Gå til innhold

DigiCamFan

Medlemmer
  • Innlegg

    63
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av DigiCamFan

  1. Jeg har en Lexmark E210, og det er kanskje det beste kjøpet av datautstyr jeg noensinne har gjort. Skriveren er en skikkelig arbeidshest som bare går og går, litt som Duracellkaninen. Eneste ulempen er at den bråker litt. Har hatt den i ca 2 år, men har enda ikke måttet bytte toner selv om jeg sikkert har skrevet ut flere tusen sider med tekst. Vær obs på at boksen med toner av og til må taes ut og ristes litt. Anbefales.

  2. Det ser ut som at Fujifilm S5500 har samme bildebrikke som Kyocera Finecam SL400R og M410R(oppløsning 2272 x 1704 piksler, 1/2.7 tommer) Noen som kan bekrefte dette? Jeg liker designet, men er selvsagt spent på bildekvaliteten. Tipper prisen etterhvert kommer på samme nivå som Olympus C-765.

  3. Jeg har nettopp sendt bilder til fremkalling hos FotoKnudsen, men lurer på om jeg har gjort noe feil.

     

    Når man fremkaller bilder i 10x13 cm format er den maksimale eksponeringsoppløsningen like under 1.4 megapixel (f.eks. eksakt 1352x1014 hos fotolabo). Bildene jeg har sendt til fremkalling har imidlertid en oppløsning i bildefilen fra 2 megapixel og oppover.

     

    Hvordan reduseres oppløsningen ved fremkalling? Er det vanlig «resizing» som skaper ujevnheter i diagonale linjer i bildet, eller «interpoleres» bildene ned ved hjelp av et filter av typen Bell e.l. som gjør bildet mer blurrete? Da et par av bildene er laget ved hjelp av Ray Tracing vil vanlig «resizing» kunne gi dårligere bildekvalitet. :(

  4. Å kjøpe på nettet er stort sett billigere enn å kjøpe i butikk, og Olympus C-725 er til salgs i mange av nettbutikkene:

     

    http://produkt.akamera.no/vis_produkt.php?product_id=16337

     

    Den er imidlertid enda billigere på MPX.no der den koster 1.999 kroner (Dette er dessuten en butikk jeg har gode erfaringer med):

     

    http://www.mpx.no/aspx/prdinfo.aspx?plid=32460

     

    Konica-Minolta Z10 har såvidt jeg vet ikke kommet til landet enda, men dukker sikkert opp i de fleste nettbutikkene i løpet av noen uker.

  5. Konica Minolta announces four new digital cameras.

    The DiMAGE Z3 and Z10, follow in the footsteps of the DiMAGE Z2. The Z3 comes with 4mP and 12x optical zoom, the Z10 comes with 32 Mp and 8x optical zoom. The new DiMAGE G530, is the successor to the DiMAGE G500 and finally the DiMAGE X50, is the newest member of the compact X-series...

     

    http://www.dcviews.com/press/Konica-Minolta-July.htm

     

    - Veldig interessant at de har valgt en 12x zoom i Z3. Vil andre produsenter følge opp?

     

    Edit: Leif i pressemelding!

  6. Har nettopp skaffet meg en Samsung X450, og må si at jeg faktisk er positivt overrasket over denne med tanke på at det er en såkalt "enkelt" mobiltelefon....

     

    :thumbup:

    Takker for svar :) Jeg heller nå litt mot Samsung-telefonen, særlig etter at jeg leste denne testen her.

     

    Er det mulig å se hvem som ringer på denne telefonen uten å måtte svare når det ikke er utvendig skjerm?

     

    Edit: Leif

  7. Batteriet på min gamle Nokia 3210 er iferd med å ta kvelden, og jeg tror derfor det er på tide å kjøpe meg en ny mobiltelefon. :p

     

    Jeg har nå sett meg ut to telefoner som jeg liker designet på:

     

    LG G5400

    og Samsung X450.

     

    Hvilken av disse er best for en som ikke bruker telefonen til annet enn å ringe og sende SMS? Spiller det noen rolle at begge disse telefonene ligger i den øvre delen av skalaen mhp SAR-stråling?

×
×
  • Opprett ny...