Gå til innhold

Gammel Nok

Medlemmer
  • Innlegg

    724
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Gammel Nok

  1. Vi er nå i de siste dager av endetiden som er beskrevet i Bibelen. Krig, hungersnød og annen elendighet, og er allerede begynt.

    Bibelen sier at dette må skje, men ikke fordi Gud steller i stand dette, det er jødene og deres lakeier politikerne, FN og WEF, samt rikfolk som bill gates,anthony fauci og mange andre som er årsak til dette.

    Jødene har gjennom flere århundrer under ledelse av sin "gud" satan, infliltrert alle land i verden, og de har brukt USA til å føre sine kriger rundt om i verden, og de har også brukt filmindustrien i hollywood til å spre perversiteter ol gjennom tv og film. Og jødene, som jeg kaller for makthaverne, kontrollerer også pensum i skoler og universiteter. Jødene kontrollerer også islam og det de fleste kjenner som kristendom. Alt vi lærer i skolen er forfalsket og tilpasset for å fremme agenda 2030.

    Muhammed var  jøde, og islam ble kontrollert av jødiske stammer i 200 år etter at muhammed døde.

    Stammesystemet er nå oppløst men jødene kontrollerer ennå islam.

    Kristendommen,dvs Jesu lære, ble infisert av den jødiske fariseren saul, som skiftet navn og kalte seg for paulus.

    saul hadde forfulgt, torturert og drept kristne i flere år, men han klart likevel ikke å hindre at det ble stadig flere kristne.

    Men da han kom inn og utga seg for å vere apostel, så klarte han det han ikke klarte med forføgelse og tortur av kristne.

    Den falske apostelen paulus ledet folket tilbake til å følge jødiske tradisjoner, og han utga seg for å våre apostel for hedingene, mens Jesus ga apostlene beskjed om å ikke gå tilhedningene og sendte alle apostlene til Israels stammer.

    Det folk flest kjenner som kristendom er derfor kontrolllert av jødene og deres lakeier, og nesten alle som kaller seg for kristne i dag følger den falske apostelen paulus og hans lære og tilber jødene, som de tror er Guds utvalgte folk, men de er i virkelighetn satans utvalgte folk.

    Matthew 10: 5.6
    These twelve Jesus sent forth, and commanded them, saying, Go not into the way of the Gentiles, and into any city of the Samaritans enter ye not:
    But go rather to the lost sheep of the house of Israel.
     
    De tolv apostlene var.
     
    Matthew 10.1-3
    10 And when he had called unto him his twelve disciples, he gave them power against unclean spirits, to cast them out, and to heal all manner of sickness and all manner of disease.

    Now the names of the twelve apostles are these; The first, Simon, who is called Peter, and Andrew his brother; James the son of Zebedee, and John his brother;

    Philip, and Bartholomew; Thomas, and Matthew the publican; James the son of Alphaeus, and Lebbaeus, whose surname was Thaddaeus;

     

    Grunnen til at paulus slapp unna med det han gjorde var antakelig at da paulus kom inn  og påsto han var omvendt, så var alle apostlene dratt for å forkynne for Israels sammer.

    Den konspirasjonen jødene og deres lakeier driver med kalles i dag for agenda 2030, og er en del av agenda 21 som gro harlem bruntland skrev for FN i 1992.

    Før den tid var jødenes plan nedskrevet i zions vises protokoller.

    Denne agendaen er veldig gammel, og beskrevet i Bibelen.

    And the Lord said unto me, A conspiracy is found among the men of Judah, and among the inhabitants of Jerusalem.
    There is a conspiracy of her prophets in the midst thereof, like a roaring lion ravening the prey; they have devoured souls; they have taken the treasure and precious things; they have made her many widows in the midst thereof.
    'Da de virkelige jødene av juda stamme, en av Israels tolv stammer, ble sendt i fangenskap i babylon pga dette, så gjorde babylonerne slik som skikken var den gang, de førte andre folkeskag inn i landet. Disse falske jødene tokda over denne konspirasjonen og førte den videre, I dag har de nesten nydd målet, som er jødenes verdensherredømme.  
     
