Jump to content

sveibja

Medlemmer
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Recent Profile Visitors

236 profile views
 1. Mange gode forslag her, men jeg har et spørsmål: Jeg har Canal Digital/Telenor kabel tv det jeg bor i Norge. I Sverige har jeg idag Viasat Parabol. Kan det være mulig å ta med boxen m/kortet og kople til i Sverige ?
 2. Hei ! Jeg har et fritidshus i Sverige med Viasat Parabol abonnement,men skulle gjerne hatt de norske kanalene også. Hva kan jeg gjøre for å få dette til rimeligst mulig,og gjerne også ha nettilgang ? Bruker huset stort sett bare sommer halvåret.
 3. Tror kanskje at å kjøpe Viasat parabol i Norge og ta med kort/boks til Sverige vil være det smarteste! Kjøper en CD vil vel antennen som vi har innstilt på Viasat måtte justeres?
 4. Takker for responsen! Jeg har CD kabel i Norge og Viasat Parabol i fritidsboligen i Sverige,og da går det vel ikke å bare ta med boksen fra Norge til Sverige? Kan vel ikke kombinere kabel med parabol?
 5. Hei! Vi har fritidsbolig i Sverige med Viasat Parabol fra Viasat Sverige,men uten norske kanaler. Skulle gjerne hatt NRK og tv2 m.v.,men dette er visst nok ikke lovlig for nordmenn med fritidsbolig i Sverige. I vår bolig i Norge har vi Canal Digital kabel. Er det mulig å ta boksen fra Canal Digital i Norge til boligen i Sverige? Vil gjerne ha tips om hva muligheter en har for å få noen norske kanaler til fritidsboligene i Sverige!!
×
×
 • Create New...