Jump to content

singapong

Medlemmer
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

9 :)

Recent Profile Visitors

281 profile views
 1. "Hvis dette prosjektet skal ha noen hensikt overhodet...." Mye av hensikten er vel den samme som når de gjør forsøk med eks-motorsykler
 2. Da må jeg dessverre skuffe den fine tanken din. Tyskere i likhet med de fleste andre i verden styrer ikke forbrukut ifra hvor strømmen kommer fra. Det er i all hovedsak kostnad som er motivator. Hadde bedrifter i Norge vært nødt til å kjenne litt på kostnaden av at tusenvis av kontorer står tomme men fullt belyst og oppvarmet om natten/helger/helligdager o.s.v. så hadde det nok vær litt annerledes...
 3. Dårlig graf som starter på 18 000 istedenfor å starte på 0 ! Inspirasjon fra dramatiske Dagbladet ?
 4. Som Georg Richvoldse nevner i artikkelen, kan en av grunnene være at folk er vant med gammeldags teknologi med dårlig akselerasjon og undervurderer el-motorens effektivitet.
 5. De gjør det av økonomiske grunner. Men denne hendelsen kommer til å endre sikkerhetsvurderingen i fremover. Har selv tatt fly fra Europa til Asia for lenge siden som hadde endret rute p.g.a. action i Tyrkia/Syria.
 6. Den skal nok mest sannsynlig demonteres og selges i deler/metall i østeuropa da det er mer lønnsømt enn å smelte den om i Afrika. En neve tusenlapper er god butikk for et par dagers arbeid for en Litauer.
×
×
 • Create New...