    Benjamin stamme fulgte juda stamme, og de andre ti stammene ble ført i fangenskap til assyria noen hundre år før dette.
    De fikk ikke lov til å vende tilbake til sitt land etter fangenskapet, bortset fra noen få som skulle bygge opp templet og danne grunnlag for at Jesus skulle bli født.
    Men disse ble ikke kalt for jøder.
    Jesus ble født i gallilea, og ikke i judea der de som kalte seg for jøder bodde.
     
  2. Det fins ikke noe virus. Dette er en delav agenda2030 som politikerne FHU og media jonner for å fremme.

    https://www.regjeringen.no/no/tema/utenrikssaker/utviklingssamarbeid/bkm_agenda2030/id2510974/

    Om det virkelig var et virus så ville det være frivillig å vaksinere seg, da ville ikke de som ikke vil ha vaksinen bli satt i konsentrasjonsleir slik som  skjer i Ausitalia.

    Fjere andre land bygger også slike leire.

     

    Dette ville heller ikke være nødvendig om det var snakk om et virus.

    Aboriginals HUNTED BY MILITARY, Kids JABBED BY FORCE.

    https://www.youtube.com/watch?v=U7-p3Tnfyac

     

    • Liker 1
  3. 11 minutes ago, Betroz said:

    Troller du nå eller misforstod du meg? Var ikke deg jeg spurte... Les litt i tråden du før du konkluderer med noe som helst om meg ;)

     

    Vel,beklager, jeg har vært borte lenge og er uvant med dette nye formatet, Jeg kom nok i skade for å svare på feil innlegg.

    Det var selvfølgelig skrekkøgla jeg  skulle svare,

  4. 4 minutes ago, Betroz said:

    Bevis for oss at Dr Kaufman bare fantaserer opp det han sier om Covid da.

    Så i ditt hode kan en global konspirasjon kun finnes hvis titusenvis av leger, forskere og sykepleiere er aktivt med i den? Det kan ikke tenkes at alle har lært det samme (vranglære?) på skolen da, så dem har samme oppfattning om vitenskapen. At folk er lært opp til å stole på det lederskapet sier i hvert sitt fagfelt. F.eks at WHO til enhver tid forteller sannheten og gir fornuftige råd, selv om de kanskje ikke er det?

    For å gi ett eksempel på at det legene lærer på skolen kan være feil :
    - At hele teorien om at virus er noe som kan smitte fra person til person. Hva om det ikke stemmer?

    Jeg vil ikke prøve å bevise noe for deg bare for at du skal få den "gleden" å avvise det. Du har allerede bestemt deg for hva du vil gjøre.

    Men jeg har advart deg, det var også min mening med å komme tilbake hit etter å ha vært borte i over et år.

    Det meste av det vi har lært på skolen er feil, også det legene lærer om virus. Alt er tilpasset for å fremme makthavernes og politikermes agenda.

    Jeg har brukt flere år på å lære ting på nytt, bla for å advare andre i folket og jeg gidder ikke å engasjere meg i uendelige diskusjoner om "bevis" Det har jeg gjort mange ganger før, og det er like nytteløst hver gang.

    Om du ikke tror det jeg sier og den informasjonen jeg legger ut så er det ok. Jeg har uansett gjort mitt for å advare deg og de andre som leser dette.

    • Liker 1
  5. 43 minutes ago, Betroz said:

    Hvis Covid er et biovåpen, så må da eliten og de nærmeste som jobber for dem, ha en egen vaksine da. Ellers vil dem jo skyte seg selv i foten. Et godt poeng som David Icke har, er at i en slik situasjon så kan dem lett miste kontrollen, og er det noe vi vet så er det at eliten ikke liker å miste kontroll - de vil ha mer av det, ikke mindre.

    Covid er ikke noe biovåpen, covid er en bløff. Det er ikke noe smittsomt virus i luften.

    Det er vaksinen som er et biovåpen.

    28 minutes ago, Skrekkugle said:

    Du kan ikke bare stole blindt på hva disse sier heller. Undersøker man påstandene de kommer med finner man fort ut at de bare drar  dem ut av ræva. Har sett flere påstå at "de er doktor blabla så de vet hva de prater om" og samtidig påstå at alle doktorer som er "enige narrativet" bare er kjøpt og betalt + redde for å miste jobben (jokerkortet). Det rare er at ingen ser ut til å kunne bevise denne verdensomspennende konspirasjonen. Ikke et eneste lekket dokument med instrukser leger skal følge eller lignende. Leger med integriteten i behold hadde avslørt forsøkene på å kjøpe dem, så NOE burde eksistert.

