får løst problemet så fort som mulig. Har dere noen andre forslag til hva jeg kan forsøke?

  6. Hei

    Vi er en liten bedrift som tidvis jobber mot en kunde gjennom VMware Horizon Client. Dette fungerer i utgangspunktet greit. Men vi har flere ganger om dagen problemer med at PCene krasjer når vi kjører VMware HC. Vi opplever krasjene på forskjellige måter, men enten krasjer skjermkortdriver, kjørende programmer lukkes, blåskjerm dukker opp eller brukeren logges av. Dette skjer på samtlige PCer jevnlig, som alle er varianter av HP ProBook eller HP EliteBook.

    Jeg har sjekket Event viewer på maskinene og funnet ut at det før krasj alltid kommer samme DistributedCOM (DCOM) error som gjentar seg flere ganger i minuttet over lang tid før maskinen kapitulerer og krasjer. Denne feilmeldingen kan ha gjentatt seg over tusen ganger før krasj.

     

    Feilmeldingen er som følger:

    The server {AA0B85DA-FDDF-4272-8D1D-FF9B966D75B0} did not register with DCOM within the required timeout.

     Og detaljene:

     

     

    - System 
     
      - Provider 
     
       [ Name]  Microsoft-Windows-DistributedCOM 
       [ Guid]  {1B562E86-B7AA-4131-BADC-B6F3A001407E} 
       [ EventSourceName]  DCOM 
     
      - EventID 10010 
     
       [ Qualifiers]  0 
     
       Version 0 
     
       Level 2 
     
       Task 0 
     
       Opcode 0 
     
       Keywords 0x8080000000000000 
     
      - TimeCreated 
     
       [ SystemTime]  2016-06-22T14:19:47.619573500Z 
     
       EventRecordID 40583 
     
       Correlation 
     
      - Execution 
     
       [ ProcessID]  888 
       [ ThreadID]  5424 
     
       Channel System 
     
       Computer Blane.xxxx.lan 
     
      - Security 
     
       [ UserID]  S-1-5-21-143029277-3615272092-4006242932-1125 
     
     
    - EventData 
     
      param1 {AA0B85DA-FDDF-4272-8D1D-FF9B966D75B0} 
     

     

     

     

    Jeg har søkt en del rundt, men finner ikke ut hva dette kan skyldes. Det kan tyde på at DCOM error har noe med disse krasjene å gjøre, da de går igjen hver gang krasj oppstår. På noen PCer starter feilmeldingen å dukke opp umiddelbart når VMware HC startes opp. Mens på andre tar det en stund før det begynner.

     

    Vet noen råd?

     

    Christian_

  7. for positive verdier er det enkelt (dersom verdien er innenfor det som kan representeres med 2 bytes); bare ta vare på de to bytene som inneholder verdiene og dopp resten. Ofte kan man bruke bitshift for dette. (Husker ikke om Arduino plattformen er little eller big endian)

    Jeg løste bytes-problemet enkelt og greit ved å bruke <stdint.h> og int16_t. Og etter litt knot med programming port og Native USB port så fikk jeg det til å fungere. SerialUSB.write var løsningen for at den skulle kommunisere slik som Leonardo ;)

  8. Hei!

    Jeg sliter litt med overgang fra Leonardo-kort til DUE kort. Problemet er at de gir forskjellig output fra Serial.write() når jeg skal lese input fra kort til PC som en COM-enhet.

    Jeg har forstått det slik at det er forskjell på kortenes analogReadResolution, men jeg får dem ikke til å oppføre seg likt. På Leonardo får jeg en output fra et potensiometer på mellom 0 og 65536. Mens dette ikke er leselig fra DUE med samme kode.

     

    Noen som har vært borte i samme problem?

     

    EDIT: Ser at problemet ligger i at jeg skriver ut highBytes og lowBytes av en 4-bits integer. På Leonardo er denne på 2-bytes, som vil fungere, mens det på DUE er 4-bytes. Hvordan kan jeg representere en 4-bytes som en 2-bytes?

     

    EDIT2: Evt hvordan kan jeg få DUE til å lagre 16-bit int? http://arduino.cc/en/Reference/Int

  9. Hei

     

    Masse gode forslag her! Jeg har også tidligere kikket på Python, og har mer eller mindre bestemt meg for at det er det beste alternativet for meg. Jeg har i første om gang brukt MATLAB for å lage en simulert ekstern kilde som eksporterer data til programmet mitt. Jeg oppdaget også VPython for noen dager siden og har etter litt prøving og feiling funnet ut at det er det jeg kommer til å bruke til 3D-visualiseringen. Det var akkurat noe slikt jeg så for meg.

     

    Utfordringen nå blir å finne en måte å importere data til programmet fra de eksterne kildene. Måten jeg løser koblingen MATLAB->Python er nå ganske enkelt gjennom å bruke en fil som oppdateres jevnlig med data og leses inn i Python-programmet fortløpende. Dette fungerer egentlig veldig greit, men om noen har gode forslag til andre måter å gjøre dette på er jeg åpen for forslag. Importering av data over nettet burde kanskje også kunne løses på en liknende måte?

  10. Hei

     

    Jeg er i gang med en oppgave hvor jeg skal gjøre en del beregninger til en simulering, samt hente inn data fra en sanntids-kilde (helst over nettet) og sammenlikne disse grafisk. Det er snakk om enkle 3D geometriske figurers bevegelser (bokser og sylindere) som på enklest mulig vis skal visualiseres i et intuitivt og enkelt brukergrensesnitt.

