Gå til innhold

Ruger

Medlemmer
  • Innlegg

    37
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Ruger

  1. PerBertil skrev (På 19.9.2021 den 23.09):

    Skulle man fulgt ditt resonnement skulle vi fortsatt steinet hverandre til døde, hengt homser fra heisekraner og kastet syre på barn under våre kriger og de periodene vi har opplevd ekstrem fattigdom.

    Må holde med...er adskillig mere sivilisert å drepe kvinner og barn med napalm og bomber fra fly,- da slipper man nemlig å observere de ekle følgene...eller enda bedre fra Droner - kan manøvreres fra utrolig lang avstand. 

    E'n bra metode er også å begrave levende slik vi (People of the Free) praktiserte med Saddams soldater i ørkensanden.

     

    • Liker 1
    • Innsiktsfullt 1
  2. Du må nok ta innover deg at hun ikke nærer helt de samme og sterke følelser for deg som du gjør for henne. Vil likevel definitivt råde deg å følge henne - hun ville etterhvert sette stor pris på - og elske deg for dette og det du gjør for hennes beste og det du ofret for hennes lykkefølelse.

    Gi ikke slipp på det jeg oppfatter som din store kjærlighet - det vil du aldri tilgi deg selv.

     

  3. Capitan Fracassa skrev (38 minutter siden):

    Det var da ikke småtteri, du mener altså at jeg fortjener fordømmelse (som er det å ve noen betyr) fordi jeg kritiserer et bibelvers. Ja, ja, det kan jeg leve med, Det er hverken det første eller siste bibelverset jeg kritiserer… 😄

    Da er det vel ikke jeg, men heller deg selv som drar over deg VE...

  4. Capitan Fracassa skrev (10 timer siden):
    Ruger skrev (På 2021-7-19 den 15.09):

    Ve dem

    som er vise i egne øyne  og kloke i egne tanker!

    Jes. 5: 20,21

     

    Sitater av denne typen kan du finne hos alle sekter og konspirasjonsteorigrupper. Det beviser absolutt ingenting, men er en måte for sekten å bruke det at andre er mot dem, som et "bevis" på at de har rett m

    Min kommentar til immediately var over hans reflektioner over godt/ondt og hentet som du sikkert ser fra bibelen om temaet. - Din kommentar om "sekter" og konspirasjonsteorier, tilfører diskusjonen  absolutt ingenting, - tror derimot du kan regnes inn i gruppen jeg siterer her over. 

  5. perpyro skrev (1 time siden):

    Men ser du mener at bibelen forteller på en grei måte personligheten som står bak livsånden i meg.
    Det er jo nettop den personligheten jeg finner vederstyggelig

     Jeg har ingen intensjoner å videre diskutere eller utveksle tanker med noe menneske som gulper opp en slik avskyelig karakteristikk av sin skaper og Gud. 

    • Liker 1
  6. perpyro skrev (2 timer siden):

    Vi finner jo veldig lite rasjonelt i bibelen i det hele tatt og det er jo det jeg har forsøkt å få frem. Og det jeg ser fra mine religiøse meningsmotstandere er mere eller mindre det jeg ville kalle et resultat av kognitiv dissonans der grusomheter iherdig forsvares med fri vilje der de skylder på skapningene skaperen har skapt mere en å peke på skaperen og det virker på meg som det er mere programmforpliktet en rasjonelt.

    Rasjonelt fru Blom...hva er dine tanker om din egen eksistens. - Hva/hvor var du for 100år siden? - Nå sitter du,.. en klump av kjøtt og blod (på kanskje 100 kg) med sanser og organer som ører å høre med, ..øyene du kan se med - i farger t.o.m - og hva bra at ditt syn også er stereoskopisk.- Kjekt å ha 😇- Skaperverket er for komplex til å gjort seg selv, - bibelen forteller på en grei måte ( mener jeg) personligheten som står bak livsånden i deg,.. meg og alt vi med våre sanser kan registrere. Den (bibelen) legger frem ting slik de er, uten forskjønnelser av de personene som beskrives, de fremstår alle med sine feil og skavanker de måtte ha. Vi, - som en del av dette fantastiske skaperverket, har ingen rett til å kritisere skaperen/kunstneren som står bak dette hele det enorme -ikke Kaos,- men KOSMOS.

    "Logikk", bør tilsi at ingenting gjør/har gjort seg selv.

     

    • Liker 1
  7. Serpentbane skrev (13 timer siden):

    det å ha blitt banket opp i oppveksten

    Jeg har overhodet ikke nevnt å "banke opp" noen.

    Serpentbane skrev (13 timer siden):

    Ei heller er det å oppdra barn med kjærlighet det samme som fri barneoppdragelse uten veiledning og irettesettelse.

    Enig.

    Serpentbane skrev (13 timer siden):

    Se programmet om oppdragelse av hunder, der han der Anton er med. Veldig forenklet er premissene de samme, vi er enkle dyr når alt kommer til alt. 

    Du er ute på viddene når du drar paralleller om oppdragelse hunder/barn. - Hunder har jeg hatt mange, hele mitt voksne liv faktisk - oppdratt fire barn. Forefaller meg at du snakker utifra teorier, jeg snakker utifra livserfaringer 

     

    • Liker 1
  8. debattklovn skrev (7 timer siden):

    Islamofobi er et dårlig ord som brukes av venstrevridde islamelskere til å stilne legitim kritikk mot islam. Det har i likhet med rasisme begynt å miste det meste av sin mening da det blir kastet rundt i tide og utide.

    De av oss som ikke er i gatene og deltar i prideparader, er jo kallet "homofober" på samme måte. Et misbrukt, nedverdigende ord, tatt ut av sin sammenheng og egentlige betydelse - motbydelig hersketeknikk i begge tilfeller. 

    • Liker 3
  9. Bannanas skrev (51 minutter siden):

    Det er visdom i å tie, ellers brytes stillheten og dens røst forstummes av vårt eget gnål. Men ikke hele tiden sann, for tale er greit så lenge evighetens fred får et ord med på laget. Og evighetens fred finnes i nuet hvor dens frende inspirasjonen også finnes. Når det er sagt så finnes også kjærligheten i dette nu, og gleden med. For de kommer ikke alene disse dyder, de er flettet inn i hverandre som om de var en. Og de vil at vi skal finne dem, at vi er åpne for dem som de er. For visdom finnes ikke i selvkloke egoer. Hør:

     

    @BannanasJeg liker mye av det du skriver her. Ellers er mye rare tanker - og dogmer - som viser seg i denne tråden. Finner likevel,..om ikke inspirasjon, så iallefall litt underhållande.

    • Liker 1
  10. Bannanas skrev (1 time siden):

    De ville at folk skulle lete i disse ord for å finne mening, slik at de ikke fulgte fornuften, slik at de ikke var åpne for å søke sannheten slik den er

    Ordspr. 3:5. - Stol på Herren av hele ditt hjerte, og sett ikke lit til ditt VETT.

    Joh. 8:32. - "Da skal dere kjenne sannheten, og SANNHETEN skal gjøre dere fri." 

  11. @[email protected] Beklager, men skjønner egentlig ikke Bibelens rolle i disse frie  fantasier og grublerier.- Les din bibel slik den er og se på den som god undervisning og  rettledning for ditt liv,..ja faktisk en "Bruksanvisning " for din videre eksistens. 

    "Guds vei er fullkommen, Herrens ord er rent." - 2. Samuel.22:31

    "Herrens ord er rene ord, lik sølv som er lutret..." - Salm. 12:7

    Takk for samtalen. 

    • Liker 2
×
×
  • Opprett ny...