    Det er ikke snakk om å stole blindt på noen. Jeg stoler ikke blindt på noen, og spesielt ikke på politikere eller media.

     

    Men når det gjelder politikerne og media som har en agenda om å lure dere så stoler dere blindt på dem uten spørsmål .

    Dette er folk, inkludert meg selv som prøver å advare dere. Hvorfor stoler dere blindt på dem som vil lure dere for å fremme si agenda,men dere  ikke vil tro på dem som prøver å advare dere ?

    Har du hørt om agenda 21 ? 

    Det er denne agendaen politikerne og media jobber for å fremme. Agendaen er også internasjonal, og det er derfor etablert media,youtube og statlige "eksperter" prøver så godt de kan å hindre folk fra å få slik informasjon som du finner på websidene til Dr Kaufman og Dr Cadej.

  6. On 11/22/2019 at 1:05 PM, Mudmann said:

    "Jøder kalles jøder pga. religion" er vel ikke helt korrekt.

    En jøde er alle som er født av en jødisk mor,eller har gjennomgått omvendelse ihht. "halahah",jødisk lov.

    En kan da f.eks være ateist men samtidig jøde.

     

    
    
     

    De som kalles for jøder i dag er jøder kun fordi de følger religionen jødedommen, de fleste av dem er khazarer som konverterte kollektivt til jødedommen i år 740. Drt er også andre folk av alle raser,hudfarger og fasonger blant dem som har konvertert senere.Noen av dem som har konvertert i løpet av de siste årene er Donald Trumps datter og Donald Trump selv.

    Ordet jøde ble opprinnelig brukt internt av Israels stammer som en betegnelse på de som var av Judah stamme. På Jesu tid ble ordet brukt på dem som bodde i judea, mens det i dag er betegnelse på dem som følger jødedommen og dens lære.

     

    Kommunismen er jødisk og en "jødedom for ateister" Så det er nok mulig å være jøde og ateist. Men ingen kan feks være jøde og kristen, eller jøde og muslim.

    http://www.chuckmaultsby.net/id108.html

    http://www.truthfromgod.com/articles/jews_created_communism.html

    De som kaller seg for jøder i dag er også nevnt i revelation i Bibelen som falske jøder.

    I know thy works, and tribulation, and poverty, (but thou art rich) and I know the blasphemy of them which say they are Jews, and are not, but are the synagogue of Satan.
    COMMUNISM+%253D+JUDAISM+-+%2527soul+of+j
  7. Nå har jeg lest raskt gjennom denne tråden, og det er den vanlige og "evige" diskusjonen mellom noen få våkne personer og en flokk pk-ere som tror blindt p det myndighetene sier, og som angriper i flokk.

     

    Jeg har noen spørsmål om 9/11 som jeg gjerne vil ha svar på.

     

    Hvis tårnene virkelig falt fordi noen fly krasjet inn i dem så bør det jo være mulig for noen å gi meg et ærlig og fornufig svar på mine spørsmål.

     

    Hvordan kunne et fly bygd av et svakt materiale som aluminium forårsake at en bygning bygd med tykke stålbjelker og betong raste sammen ?

    Hvordan kunne flyet trenge inn i bygningen, og nesten gjennom hele bygningen slik at vi så flynesen stikke ut på motsatt side ?

     

    Hvordan kunne et lite pass av papir overleve krasjet og det flammehavet som oppsto mens den solide bygningen bygd med tykke stålbjelker og betong raste sammen  ?

     

    Hvordan kunne et fly bygd av aluminium forårsake at en bygning som var bygd for å motstå både flykrasj og jordskjelv raste sammen ?

     

    Hvorfor raste disse to solide bygningene pga  at et fly krasjet inn i dem, når empire state building i 1945 overlevde uten store skader at et solid og pansret amerkansk bombefly kolliderte med bygningen i tett tåke ?

    https://allthatsinteresting.com/empire-state-building-plane-crash

     

    Hvorfor raste bygningene sammen akkurat slik bygg faller når de rives med en kontrollert sprengning ?

