Jump to content

graslauk

Medlemmer
 • Content Count

  862
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by graslauk

 1. Prata med telenor på chat og de sa at de la til episoder fortløpende og ville være ferdig innen Q1 2020. Og at det da ville bli lagt til episoder 1 gang i uka. Så hvis man følger med og vil se episoder når de kommer ut, så må man nesten ha et annet abonnement.
 2. Min samboer har også en del problemer med sin Samsung S10e og Ice. Det bryter samtaler, og får heller ikke koblet opp samtaler. Noen som opplever det samme?
 3. Har vært for treig med å se Broen. Sett gjennom 3 sesonger på netflix nå. Noen plass å se sesong 4? Så at NRK hadde den, men er borte nå.
 4. Jeg tok via https://wavekompetanse.no/ på en kveld. Var veldig greit. Han som hadde kurset lærte bort det man trengte/fikk mest sannsylig på prøven. Fikk låne alt av materiell man trengte og man tok prøven på et nettbrett de hadde med. Anbefaler å ta det på en kveld, for da husker man det meste til prøven. De tilbyr også et nytt kurs gratis hvis man stryker.
 5. Hvis projektoren har hdmi så kan du koble opp en chromecast og speile mobilskjermen.
 6. Kari Traa superundertøy pleier å være bankers
 7. Jeg bruker next-episode.net. Finnes og som app. Men finnes nok noen andre alternativer som muligens er bedre?
 8. Jeg har heller ikke sett den. Har lagt til denne i chrome: GameofSpoils extension A Game of Thrones spoiler blocking plugin for your Facebook, Twitter, Reddit, and Google News feeds. Funker hvertfall på facebook. https://chrome.google.com/webstore/detail/gameofspoils-game-of-thro/ipjhpmdippbajafafidlinjjmfkdamci?hl=en
 9. Jeg likte veldig godt Hoi An når jeg var i Vietnam. Gamlebyen der var utrolig fin. Man kan leie sykkel og sykle til stranda og rundt ellers. Fint og rolig på dagtid. På kveldstid så kan man ta en fest hvis man vil. http://wikitravel.org/en/Hoi_An Ellers så er jo Ho Chi Minh City og Hanoi å anbefale. Samt Ha Long Bay. Er man interessert i vietnamkrigen, så kan man besøke skyttergraver utenfor Ho Chi Minh og Krigsmusem og Hanoi Hilton i Hanoi.
 10. Har du mulighet, dra ut til øya Koh Phi Phi. Gjerne bli der noen dager. Er veldig fint der 😊
 11. Enig der. Sjekker omtrent alltid etter en episode eller film. Noen andre alternativer som er bra?
 12. Takk for hjelpa folkens! Fant ut at det var festet nedest stagget på sensoren som var brekt av. Festet den med strips, og den gikk gjennom
 13. Hei! Jeg har fått denne på EU-Kontrollen: 4.1.5 Hovedlykter ‐ automatisk nivåregulering (dersom det er obligatorisk) a) Innretningen virker ikke, Begge sider Noen som har noe tips om hvor feilen her ligger? Gjelder Audi A6 1.8T 2001 Finner ikke noe særling på google, og har ikke så god peiling selv. Tusen takk!
 14. Prøv Riesling hvitvin til rundt 100 kr. Fungerer greit
 15. Står dette i personalhåndboka fra jobb, som refererer fra AML § 14-9 sjette ledd.
 16. Jeg kjøpte hos min lokale glassmester til båten min. De hadde litt større enn det som er på biltema. Sjekk om det er noen i nærheten hos deg.
 17. Mariekjeks? Jeg ser for meg at kjeks må være så vondt^^ sugde du på de først da? Mariekjeks blir jo forsåvidt relativt myke i munnen da.. Ja, som du sa, så blir de myke og da går det greit. Hvertfall for min del
 18. Jeg syns det var godt med mariekjeks da jeg tok mandlene mine. Og saftis da.
 19. Har hatt samme problemet. Prøvde å bytte batteri, men ingen endring. Endte med at jeg har sendt den inn, så får se hva de får til da.
 20. Jeg har akkurat samme feilen på min LG G3. Begynte for noen dager siden og skjer ganske tilfeldig. Ifølge Google så kan batteriet være årsaken. Men kan også være noe apper som forårsaker det.
 21. Trailere bør diskuteres i spoiler evt ikke i det hele tatt. Er mange som vil finne ut hva som kan skje uten å se trailere.
 22. Det var ikke så veldig mye jobbing at det gjorde noe. Vi sto opp og siste frokost halv 8. Gikk ned til pandaene, og måkte møkk og rydda buret. Gav de litt mat. Gikk opp igjen og ventet noen timer. Også gikk vi ned igjen til buret og gav litt mat. Også var det lunch. Og litt senere så gikk vi ned og gav litt mat igjen. Repeat. Anbefaler ikke mer enn 14 dager på det opplegget. Møtte ei som var der i 6 uker, hu begynte å bli litt lei. Men i helgene hadde vi fri, da drog vi litt rundt og fikk oppleve litt. Det var veldig greit opplegg, vi hadde 2 koordinatorer som var kinesiske, men som snakket engelsk, som ordna det meste for oss. Reise 2 uker utenom i kina, og det var helt forferdelig. Ingen som ville snakke engelsk, og heller ikke hjelpe så mye. Men det er jo en opplevelse det å.
×
×
 • Create New...