Gå til innhold

P.A.A.A

Medlemmer
  • Innlegg

    9
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

P.A.A.A sine prestasjoner

2

Nettsamfunnsomdømme

  1. Jeg har eksamen i engelsk vg1 som privatist om en måned og har standpunktkarakter 2. Jeg er ikke så flink til å snakke/skrive engelsk men har øvd en del og har blitt bedre. Har dere noe tips om hvordan jeg kan forberede meg til eksamen både muntlig og skriftlig? (Vil ha karakter 4 eller bedre).
  2. Hei. Jeg skal forbedre karakteren min i gym og har eksamen om 3 dager. Det ligger ikke ut så mye om hvordan eksamenen skal foregå. Har dere noe tips til hvordan jeg kan forbedre meg? (Har allerede lest pensumboka). Hvilke temaer eller aktiviteter fikk dere?
  3. Hei. Jeg har fått meg en ferievikar stilling som sykepleier på sykehus i en ny avdeling. Jeg har ikke forhandlet lønn og skal ha samme timelønn som et år siden da jeg ble ferdig utdannet. Men jeg har allerede signert min kontrakt. Kan jeg fortsatt forhandle lønn nå eller er det for sent? Kan jeg evnt. spørre etter at jeg har begynt?
  4. hei. Kom du inn og eventuelt hva hadde du i snitt? Hadde du søkt andre steder?
  5. Hvis du tar et friår det kan hende at du ikke kommer inn med førstegangsvitnemål og da blir det vanskeligere å komme inn i studiet med ordinær kvote. Du kan eventuelt ta et halvt år fri og begynne på vårsemester
  6. Hei. Jeg skal ta opp enten geografi eller samfunnsfag fra vg1 privatist. Hvilke av de fagene er vanskeligere og eventuelt har dere noe tips om hvordan jeg kan forbedre meg til eksamen?
  7. Jeg har tenkt å søke på master i klinisk ernæring i uio til høsten 2024 siden utdanningen høres spennende ut. Det som jeg er usikker på er om jeg kommer til å like utdanningen, og er fortsatt usikker om klinisk ernæring er noe for meg. Jeg har lest om at man kan få innpassingsopptak på 3.semester i odontologi i uio ved fullført ERN1100 (første og andre semester i klinisk ernæring). Jeg har allerede en bachelor i noe som jeg ikke liker. Så jeg vil bli sikker på om i tilfelle klinisk ernæring ikke er noe for meg så jeg har fortsatt noe å velge mellom. Jeg har kontaktet uio men får ikke god nok svar. Har noen erfaring med det eller om det er mulig?
×
×
  • Opprett ny...