Gå til innhold

Mr. Glue

Medlemmer
  • Innlegg

    17
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

607 profilvisninger

Mr. Glue sine prestasjoner

1

Nettsamfunnsomdømme

  1. Økonomisk blir det veldig vanskelig siden jeg ikke har mere studielån å gå på… Så jeg lurer jo på om det er mulig å jobbe noen år som siving, tjene litt for så å kanskje ta medisin på deltid ved siden av jobb når jeg har kommet litt i gang? Hva tenker folk om det?
  2. Er siving i kjemi og bioteknologi! Så har mye mer lære om celler og biokjemi enn legene selv, så fagområdet er spennende! Men det jeg opplever i yrket, er at man ikke alltid havner innenfor sitt fagområdet, og mister derfor litt motivasjon pga d! Jeg vil også jobbe mye tettere på mennesker.
  3. Heii! Jeg skal starte i fjerde klasse på siving til høsten! Jeg trives og alt, men veldig usikker på om jeg kommer til å trives i yrket… Har alltid hatt en drøm om medisin, men føler det er litt sent nå…? Er 25 og tenker jeg må gjøre ferdig masteren nå som jeg har kommet så langt og ikke har så mye mer studielån å gå på… Men det blir jo for dumt å holde på her også begynne på medisin rett etter? Noen råd? Er det sånn at jeg bare romantiserer legedrømmen? Er legeyrket så bra som folk skal ha det til? Er jo sikkert dyrt å ta medisin etterpå igjen… kunne ønske jeg valgte på nytt
×
×
  • Opprett ny...