Gå til innhold

Gunnaregil

Medlemmer
  • Innlegg

    15
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

534 profilvisninger

Gunnaregil sine prestasjoner

4

Nettsamfunnsomdømme

  1. Nei, "alle" andre enn deg har fått det med seg. Spillet gjør det knallbra både i Amerika og Europa. Så gratulerer til Sverige for nok en gang kommer med ei perle av et spill. Nei, jeg har aldri hørt om dette
  2. Det som refereres til angående Wolfenstein er fra 2017, jeg annerkjenner at artikkelen som gjør referansen er fra nå.. Aha.. Så da gjentar jeg, Ikke overraskende at det settes spørsmål i moralen med dreping av antisemitter i Wolfenstein nå som antisemittisme har blitt populært igjen(osv)
  3. Eksempelet som hentes frem med Wolfenstein er ikke dagsaktuelt, det er fra 2017, så det er nok ikke inspirert av de siste hendelsene i Gaza eller Israel, men hensikten din var kanskje ikke å kommentere (eller lese?) artikkelen, bare gjenta påstanden om at Israelkritikk automatisk er jødehat.. Det finnes vel allerede nok av andre tråder hvor du har anledning til å vise frem ignoransen du dyrker rundt Israel-Palestina-konflikten. Hei, her er dato for artikkelen: Publisert 27. nov 2023 kl. 15:29 Fra hva som ble skrevet i nåtid: "De onde er en dehumanisert masse det er helt greit å slakte ned for fote, årsakene til fascismens suksess tas ikke tak i. "Og det er jo ikke rart. Det ville ikke vært like gøy da.". Kanskje du burde være forsiktig med å påstå andre er ignorante når du er så hjernevasket at du prøver å unnskylde med noe så feil? Jødehat er ikke en ny ting heller, så ikke at du hadde hatt noe poeng om du ikke hadde tolket så feil på dato heller.
  4. Ikke overraskende at det settes spørsmål i moralen med dreping av antisemitter i Wolfenstein nå som antisemittisme har blitt populært igjen. Lurer på hva som ville skjedd om en karismatiker som Hitler dukket opp i dag? "Jada jada de vil utslette deg og alt du står for, men tenk på de sivile på siden deres som kan dø om du stopper dem" "Tyskland brukte å være dobbelt nesten så stort, splittelsen etter andre verdenskrig er et grovt overtramp. Landet til tyskerne er tatt over av onde okkupasjonsmakter. "
  5. Kaptein sabeltann ute med spillet allerede, for de som ikke vil betale 1000kr for å spille spillet før de andre slik at du kan oppleve dag1 bugsene. (Piratkopiering er strengt forbudt og det er selvfølgelig ingen som gjør sånt her, det var bare en observasjon)
  6. De skal finne juksemakere ved å innføre hallusinasjoner for de som jukser. De vet hvem de skal gi disse hallusinasjonene til ved å innføre hallusinasjoner for de som jukser. For å gi disse hallusinasjonenen til de som jukser er alt de trenger å gjøre å finne ut hvem som jukser. Det gjør det ved å gi hallusinasjoner til dem som jukser. Dersom de som jukser skyter disse hallusinasjonene vet vi at de jukser. Dette gjør at vi vet hvem som skal få disse hallusinasjonene til å teste om de jukser.
×
×
  • Opprett ny...