     

    Hvorfor falt også bygning 7 på denne måten selv om de ikkke ble truffet av noe fly?

     

    Hvorfor rapporterte BBC om at bygning 7 var rast sammen ca 25 minutter FØR den  rase sammen ?

     

    De som gidder å se den vedlagte videoen vil se på skjermen bak ryggen hennes at bygning 7 fremdeles står  mens hun sier at bygningen har rast sammen,

  8. Gammel Nok: Forstår skepsisen din. Og det er nok mange politikere som bare snakker rundt og rundt for å forsvare sin posisjon og være i en maktposisjon for å heve god lønn og goder så lenge de kan. Men, det finnes nok noen som jobber med integritet. Under stortingsvalg, så hender det man får eksempler på spørsmål de må jobbe med. Blant annet var det spørsmål rundt abort en gang. Det var ganske intrikate spørsmål som jeg måtte bruke lang tid for å gjøre opp en mening rundt, og da er det ikke noe kvalifisert mening fra min side. Noen med faglig innsikt kunne sikkert argumentert mot meg på tv og pratet sirkler rundt meg, og da sikkert om jeg valgte "for eller "mot", uansett.

     

    Bare for å ta det; Jeg mener at kvinner skal få velge abort selv. Men jeg vil også få psykologi og relevante fag inn som fag i tidlig skole, sånn at man lærer barn og ungdom til å tenke selvstendig så tidlig som mulig. Det gjelder alt, fra å henge med feil folk som øker sjansen for voldtekt, til å avstå fra rus og alkohol, til å se livet i perspektiv så tidlig som mulig. Dette vil etter all sunn fornuft minske sjansen for at man havner i den posisjonen at man behøver å i det hele tatt vurdére å ta abort.

     

    Så dette er dype psykologiske perspektiver man må tenke på. Og jeg kan levende forestille meg, at hvis jeg kom med en sånn radikal teori i et politisk debattprogram, så hadde sikkert alle politikerne der ledd og driti meg ut etter alle kunstens regler. Men jeg tror nok det er noen der ute som ville vært helt enige.

     

    Jeg tror også det er mange politikere som enten ikke vil, eller rett og slett ikke er intelligente nok til å forstå, at å gjøre barn og ungdom med intelligente og vise via slike fag, så løfter man hele befolkningen som helhet over tid. Men poenget er at mange politikere er redde for å gjøre den gjengse person smartere enn en selv, for da mister de sitt livsgrunnlag. Dette er igjen dypere psykologi. Derfor mener jeg at det er ofte de som har lettere psykopatiske tendenser som nettopp blir politikere, for de har ingen frykt for å bruke herske- og mobbeteknikker. Så har man mediene som elsker å blåse opp frykt. Og der har du hele det latterlige sirkuset gående, år etter år. Hver eneste debattprogram jeg ser på, er 95% tåkeprat, 5% innsikt og bare babling rundt og rundt uten å komme frem til noen felles konklusjon. Er det dét som er demokrati??? Jeg skjønner egentlig ingenting av politikk.

     

    Det er dette som er problemet med politikken. Hvis man får en fagperson i ett område til å bli politiker, så vil den personen være meget versért i sitt fagområde, men naturligvis være lett å prate rundt i alle andre fagområder. Jeg regner vel med at det er folk med fagkunnskap i relevante posisjoner (helseminster osv), men da igjen blir det et annet problem: Folk med fagutdannelse som kanskje ikke har gangsyn i samfunnsutvikling, når det kommer til menneskelige relasjoner, perspektiv og slike ting. (Men igjen, jeg skriver sikkert om ting jeg ikke har peiling på.)

     

    På toppen av dette, så har man balansen mellom å stå for egne personlige meninger, og å ta hensyn til de store massenes meninger. Jeg er alltid opptatt av å stå på mine egne meninger uansett, men jeg merker naturligvis at da er det ofte få som tør å være enige, for de vet at de store massene uglesér folk som tør å stå for meningene sine, selv om de kanskje er uortodokse.

     

    Så igjen, er det forskjell på å være en total diktator, enn å være en som står for sine meninger, men som samtidig tør å lytte til fagfolk. Jeg er en sånn person. Men da skal det være ren, upåvirket og "ufarget" (politisk) kunnskap. Men så er det å få folk som kan gi en slik kunnskap da.

