Gå til innhold

ASarvarsen

Medlemmer
  • Innlegg

    15
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

320 profilvisninger

ASarvarsen sine prestasjoner

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Ja, den var annonsert tre roms, og det er tre rom, men hva med å unnlate å vise bilder av det andre soverommet? Selv om jeg spurte, det er jo litt lureri eller umoralsk oppførsel som jeg kan ta opp. Det viser seg jo at soverommet som ikke var oppført(bilde messig) i annonsen ser forjævlig ut. Utleieren har vist seg selv til å være uprofesjonell, ikke minst ikke fullført kontrakt og ingen transaksjon har skjedd ENDA som betyr jeg kan i teorien heve en ukomplett avtale?
  2. Ja, det skjønner jeg. Men regner med det går en viss grense på hva som blir avtalt og hva vi får presentert. Mitt utsagn er at leiligheten samsvarer ikke med det vi har avtalt, og leiligheten er ikke den samme som ble annonsert/ markedsført på finn. Han gadd ikke å informere om det andre soverommet selv om jeg spurte bilder.
  3. Han annonserte 3 roms, og hadde bilde av 1 soverom. Når jeg spør om det andre, så velger han ikke å svare, når jeg klart sier vi trenger 2 separat soverom med senger. Og han sier at han ordner alt. Til og med hvitevarer, møbler. Det avviker vesentlig fra annonsetekst, mtp han har heller ikke informert oss om at det er felles deling av entre, og bod, garasje, hage. Han har ikke på noe vis informert oss om dette. Køye sengen er faen meg til en unge, ingen sover på den dersom du er voksen. Leiligheten er ikke i samsvar med det jeg har avtalt med utleieren, det mangler vaskemaskin, komfyren funker ikke, mangel og ødelagte tilstand på flere ting.
  4. Ja, skjønner det. Men i dette tilfellet har jeg unnlatt å spurt for den grunn at leiligheten er jævlig, og rett og slett ikke er i samsvar med det vi har avtalt og derav spør jeg ikke om konto nr. Han får ikke penger ut av meg, kanskje en månedsleie for å ha tak over hodet mens vi søker ny bolig. En "ordentlig" utleier hadde informert oss om hvor vi skal sende pengene og gitt oss depositum med engang, eller stått skrevet på kontrakten. Nå sa jeg det bare for å påpeke at vi har leid hos en som tydeligvis ikke vet hva han driver med. Mtp. det har skjedd fjernsalg (skrevet under kontrakt borte fra utleiers forretningssted) og han er næringsdrivende så har jeg mulighet til å gå fra avtalen, samt at han ikke har sendt kopi av kontrakten MED HANS signatur. Vi har heller ikke sendt penger til han, dvs. vi har ikke inngått en salgs / leie transaksjon med utleieren så vil jeg nok mene at jeg kan oppheve avtalen uten at det blir noe motstand, vi har såpass sterk posisjon at utleier kommer til å unngå å skape sak om dette ...
  5. Haha ja, liten feil fra min side. Men mente han ikke har informert meg om noe, på hvor jeg skal sette depositum eller betale leie. Det står bare på kontrakten når jeg skal betale, men han avklarer aldri hvor/hvilket konto.nr. Veldig sløvt og uprofesjonell utleier spør dere meg. Veldig mye som blir half assed
  6. Men hva med angrerett? Et par brukere her nevnte angrerett fordi jeg har inngått avtale med næringsdrivende utleier, og jeg kan med dette bruke angrerett.
  7. Riktig. Godt skrevet. Angående soverom. Det er 2 soverom i leiligheten. Men utleieren unnlot å ta bilde eller beskrive det andre soverommet, og jeg regner med fordi det ser helt forjævlig ut. Den har en innskrudd seng i veggen med en køye seng over. Og vi var helt uvitende om denne parten. Han mener nok det er allerede 2 senger, men jeg mente jo at vi vil ha separat senger?? Det andre soverommet mangler seng (som vi avtalte skulle få).
