Jump to content

JoVo

Medlemmer
 • Content Count

  51
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 :)
 1. Kan nokken fra PipPip sende mej en Steam-venneforespørsel?
 2. Hei, kunne vi tilfeldigvis nytta dokka server for kampen?
 3. Hei, blir vanskelig å flytte kampen for oss på det generelle nå.
 4. Hei, vi har en ESEA Open-bo3 som begynner 18:00 i kveld som vi har prøvd desperat å få flyttet uten hell. Er det mulig å forskyve start i kveld?
 5. Hei! Sendte forslag tidligere i veka angående rescheduling uten å ha fått nokke videre svar. I og med at vi ikkje kan stille til kamp i morga hadde vi satt pris på om dokke såg på forslaget og ga et svar😁
 6. Hei. Nå har vi fått på plass logistikken, og lagt inn nytt forslag for kamptidspunkt. Spar oss for slike utsagn og antydninger i fremtiden, vær så snill, både her på gamer og i privat melding til våre spillere.
 7. Ene spilleren vår sitter med Windows-oppdatering, kunne vi flyttet frem kampen en halvtime?
 8. Det passer utmerket, i og med at en av våre spillere har NM-kamp i fotball. Sendte forslag!
 9. Blir veldig sent i lengda med tanke på bo2. Vil helst også ha forslag om nye tidspunkt minst 24t før oppsatt kampstart. 20:30? Hva hindrer dere fra å spille 20:00? det er noen som slutter på trening 20, så de trenger litt tid Det gikk greit for gutta. Da lander vi på 20:30. Husk til neste gang at lag liker å få beskjed litt lenger før kamp gl i kveld!
 10. Blir veldig sent i lengda med tanke på bo2. Vil helst også ha forslag om nye tidspunkt minst 24t før oppsatt kampstart. 20:30? Hva hindrer dere fra å spille 20:00?
 11. Blir veldig sent i lengda med tanke på bo2. Vil helst også ha forslag om nye tidspunkt minst 24t før oppsatt kampstart.
 12. Vi har fått installert oppdateringen, jobber med å få server og eBot opp.
 13. Prøver febrilsk å oppdatere server, og kommer like langt hver gang vi prøver. Sitter her svett i rygg og panne
×
×
 • Create New...