Gå til innhold

Averon

Medlemmer
  • Innlegg

    265
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Bloggkommentarer skrevet av Averon

  1. Veldig bra blogg, Dotten!

     

    Jeg er også med i Einsteinklubben - operasjon pluss cellegift. Kunne absolutt vært det hele for uten, men slike ting gir samtidig en del selvinnsikt. Jeg oppdaget det med perioder med smerte - det kom og gikk noen ganger i løpet av dagen i tillegg til at den ene steinen ble rimelig mye hardere enn den andre.

     

    Det anbefales at man sjekker testiklene sine rundt én gang i måneden og at man tar turen til fastlegen om man er usikker - eventuelt at man ringer. Desverre vegrer mange seg for å gjøre dette fordi det er flaut. Klart det er flaut, men så er det sin egen helse det er snakk om. Det er tross alt bedre med en tur for mye enn en for lite.

     

    Men som Dotten er inne på, er jo sjansen svært liten for å få testikkelkreft, så det er ingen grunn til å uroe seg. Tar man dessuten et tak om balla ca. ei gang i måneden er det desto mindre grunn til å uroe seg :)

     

    PC91: Det er ikke bra å gå rundt og være bekymret. En mulighet er å ta en ny tur til legen og spørre om en ultralyd for å få et sikkert svar. Du kan også ringe legen når han har telefontid (når han har telefontid kan de fortelle deg på legesenteret - bare ring dem og hør).

×
×
  • Opprett ny...