  8. Men anbefaler dere at jeg finner en ny bolig asap før jeg benytter meg av angreretten? Regner med jeg må flytte ut med engang, og tviler den udugelige utleieren rekker å fikse noe som helst uansett. Bør jeg eventuelt sende klage til utleieren via email før jeg sier opp?
  9. Utleieren har gitt oss god grunn på å ikke betale for å si det sånn, nettopp fordi han unnlot å sende konto nr. for depositum og leie betaling :))))
  10. Jeg har allerede tatt bilder av alt. Alt har skjedd skriftlig så dialogen mellom meg og utleier har jeg i tillegg. Hjelper heller ikke at utleier er elendig på å svare, ofte gikk det 1-2 dager uten svar eller så måtte man følge opp før man fikk svar. Dette var bekreftet av kollegaen (vaktmester) at utleieren var dårlig på.
  11. Jeg regner med angreretten starter fra og med dagen jeg skriver under kontrakten da? Har du eventuelt noe som kan underbygge dette? Er det første jeg har hørt om å bruke angrerett for hus/leilighet-leie Han har ikke informert meg om noe angrerett, men vi har blitt enige om oppsigelsesfrist og at leieforholdet løper til en av partene sier opp ... Ifølge kontrakten. EDIT: ord
  12. På kontrakten står det det inkluderer bad, kjøkken og 1 parkerings plass. Under "antall rom" er det ikke ført opp noe. På annonsen sto det "3-roms leilighet". Selv om vi aldri fikk bilder av det andre soverommet... Vi skrev under pga. tidspress og det var vår siste sjanse på bolig. Siden jeg sist skrev innlegget har det dukket flere problemer, blant annet røyk fra ovnen. Jeg og samboer prøvde å lage pizza, men merket røyk fra ovnen, alarmene gikk og det ble ikke noe mat på oss. Så vi sitter sultne og lurer på hva faen vi skal gjøre
  13. Hei. Lang tekst, men trenger hjelp! Jeg har nettopp flyttet inn i en leilighet i Bodø. Jeg har reist hele veien fra Sørlandet for å oppleve at leiligheten er ikke som "markedsført" på finn. Leiligheten er skitten, det er mangel på lys, noen lys funker ikke, det stikker parabol kabler ut fra veggen samt noen andre kabler. Det er et helt tilfeldig rom som har ikke blitt opplyst i annonsen med en seng og køye seng selv om jeg informerte utleier at det er meg og broren som flytter inn og vi vil ha hver vårt rom. I tillegg er køye sengen liten, den passer ikke til en voksen mann. Ikke minst er det en vask ved siden av senga og lys med kabler over vasken i rommet ... Føles virkelig ut som et prison room. Vi har heller ikke vaskemaskin selv om jeg har avtalt og fortalt utleier at vi trenger hvitevarer, og jeg har i tillegg sagt ja til å betale 1000kr ekstra i måneden for møblert. (Vi fikk forresten bare en dårlig sofa, liten stuebord og skrivebord) alt det andre virker som om det sto der fra før av. De møblene som allerede sto her er ødelagte og nesten ubrukelige. Utleier unnlot å nevne at vi deler felles entre med 3 andre, og at det er felles deling av garasje/bod/kjeller. Dette er virkelig sløvt. Det er bedrift eid leilighet? Altså som jeg har skjønt er det 2 som jobber sammen med dette. !!!Vi har selv skrevet under kontrakt, etter hva vi vet har vi den eneste kopien. Vi tok bilder av kontrakten og sendte det etter vi fylte ut, men vi ble aldri tilsendt tilbake kopi med utleierens signatur. Så langt vi vet har han i teorien ikke skrevet under. Så spørsmålet er om vi har rett til å bryte kontrakten eller om vi må leie ut oppsigelsen... Har noen eventuelt forslag på hva vi kan gjøre? Advokat? Er det en offentlig tjeneste som kan hjelpe oss med slikt?
×
×
  • Opprett ny...