Jump to content

Selmaka

Medlemmer
 • Content Count

  58
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Recent Profile Visitors

999 profile views
 1. Den skal jeg se på! Har sett et par av Canon sine litt eldre 70-200 2.8 modeller ganske rimelig brukt. Hvis du har noe peiling, hva vil du tro er best av en eldre av Canon sitt eller en tamron/sigma?
 2. Tanker om sigma 70-200 2.8 APO DGM HSM? Skal brukes hovedsaklig til bilder av hest i bevegelse, samt portrett. Eventuelt andre alternativer som passer bruken? Sett på Canon sitt, men er jo mye dyrere..
 3. Hei! Skal ha nytt objektiv nå og vurderer sterkt Canon sin egne 70-200 f2.8 IS USM. Er det et godt objektiv, eller burde jeg spare lengre og kjøpe nyere versjon (IS II eller III)? Jeg er kun hobbyfotograf, tar i hovedskip bilde av hester i rask bevegelse og er avhengig av rask fokusering, skarpe bilder og "blurry bakgrunn" effekten. Takk på forhånd for svar
 4. Hei. Jeg skal kjøpe meg kamera for første gang, speilrefleks. Er ganske ny ved dette, men jeg lærer fort. Budsjettet er på 10.000kr og jeg lurer på hva jeg kan få for denne prisen? Hva burde jeg gå for mtp kamera, linse osv. Kan nevne at kameraet skal brukes til å ta portrett bilder og dyr i bevegelse, mest utendørs, men jeg ønsker at kameraet skal fungere OK innendørs også. Må kunne filme med bra kvalitet. Takk på forhånd for svar.
 5. Skal brukes mest utendørs, men ønsker at kameraet skal fungere OK innendørs også.
 6. mest utendørs, men vil gjerne at kameraet skal fungere OK innendørs også
 7. Tenkte å kjøpe mitt første speilreflekskamera. Skal brukes til å ta bilder av hester i bevegelse. Noen anbefalinger? Helst ikke så alt for dyrt. Har sett litt på Nikon d3300, passer hvilken som helst Nikon linse til dette kameraet? Slik at jeg kan bygge opp kvaliteten litt etterhvert. Noen andre tips?
 8. Jeg skulle leie en film på iTunes idag, da denne feilmeldingen kom opp. Hva gjør jeg? Filmen er allerede betalt, litt kjipt at jeg ikke får sett den.. På forhånd takk for svar
 9. Hei! Jeg har lenge tenkt på og skaffe meg en el-sykkel da jeg er mye rundt og farter. Spørsmålet mitt er da, hvilken burde jeg kjøpe? Jeg sykler mest på gangfelt og veier, litt i skogen og også på grusveier eller liknende. Jeg sykler litt overalt, så jeg må ha en sykkel som funker til det. Jeg sykler ikke sånn ekstremt langt, men vil helst ha en sykkel som man kan sykle et stykke på. Men det aller viktigste for meg er at den har en kraftig motor, slik at jeg slipper å bli så sliten (#lat). Ser helst at den koster mindre enn 25.000, men det er viktigere at jeg får tak i en god sykkel. Har dere tips? Takk på forhånd for svar! :-D
 10. Sant nok det, hehe. Men jeg lærer vel litt av og se hva jeg gjør feil?
 11. Ok, takk! Vet at tysken min er dårlig, ehehe. Har jo bare lært tysk i et halvt år.
 12. Hei! Kan noen rette dette for meg? Da hadde jeg blitt evig takknemlig!
 13. I følge nettsidene til Elkjøp har de denne inne i svart 64gb i Sandvika. Dersom det haster så mye som det framstilles som bør det være mulig å komme de seg få km til Sandvika for å kjøpe. https://www.elkjop.no/product/mobil-og-gps/mobiltelefon/APPIP8P64BK/iphone-8-plus-64-gb-sort Klar over det Jeg skal ha den i sølv, så blir ikke aktuelt.
 14. Hei! Min gamle iPhone 5s er helt ødelagt og jeg ser meg nødt til og kjøpe en ny. Skal kjøpe en iPhone 8 plus, men den er utsolgt i alle butikker her jeg bor (Asker). Tenkte kanskje bestille en i en nettbutikk, men er det lurt? Isåfall hvilken nettbutikk? Komplett, Elkjøp, Expert/Power? Hvor er det kort leveringstid? Trenger denne telefonen fort som fy! Takk på forhånd for svar.
 15. Vel, jeg skjønte ikke så alt for mye av det programmet. Men når jeg skulle slette ting kommer det bare opp at jeg ikke "får lov" til og slette det.. Hva skal jeg gjøre?!
×
×
 • Create New...