     

    Til slutt, så er det ofte sunn fornuft som kan få en til å ta de riktige valgene. Sunn fornuft, dyp empati for hele befolkningen, ønske -alles- beste. En grunnfilosofi jeg har tatt med meg fra en professor i etikk eller lignende jeg leste i en artikkel en gang: En nasjons sanne verdi måles ikke i brutto nasjonalprodukt, men i hvordan de svakeste ivaretaes. Dét var så vist skrevet

     

    Så å ha rådgivere rundt seg som kan minne en på og støtte en til å beholde og ivareta sin integritet, er nok også viktig. Man kan være sterk alene, men det er nok å miste tunga si et par ganger, så klarer mediene fort å vri det til å se ut som noe helt annet. Så man er nok nødt til å ha et støttende lag rundt seg.

     

     

    Mange nyanser til politikk og lederskap, som det jo er. Men det er interessant, for tenk så mye godt man kan gjøre for menneskeheten hvis man bare får ting til å stemme!

     

    Og jeg hører hva mange tenker: "Lille Norge på 5 millioner, hva kan vi stille opp med".. og ja, det er et godt argument. De største nasjonene i verden er temmelig diktatoriske. Men, hvis man selv utviser vist og intelligent lederskap, så kan det -kanskje- være en -liten- sjans for at -noen- i de landene klarer å ta til seg den sunne fornuften, og dermed spre ringvirkninger i de landene også. Så man kan faktisk ha en sjans til å nå inn til korrupte mennesker med godt lederskap. Sjansen er i hvert fall nærmest lik null hvis man blir en korrupt tyrann selv! Da øker man bare urettferdighet og skaper lidelse og faenskap for de svakeste. Da fortjener man ikke å ha en maktposisjon.

    Det er nok ikke mange som forstår seg på "politikk"men det hele er egentlig ganske enkelt, for det politikerne først og fremst slåss om er å komme på stortinget for å berike seg selv på folkets bekostning,og det handler om makt, og å undertrykke og villede folket slik at ingen i folket forstår hva som foregår, slik at de selv kan holde på makten.

     

    Det handler også om å frenmme makthavernes agenda, og disse makthaverne, som også er politikernes arbeidsgivere, er det som med politikernes hjelp, både i Norge og USA, jobber for verdensherredømme.

    Og det handler om å så hat og splittelse i folket, slik at vi ikke kan samle oss for å stoppe dem, og ta fra dem makten.

    Politikere på begge sider spiller uenige slik at folk skal tro at det fins noe alternativ, men alle politikere og politiske partier samarbeider for å femme samme agenda.

     

    Alt barn og ungsom lærer på skolen er propaganda og tilpasset for å fremme makthavernes og politikernes agenda.

     

    Så nå vet du litt mer om hva politikk VIRKELIG handler om. Det er selvsagt ingen politikere som vil fortelle dette, de vil som du sier bare le det bort,¨de kan jo ikke fortelle hva de driver med bak kulissene for da avslører de jo seg selv.

     

    Det fins ingen ærlige politikere, det fins ingen politikere som jobber for folket, slik de skal. Og det fins ingen politikere som har noen empati for folket, og enten du tror det eller ikke, så jobber  alle politikere på stortinget for å utrydde etniske nordmenn.

    http://www.westernspring.co.uk/the-coudenhove-kalergi-plan-the-genocide-of-the-peoples-of-europe/

     

    Vi har ikke noe demokrati i Norge, vi har et "gangstervele" Politikerne er som en  mafia som styrer Norge for sin egen vinning. De har brutt grunnloven daglig, og i hvert eneste år så lenge jeg kan huske, og de bryter til og med den straffeloven de selv har laget.

     

    Det var nok noe av dette Erik Bye oppdaget og ble så rasende for. Jeg tror at politikerne drepte ham for det han sa.

     

    Ingen vil nok tro meg når jeg sier dette, men folk ville nok tro det om Erik Bye fortalte det, derfor var Erik Bye en fare for politikene som de måtte eliminere.

  9. Hadde det ikke vært for at ordet smart er brukt i ca hver setning, er det mye interessant i artikkelen. Min erfaring med ordet smart så langt er at det er mer idioti (dyrt og unødig komplisert og ingen innsparing) knyttet til begrepet enn det omvendte. Skal lese artikkelen en gang til og mentalt viske ut ordet hver gang jeg ser det!