     

    Jeg er relativt kjent med programmering for å løse større beregninger, men har lite eller ingen erfaring med sanntidsprogrammering. Dette er i utgangspunktet et ganske enkelt problem som kun går på å eksportere data fra en kilde til en annen slik at jeg kan visualisere dette i visualiseringsprogrammet.

     

    Det jeg derfor lurer på er om noe har gode ideer til hvordan jeg kan få dette gjennomført enklest mulig. Finnes det noen enkle løsninger for å kunne hente inn sanntids-data over nettet og importere dette inn i visualiseringsprogrammet mitt? Og isåfall, hvilket program/programeringsspråk burde jeg benytte for å visualisere dette? Beregningene jeg gjør kan gjøres i f.eks MATLAB, og jeg vil også ha disse eksportert til visualiseringsprogrammet på en enkel måte. Sistnevnte problem kan skje lokalt på maskinen uten nettilkobling.

     

    På forhånd, takk for alle svar!

     

    Christian_

  11. Jeg kjøpte et nytt headset med mikrofon av merket Skullcandy, og det fungerte ikke det heller. Så det er tydeligvis et problem med telefonen for begge headsetene fungerer fint på andre enheter.

     

    Så da er spørsmålet om dette egentlig er et softwareproblem eller et hardwareproblem. Jeg har forsøkt alt av apper, og oppdateringer uten at det har ført til noen endringer. Jeg begynner snart å tro at telefonen rett og slett ikke kan brukes med et headset som har mikrofon..?

  12. De fungerer fint på HTC Desire. På min gamle SE Xperia Mini fungerer de ikke, den registrerer ikke en gang at de er koblet til..

     

    Jeg har ikke noe annet headset for øyeblikket, men skal benytte muligheten til å teste dersom den dukker opp.

     

    Jeg finner ikke noe informasjon fra ZTE eller a-Jays om kompatibilitet mellom headset og telefon, så syntes dette er veldig rart..

  13. Ja, men dette er en ZTE-telefon. Hvilke uoriginale sett kan det vare snakk om? a-Jays er jo også relativt "orginalt" i og med at ZTE ikke har noen egne headset.

     

    Jeg oppdaterte nettopp telefonen, så kan se om det bedrer seg. Jeg har kjørt hard reset tidligere og da ble det bedre i en liten periode før det kom tilbake igjen, så er nok en app som klusser. Finnes det noen form for logg hvor jeg kan se hva som har krasjet?

  14. Hei

     

    Jeg har en ZTE Blade III som jeg har kjøpt et a-Jays One+ headset til for å høre på musikk, samt bruke som headset for samtaler. Men det er tydeligvis et lite problem med kompatibiliteten mellom disse to. Headseten fungerer utmerket på min PC, iPad osv, men på telefonen får jeg bare forvrengt lyd. Jeg forsøkte å bruke en liten 3.5mm jack forlenger mellom headset og telefon og kan med denne høre på musikk fra telefonen uten at lyden er forvrengt, men mikrofonen fungerer ikke.

     

    Jeg har lest litt rundt på nettet og funnet ut at det muligens har noe med mikrofonen og knappen på headsetet som gjør at det ikke leveres nok strøm til headsetet fra telefonen.

     

    Jeg tok en råsjanse og bestile en slik: http://www.ebay.com/...984.m1497.l2649 , i håp om at denne ville ta med mikrofonen, men det fungerte ikke noe bedre.

     

    Vet noen om en måte å fikse dette på? Det er utrolig irriterende å måtte trekke ut headsetet for å snakke i telefonen hver gang noen ringer.

     

    Christian_

  15. Hm ok. Så det er mye som tyder på at det er sandforce som er problemet. Om ingen har noen triks til hvordan å fikse dette så returerer jeg den gamle og bestiller ny.

     

    Det kan se ut som at det ikke er plass til en ssd som er større enn 7mm. Er det mulig å ta av baklokket på en litt tykkere en slik at den blir 7mm? Isåfall har noen en spesiell å anbefale?

     

     

    EDIT: Endte opp med å kjøpe denne: http://www.prisjakt.no/product.php?e=974937

    Får håpe den fungerer bedre, samt at den er større!

     

    \\Christian_

  16. Hei

     

    Jeg har kjøpt en ny ASUS UX32VD som jeg har oppgradert med 8gb minne og en Transcend SSD 720 128GB. Dette har fungert svært bra og PCen er knall. Men av og til, typisk et par ganger daglig, får jeg bluescreen før PCen starter på nytt og deretter går rett inn i BIOS hvor SSDen ikke er å finne. Deretter fungerer den alltid igjen etter en reboot. Dette er veldig irriterede og jeg vil veldig gjerne rette opp i det. SSDen er en klone av den orginale HDDen som sto i maskinen. Clonezilla ble brukt under kloningen.

     

    Jeg har forsøkt å installere nyeste firmware, samt sjekket at alle kontakter sitter skikkelig i og jeg klarer ikke å finne noen feil.

     

    Formatering er ikke like aktuelt da jeg ikke har CDrom eller Windows iso. Men jeg kan ikke skjønne hvordan det kan være noe problem med operativsystemet da alt fungerer utmerket i flere timer før det skjer. Det er ikke noe spesielt som blir gjort på maskinen i det den kobler ut.

     

    Kan noen hjelpe meg med å finne problemet?

     

    \\Christian

×
×
  • Opprett ny...