Gå til innhold

Averon

Medlemmer
  • Innlegg

    265
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Averon

  1. Jeg tviler på at Bungie ønsker å snu ryggen til Halo franchisen med det første med tanke på hvor mye spillserien har solgt. De ønsker nok å jobbe med andre spill i tillegg til Halo, derav organisasjonsutvidelsene det snakkes om.

     

    Med tiden håper jeg Bungie fortsetter med Halo franchisen, men at de i tillegg opptrer som en fri utvikler til alle plattformer de måtte ønske å utvikle til. Da får de redusert den risikoen det vil være å binde seg så tett opp mot én franchise, og flere spillere vil kunne få glede av spillene deres.

  2. Ekte grafikk blir helt konge når det kommer! Konsekvensen blir at man må bli enda mer påpasselig med aldersmerking og innhold i spillene.

     

    Skjønner ikke de som ikke ønsker bedre grafikk velkommen (så lenge det ikke går på bekostning av spillbarhet, historie osv). Det er da i like stor grad "uvirkelig", bare med bedre grafikk. Det vil i alle fall gi meg en enda større innlevelsesmulighet.

     

    Mange var i mot farge-TV også før det ble innført :tease:

  3. ok. jeg henger litt etter her hehe.. har hørt litt av hvert angånde kontrollene i dette spillet..  svarene jeg får fra dere nå, avgjør om jeg kommer til og kjøpe dette eller ei.

     

    hvordan er kontrollene:

     

    - Ala kotor'ish, går, trykker på ting her og der for og gjøre ditt og datt

     

    - Ala graw / geow style, der du går, og skyter. altså.. som et vanlig 3rd person spill ?

    9367248[/snapback]

    Dette kan sikkert noen andre svare på bedre enn meg, men her blir det i alle fall action all the way som et vanlig 3. person shooter (eller 1. person?). Du kan imidlertid pause spillet for å legge taktikk og gi ordrer til kompanjongene dine.

     

    Dette spillet gleder jeg meg såpass mye til at jeg nesten ikke turte å lese artikkelen med tanke på spoilers om både handling og spillets muligheter :p

  4. Noen som vet om spillet er på lager i Kristiansand/mandalsområdet? Har sjekka hos Gamezone, Megastore og Expert. Ingen hadde det. Og jeg som gledet meg til å spille i helga..

     

    Dette gjaldt 360 versjonen

     

    Edit: De har på Spaceworld på Sørlandssenteret ja. Blir dyrt, men men...

  5. For så vidt ingen overraskelse dette. Det positive her er kanskje at Ubisoft nå kan konsentrere seg om én konsoll i stedet for to. Motivasjonen til Ubisoft for å gjøre dette kan man alltids spekulere i. At PS3 ikke kunne hengt med på AI'en finner jeg meget lite sannsynlig.

     

    OT: Noen som vet hvorfor PS3 stadig mister kommende spilltitler? Er det fordi x360 er enklere å utvikle spill til og at utviklerne dermed kan kutte utviklingskostnader og sitte igjen med et større overskudd (som tross alt er mål nr. 1 til alle utviklere)? Eller er det rett og slett MS som inngår strategiske samarbeid og vifter med tusenlappene?

×
×
  • Opprett ny...