    Det er snakk om fremtidens smart-byer som driver av dødelig 5g teknologi, og hvor folk skal overvåkes 24 timer i døgnet i de få årene de lever før de dør av strålingen fra 5g tårnene.

    Vi har allerede i dag en forløper i smart-telefon, for å venne folk til dette, og gjøre dem avhengig av denne teknologien.

     

    Alt fremstiles som positivt, men det er ikke noe med dette som er positivt for folket,

  10. Og skremmende hvor mange som kan finne på å stemme inn sånne folk som president, i ett av verdens mektigste land. Det viser hvor mange hjernevaskede og desillusjonerte folk det er der borte.

     

    I forum jeg har vært på med hovedsaklige Amerikanske mennesker, så er det umulig å diskutere fornuft også. Det er bare ræl og surr, logikken er i bakvendtland hele veien. Prøver du å snakke fornuft, eller diskutere åpent og fremme teorier, så blir du sett på som uromoment med én gang, og latterliggjort og utestengt. Hersketeknikker og trakassering får fritt spillerom og blir aldri slått ned på.

     

    Har lekt med tanken med hvordan det ville blitt hvis Trump velger å gå til krig mot hele verden bare i et forsøk på verdensherredømme. Skulle ikke forundre meg. Da lurer jeg på om alle disse små- og stordiktaturene i verden vil samle seg mot dem eller om det blir alle mot alle, og NATO og Europa som en egen stor nasjon med alle medlemslandene.

    Dette med latterligjøring, hersketeknikker, trakkasering ol .gjelder i høyeste grad her i Norge også, og også på dette forumet, hvis det er noen som kommer med politisk ukorrekte meninger.

     

    Når det gjelder dette du nevner med verdensherredømme, så er det noen som jobber for dette, og det er ikke Trump, men han jobber for dem, og det gjørogså demokratene og norske politikere.

     

     

    Men det er ikke politisk korrekt å si hvem dette er, og de som likevel sier det blir utsatt for det du nevner her. Ellers så er det også  mange andre slike politisk ukorrekte meningersom ikke tåles.

     

    Det som er "skremmende" er at folk i det hele tatt støtter dette onde politiske systemet som er designet for å utnytte oss alle, og dette gjelder også både USA og Norge.

  11. Innen demokratiske stater er veldig få politikere (om noen) som lyver så systematisk som Trump. Det er helt urimelig å sidestille politikere flest med ham. Han er helt unik (også i egne øyne).

    Alle politikere lyver HELE tiden,detfins ingen politikere som siersannheten.Mendet hele er et stort spill, og de spiller mot hverandre for å lure folket.

    Alle politikere jobber for å fremme samme agenda, og i den agendaen er ikke vi inkludert. Den agendaen jeg mener er agenda 21 som Gro Harlem Brundtland skrev for FN i 1992-93.

    https://www.zerohedge.com/news/2016-10-13/what-exactly-agenda-21

     

    Alt politikerne gjør og sier er for å fremme denne agendaen, og dette gjelder alle politikere både i USA og i Norge.

     

    Erik Bye oppdaget dette på slutten av sitt liv, og han var ikke blif på politikerne. Han døde i 2008

  12. Jeg synes det er påfallende hvor ynkelig veldig mange republikanere i kongressen opptrer, når de føler at de må forsvare Trump uansett hvor mye han lyver og hvor mye hårreisende han sier og finner på. Unntaket er Mitt Romney. Det hele virker som et gangstervelde hvor de er redd for hva gangtsterbossen kan finne på å gjøre mot dem. Ynkelig er det.

    Alle politikere i alle land lyver for å fremme sin egen og makthavernes agenda, slik er det også i Norge.

  13. Det er jo nettopp det man lærer, og det er derfor man blir spurt om referanser i diskusjoner som denne. Grunnen til at man vil ha referanser er at det da viser om de kommer fra selvstendige kilder eller om de alle peker tilbake til en enkelt kilde.

    Dersom du har hundre kilder men alle har sin informasjon fra AiG, da har du egentlig bare én kilde. Og dette er nettopp hva vi ser igjen og igjen med kreasjonisme (og flat jord).

