Gå til innhold

PoWit

Medlemmer
  • Innlegg

    507
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av PoWit

  1. Hei. Jeg er på utikk etter en modellbåt til å ha på den ledige hyllen min hjemme. Jeg ser etter noe lignende bildet, på rundt 40-60 cm. Det eneste jeg finner er modellsett, og jeg for min del har liten greie på dette. Kjenner noen til et sted der man får kjøpt ferdige modeller eller noen som bygger for penger? Ebay skuffet meg for første gang her.

     

    317190_1_zoom.jpg

  2. Hei. Jeg har en Dell xps m13 laptop. For noen uker siden begynte jeg å få en feilmelding hver eneste gang jeg startet maskinen der det sto at laderen ikke klarte å avgjøre hvilken spenning den får inn og kan dermed ikke lade batteriet. Jeg ble nødt til å bare bruke laptopen med strømmen i for å ikke lade ut batteriet. Men ellers fungerte den bra. På denne tiden befant jeg meg i USA og tentke at den lavere spenningen de bruker der hadde skylda, selvom jeg ikke fikk den feilmeldingen de 3 første månedene jeg bodde der.

     

    Problemet løste seg ikke da jeg kom hjem, og for en uke siden da jeg brukte pcen, ble bare alt svart som om strømmen hadde gått. Det virker som at laderen er ødelagt siden det ikke lyer når jeg kobler den til en stikkontakt. Jeg har prøvd å starte laptopen med to forskjellige batterier og en ny lader, men ingenting fungerer, pcen er helt dø.

     

    Hva kan ha skjedd? Har dere noen råd til feilsøking?

  3. Jeg har to pcer: En stasjonær og en HTPC. De fungerte perfekt så senest som igår. Idag tenkte jeg å slå dem sammen til en ved å ta alle de beste komponentene fra den stasjonære og putte dem inn i HTPCen. Dvs HK, CPU, RAM og PSU. Jeg satte dem sammen, fikk startet maskinen men fikk ikke noe bildet. Jeg begynte å bytte ut en og en kompotent for å prøve å finne feilen, men uten noe resultat. (Jeg prøvde også en annen skjerm, men jeg byttet aldri CPU). Jeg endte til slutt opp med å ha alle delene fra den stasjonære koblet sammen i HTPCen og ble veldig overrasket da jeg selv ikke da fikk bilde. Alt startet fint, inkl harddisk, men ikke noe bilde på skjermen.

     

    Jeg ga opp satte istede alle de delene som hadde vært i HTPCen før tilbake i HTPCen. Men ikke denne gangen heller fikk jeg bilde. Jeg prøvde å sette inn to andre skjermkort, i tillegg til en annen skjerm uten endring i resultat..

     

    Noen som har en ide for hvordan jeg kan gå fram? Kan jeg ha vært så uheldig å ha skapt statisk-el å gitt enten begge HK, eller begge skjermkort et støt sånn at de ikke lenger fungerer?

  4. Jeg tenkte å oppgraere pcen min litt og det er valget av HK som jeg synes er mest vanskelig. Oppgraderingen består av nytt HK, ram og cpu. Jeg er ute etter å få mest for pengene og de skal helst holde i 2 år før de blir utdatert. Jeg er nok en gj. bruker og har et Ati x1600xt skjermkort jeg ønsker å beholde. Ellers har jeg ingen andre krav enn at det skal være et AMD system

    Jeg tenker meg en AMD x2 5200+ cpu og 2 gb ram ihvertfall

    Kan man kjøre denne prosessoren på et AM2+ hk, isåfall hadde det vært kjekt med et sånt hovedkort med tanke på senere oppdateringer. Hvis ikke kom jeg over MSI K9N Sli Platinumtil bare 235,- !!

     

    Takker for alle svar

  5. Ja det fungerer. Jeg har 4gb i min. Det eneste som er kjipt er at hvis du har filmer på minnekortet som tilsammen tar 3gb , så kan du ikke si til kameraet at det skal lagre bildene og videoene på minnekortet, fordi den ser at 2 gb er tatt. Men du kan flytte bilder over fra telefonminne til minnekortet i etterkant gjennom telefonen om jeg ikke tar feil

  6. Hei, jeg har nettopp satt sammen noen gamle og noen nye deler som skal bli min media PC. Det består av:

    HK: Asus A7N8X (socket A) 3-4 år gammelt

    CPU: XP2800 3-4 år gammelt

    Minne: 512MB Geil ny

    Skjermkort: Ati 8500 el 8600 7 år?

    HDD: Samsung Spinpoint ny

    Power: FSP 350W 1 år

    cdrom: Benq DVD 1 år

     

    Først vil jeg si at jeg har lite peiling på installasjon av windows.

    Jeg får start på PCen men får raskt en Disk boot failure melding under oppstart. Jeg har ikke gjort noe med harddisken enda, jeg vet isåfall ikke hva jeg skal gjøre.

    Fins det en guide eller kan noe fortelle meg hvordan jeg skal gå fram?

  7. jeg kan ikke husket å ha sett så mange i platebutikker

    5473919[/snapback]

    Nå er det faktisk ganske lenge siden jeg har giddi å gått i en platebutikk -- bestiller gjennom Internett -- men hvis jeg husker riktig så var det for det meste plakater av lettkledde damer og Leonardo DiCaprio.

    5473936[/snapback]

     

    true.. true..

×
×
  • Opprett ny...