Gå til innhold

Heimen

Medlemmer
  • Innlegg

    643
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Heimen

  1. Hei,

     

    lurer på om noen kjenne til alternativer til denne:

     

    http://www.cableworld.no/omskifteresplittere/audio-omskifter/audio-mini-jack-switch-(vender-headsethoeyttaler).asp

     

    Det jeg er på jakt etter er en dings som veksler mellom to utganger fra en kilde (høytaler, headset)og som gjerne også tar med seg mikrofonen, men det er ikke krav.

     

    Noen forslag?

     

    På forhånd takk.

    Jeg fikk tak i en for 20 kr på Lefdal. Ikke så verst pris, men setter fortsatt pris på hvis noen kjenner til et alternativ.

  2. Hei Alle,

     

    Har et litt kinkig problem med min WHS2011. Plutselig sluttet nettleserne å vise nettsider og XBMC starter ikke (vet ikke om dette har sammenheng, men er observert).

     

    Jeg får respons når jeg pinger diverse nettsider og får koblet til serveren fra bærbarpc. Har flushet DNS, startet router på ny og startet maskinen på ny.

     

    Noen flere tips? Noen som har opplevd noe lignende før?

     

    På forhånd takk!

  3. Hei gutter og jenter!

     

    Etter at min 9år gamle traver av en server sa takk og farvel vurderer jeg å gå til innkjøp av en HTPC. Det er dessverre litt for lenge siden jeg var oppdatert på komponenter og lurte derfor på om noe har tips eller anmerkninger til dette oppsettet her:

     

    Handleliste Komplett.no

     

    Jeg planlegger å kjøre enten en *buntu eller WHS. I tillegg til å fungere som HTPC skal maskinen også ha backupansvar i hjemmet.

     

    Så, er dette godkjent eller bør jeg endre noe? Hva har jeg glemt og hva er bare dumt?

     

    Mvh

    Skjalg

  4. Heisann alle sammen!

     

    Jeg er på jakt etter ny bærbar og har sett på Acer TimelineX 14", men det er så mange forskjellige bokstaver og navn på modellene. Kan dere hjelpe meg litt? Det jeg er på jakt etter er modellen med best ytelse for under 8000kr.

     

    Det maskinen skal brukes til er i hovedsak skolearbeid, men av og til liker jeg å spille så det må være litt ytelse. Trenger ikke maks grafikk, men litt flyt er iallefall bra. I tillegg ønsker jeg at maskinen er stille og ikke alt for varm. Jeg har i dag en XPS M1330 som blir fryktelig varm og bråker deretter. Er det noen andre modeller som kanskje passer bedre til mitt bruk?

     

    Jeg lurer også litt på om det finnes en nettbutikk der det er mulig å velge litt komponenter selv til Acer, f.eks en ssd-disk eller mer minne? SSD er noe jeg har veldig lyst på egentlig.

     

    http://www.multicom.no/PartDetail.aspx?q=p:2907858;c:101151

    Hva med denne forresten? Høres denne ut som noe for meg?

    http://www.amentio.no/Avdelinger/PCogServere/PC-B%C3%A6rbar/14-15/Acer/Acer-Aspire-TimelineX-4820TG-5454G64Mn---LXPSE02188-1122339.aspx

    Eller hva med denne? Kan hentes i butikk er fordel, men hva er forskjellen fra den andre?

     

    Mvh

    Skjalg

  5. Heisann! Har dere fotoentusiaster noe å komme med på dette bildet. Himmelen er litt hvit og det tekniske er nok ikke helt på plass, men hva synes dere om komposisjonen? Jeg har tatt bilder i to uker nå med D5000 og kit-objektiv.

     

    Mvh

    Skjalg

    post-43977-1275060285,4712_thumb.jpg

  6. Hei!

     

    Jeg har et litt merkelig problem med serveren min som kjører windows 7. Det har seg slik at jeg har delt en mappe i nettverket, men når jeg legger til filer i denne mappen så finner jeg ikke disse mappene på de andre maskinene. Jeg har også installert tversity på serveren og denne klarer dele de nye filene.

     

    Noen forslag om hvordan jeg kan fikse dette?

  7. Hei,

     

    Jeg har en gammel datamaskin stående og tenkte å sette opp ftp, torrent og fildeling i nettverk. Den skal også virke sammen WD Tv HD Live, noe jeg har forstått er litt problemer med Win7 og Vista.

     

    Jeg har litt erfaring med server 2008 og windows home server, men vurderer også xp pga alderen til maskinen.

     

    Hva tror dere? Noen fordeler, ulemper med de forskjellige? Jeg trenger det enkelt og at det virker over tid.

  8. I og med at dette primært er en filserver så tror jeg neppe jeg orker å legge for mye tid og penger i overklokking eller helt nytt oppsett. Jeg hadde egentlig bare et ørlite håp om at det fantes en hurtigløsning som gjorde at problemet mitt på magisk vis ble løst.

     

    Takk for svar :)

  9. Hei,

     

    jeg har en server stående og bruker den i hovedsak til å streame musikk til min ps3. I det siste har jeg prøvd å streame 720p filmer til ps3en, men jeg får ikke buffret hurtig nok med prosessoren jeg har. Jeg har en Amd Athlon 64 3200+.

     

    Det jeg lurer på er om det er mulig å kjøpe en kraftigere prosessor, gjerne med flere kjerner, som vil passe i socketen på hovedkortet eller om jeg må investere i nykk hk og cpu. Hva trenger jeg i så fall for å transcode 720p filmer? Noen tips?

  10. Jeg fikk brev om at jeg skal inn i Sambandsbataljonen 11.januar. Vet ikke helt om jeg skal grue meg eller glede meg. Har lett en del på nettet om hvordan tjenestetiden er, men kan ikke finne mye informasjon utenom det forsvaret selv sier, og det er jo ganse diffust.

     

    Jeg har alikevell forstått det slik at det er forskjellige "typer" f.eks radio og kommando tror jeg jeg leste. Stemmer dette og hva er forskjellen?

  11. De jeg kjenner som studerer i stavanger klager over dårlig inkluderende studentliv siden flesteparten av de som studerer der er fra stavanger-regionen og har beholt sin omgangskrets fra tidligere og gjerne derfor ikke er like interessert i å stresse med å skaffe seg nye venner..

    5225071[/snapback]

     

    Jeg sitter med samme inntrykk som deg :)

     

    Men nå har jeg fått mange venner her, så det er ikke

    sååå ille ;)

    5228253[/snapback]

     

     

    men dette er det jo egentlig bare flere studenter som kommer utenfra som kan være med å endre på.

  12. sniffet et saltkorn, det var SYKT

    5144342[/snapback]

     

    Hvorfor ikke ta det ett steg videre? Sniff masse salt. Det er sykt det.

     

    Jeg vet ikke hva det sykeste jeg har gjort er. Enten blir det å hoppe fallskjerm, sniffe salt, hoppe i busk eller kjøre fra Stavanger til Bergen på scooter. Tror scooterturen er det sykeste av de tingene :p

×
×
  • Opprett ny...