    Spesifikt i kreasjonisme viser det seg at man i hovedsak går til AiG når man vil ha et svar som lyder vitenskaplig, Ray Comfort når man vil ha et svar som låter personlig/bibelsk, og Kent Hovind når man vil ha pekere for diskusjonsteknikk.

    Du skal lete lenge for å finne noen innen kreasjonisme som ikke har sine data fra en av disse.

    Nei, ingen lærer å tenke selvstendige tanker på skolen, alle blir opplært til å tenke slk politikerne og makthaverne vil vi skal tenke, slik at vi alle blir lydige slaver og søtter dem og deres agenda.

     

    Jeg er ikke noe unntak her, jeg har gått i den samme statlige propagandafabrikken jeg også. men jeg klarte likevel på et senere tidspunkt å bryte ut av pk boksen .

    Det er imidlertid mye verre nå enn da jeg gikk på skolen.

  14. Jeg forventet vel det svaret men arkeologene er uenige med deg der.

    Longshan folket bodde der fra 3000 til 1900BC og levde altså gjennom vannflommen uten at deres sivilisasjon blei forstyrret.

    Spor etter denne sivilisasjonen blei først funnet i 1928 og blei satt i gang arkeologiske utgravninger i 1930.

    Du kan lese om det her.

    https://en.wikipedia.org/wiki/Longshan_culture

    Syndfloden skjedde lenge før den tid.

     

    Men de fleste arkeologer er ateister og prøver derfor å motbevise at det som i Bibelen kalles syndlodenn har skjedd, at det har skjedd en slik verdensomspennende flom kan de ikke skjule, men det de kan gjøre er å fikse på årstallet,

     

    Men pyramidene og sfinxsen i Egypt er eldre enn årstallene gitt her, og de er merket av vannerosjon,

  15. Hvordan kan man komme frem til riktig konklusjon basert bare på påstander.Påstander uten et vitenskapelig grunnlag,er og blir bare påstander.

    Hvor er de vitenskapelige funnene som beviser det du påstår.

    Dere kunne jo ta påstandene fra denne videoen seriøst, og sp drive egen etterforsking på nett for å komme fram til en konklusjon. Dere kan kke bare sitte passivt foran skjermen og forlange at jeg skal bevise alt for dere, og spesielt ikke når dere jo avviser alt jeg legger ut av beviser,

  16. Har nå sett videoen og sjekket påstandene fra denne.

    Påstander som :Evolusjonssteorien er basert på absolutt ingenting.

    Jernpålen i Dehli som ikke korroderer,kan ikke forklares.Kjemper og nephilim levde før den påståtte syndefloden.

     

    Bare for å nevne noen punkt.

    Så er vi tilbake til  problemet ditt.Du viser til påstander og videoer uten å sjekke om påstandene medfører riktighet.

     

    F.eks jernstolpen i Dehli. Hvorfor korrigerer ikke denne.Finnes det en naturlig forklaring tro?

    Det er ikke mitt problem, det er deres problem.

     

    Jernpålen i Dehli som ikke ruster, er svært gammel og som sagt laget av et metall som ikke ruster, og dette er tegn på en avandert teknologi, som var mer avansert enn den vi har nå.

    Dette er et tegn på at evolusjon ikke har funnet sted, for påstsanden fra de som promoterer evolusjon er jo at teknologien har utviklet seg gradvis etter hvert som menneskene ble smartere. Hvorfor var da teknologien mye mer avansert for flere tusen år ssiden ?

     

    Nephilim og kjemper er nevnt i Bibelen, og flere plasser i verden er det funnet bla fotavtrykk som er flere ganger større enn et vanlig menneske. Det er også funnet store skjeletter som har vært opptil 36 fot høye,

    Og det er funnet ruiner i havet med trappetrinn som er høyere enn en  mann,

  17. Du burde snart innse at det ikke er slik det virker her, og heller ikke slik det er ment å virke.

     

    Tanken bak forumet her er at hvis DU ønsker å få i gang en diskusjon basert på en video du har sett, så poster du videoen SAMMEN med et sammendrag, og SAMMEN med de viktigste poengene som du ønsker å diskutere.

     

    Slik gjør nesten alle andre det, og slik forutsetter forumreglene at du gjør det. På den måten du gjør det, endre det opp med tull hver eneste gang. Kan ikke det være et hint til at du selv begynner å diskutere?

     

     

    Jo, det er akkurat det vi kan. Ønsker du å diskutere innholdet i denne videoen, så er du hjertelig velkommen til det, men da må du begynne.

     

    Hvorfor det? Hvorfor kan ikke du følge forumreglene og begynne med å liste opp noen av de viktigste poengene, og dermed starte diskusjonen?

     

    Jeg blir gjerne med på en diskusjon, men jeg starter den ikke når jeg har berettiget grunn til å frykte at du ikke vil svare på detaljene.

    Formålet med en diskusjon er å finne frem til sannheten, men dere er jo ikke interessert i å finne frem til sannheten. Jeg la ikke ut noe video  bare for at jeg ville diskutere den.

    Jeg la den ut som et innlegg i debatten, og evt hjelpe dere til å komme frem til riktig konklusjon. Jeg vet hva som er riktig, og dermed er jeg egentlig inhabil i denne debatten, men jeg kan likevel presentere informasjon som dere kan ta stilling til, og som kan være avgjørende for den konklusjon dere vil komme frem til.

  18. Ok, jeg går på agnet ditt men nå vil jeg ha svar:

     

    Argumentasjonen hans er som føgler:

     

    Det er en masse beviser for en stor flom derfor er evolusjonsteorien feil.

     

    1) Argumentasjonen har ingen logisk sammenheng. Selv om man finner beviser for en flom så motbeviser ikke det evolusjon

     

    2) Videoen presenterer ingen av bevisene for en stor flom, kun en rekke løse påstander.

     

    Er du enig i 1?

    Er du enig i 2?

     

    Hvis du er enig i 1 og/eller 2 - hvorfor er videoen relevant for noe som helst?

     

    Hvis ikke, så kom med motargumenter.

    En stor verdensomspennende flom beviser at historien i Bibelen om en verdensomspennende flom er riktig, og derfor er dettte et bevis på at evolusjon IKKE er riktig,

     

    Vannerosjon på pyramidene og sfinksen i Egypt er nevnt, og dette er påvist av arkeologer. Han nevner  også at alle religioner rundt om i verden nevner en stor verrdensomspennende flom i sine skrifter. Det er også pyramider og ruiner i alle hav rundt om i verden, og dette er også et bevis på at det har vært en stor flom, selv om dette ikke er nevnt i videoen.

     

    Eller så nevnte han at karbondatering ikke viser riktig årstall, Han nevnte også svært avansert gammel teknologi som vi ikke har i dag, noe som også viser at en evolusjon ikke har skjedd.

     

    Alt dette er noe som arkeologer har påvist, og som jeg også har informqasjon om fra andre kilder.

  19. Fordommer? Mot hvem da? Mot folk som tror at jorda er flat, global oppvarming ikke er reelt, vaksiner skaper autisme og at evolusjon er en hoax? Ja, jeg har fordommer mot slike ja - at de klin gæærne. Triste er at jeg faktisk kaster bort tiden min på dette her 

    Ja, blant annet.

    Du sier jo egentlig selv her at du er full av fordommer, og bare vil diskutere det du selv har lært på skolen.Dvs det som er politisk korrekt.

     

    Har du noen gang tenkt den tanken at jeg eller noen andre som ikke er enig med deg, og ikke har bare politisk korrekte meninger, likevel kan ha rett ?

  20. Gi oss ett godt poeng fra videoen da? Eller bare troller du som vanlig med dine "se denne videoen" og blånekter å disktere innholdet?

    Jeg sa jo at dere burde se den, tenke litt over hva dere ser, og så diskutere innholdet. Jeg kan gjerne delta i den diskusjonjen, men det er dere som må se den og begynne å diskutere hva dere mener på en oppriktig måte.

     

    Du kan ikke sparke ballen tilbake til meg, for deretter å påstå at jeg nekter å diskutere innholdet.. Jeg legger ikke ut en viodeo uten å ha sett den selv først, men det er dere som skal diskutere den, og evt komme med fornuftige og oppriktige spørsmål til meg for å få min mening om innholdet i videoen,

×
×
  • Opprett ny...