Jump to content

Reinarrr

Medlemmer
 • Content Count

  42
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

9 :)

Recent Profile Visitors

738 profile views
 1. Tusen hjertelig takk!! Nå fungerer 4G tale! Merkelig at denne instillingen skal være skjult som standard.
 2. Av en eller annen grunn så mister jeg forbindelsen av samtaler allerede, så det er min minste bekymring 😅 (Har en Xiaomi mi a2)
 3. Hei! Skal nå begynne og studere og har tenkt på en måte og omgå de høye abonementsprisene. Jeg har foreslått for kjæresten at hun kan kjøpe Telenor Next for deretter og skaffe et datasim som goodie. Selv kan jeg skaffe et happybytes abonnement med 500mb til 70kr. Kan sette datasim inn i min egen tlf for deretter og sette ringing og sms til happybytes og data til datasimen innstillingene. Kan dette la seg gjør På den måten får vi 50gb hver for 235kr.
 4. Kjøpt en iPad 5 (Wi-Fi) med ødelagt digitizer til 150kr. Skal bytte denne. Ser på forskjellige deler. https://a.aliexpress.com/_dYFCYSh https://eustore.ifixit.com/products/ipad-5-screen-digitizer Er det noen forskjell på disse bortsett ifra pris? Burde jeg eventuelt kjøpe noe ekstra reparasjonskit? Takk på forhånd
 5. Bygde ny pc her om dagen. Skurrer noe voldsomt i grafikkort, skikkelig høyfrekvent. Minner om coil-whine. Det som er rart er at i samme øyeblikk som skurring begynner i PCen så begynner det også i headsettet jeg benytter. Dette får meg til og tro at kanskje feilen ikke ligger i grafikkort, men den integrerte lydchippen som ligger like ved siden av. Lyden i headsett kommer selv om jeg setter volum til 0. Hvordan kan jeg løse dette?
 6. Må nesten begynne på særemne nå, som skal leveres snart. Min problemstilling er hvordan Hitler klarte og overbevise det tyske folket. Jeg skal hovedsaklig fokusere på hva slags virkemidler han brukte fremfor hva slags synspunkter han altså fremmet. Har tenkt og basere min analyse på de 6 salgsprinsippene som Robert Cialdini legger frem i sin bok influence. De 6 prinsippene forkortet finner man som PDF fil her; https://bit.ly/2WJ1W2A Det eneste problemet er at jeg finner svært lite informasjon om andre som har brutt ned Hitlers taler og "salgsmetoder" og analysert disse og deres virkninger. Noen som har noen tips angående dette? Edit; Det skal nevnes at dette er en tverrfaglig oppgave som omhandler Historie, Religion og Norsk på VG3
 7. Hvorfor teller innsats i faget kroppsøvning, aktivitetslære og toppidrett? Karaktersystemet i alle andre fag baserer seg på hvor god eleven er og ikke hvor hardt eleven prøver. Karakterene på vitnemålet er jo tross alt hva som bestemmer hva en kommer inn på av videre studier, og disse skal gi studieplassen innsikt i hvor god eleven er, ikke hvor mye eleven prøver. Skal en elev som går mattematikk R2 som får alt riktig på en prøve få karakter 5 fordi han ikke pugget hardt nok? Skal en elev som ikke får til noen oppgaver få karakter to fordi eleven forsøkte? Det er jo nettopp fordi eleven ikke trener styrke på fritiden at eleven ikke presterer på et høyere nivå fysisk. Og skal man da belønne eleven fordi han presser sine grenser da "testingen" faktisk foregår?
 8. Går 3. Klasse videregående nå og vi lærer om at energi kan overføres på to måter; Varme og Arbeid Men hvis man ser på det molekylære nivået, vil ikke varme i arbeid?
 9. Har tenkt å kjøpe meg en redmi note 5 pro, men leser at mobilen kun støtter disse frekvensene. LTE: 1/3/5/40/41 GSM: 2/3/5/8 WCDMA: 1/2/5/8 Med tanke på at jeg har Telia hvordan vil disse frekvensene fungere i Norge? Så vidt jeg forstår så er det kun 1800mhz som er en match, men jeg vet ikke helt hvordan jeg skal koble feks LTE bånd 1 mot (x)Mhz. Takk
 10. https://www.amazon.com/Punkt-MP-01-Mobile-Phone/dp/B01DAHD920/url] Finnes det noen telefoner som har omtrent samme funksjonalitet og utseende som denne minus den hårreisende prisen? Eller feks denne: http://static.digit.in/product/03447ae1309cf99fb746351749ab2c229f338b49.png (Jiophone)
 11. Dette har jeg faktisk prøvd. Er faktisk både fint og uvant samtidig. Blir mye mer observant på omverdenen. På bakgrunn av dette. Er det noen som vet om noen nyere telefoner som kun har knapper. Med elegant design.
 12. Ikke et svar på spørsmålet ditt: Hvordan fungerer mi6? Mye valuta for pengene? Noen som kan anbefale en annen xiaomi for 2-4000 ish?
 13. En trenger ikke å simulere alle atomer i universet. La oss si at vi en gang I en ubestemt fremtid bestemte oss for å studere vår egen rases eksistens på 1900-2100 tallet. Vi trenger bare å simulere jordkloden, månen og muligens noen få andre planeter. De andre planetene trenger vi ikke å simulere helt ned til det enkelte atom, hvertfall ikke før de blir utforsket av mennesket. En kan simulere et univers i la oss si 1000år, men inne i simulasjonen ville det bare gått et år.
 14. Og dette fører til at livsformene i denne simulasjonen utvikler seg og blir så avanserte at de lager en simulasjon, eller flere. Til slutt har vi flere tusen simulasjoner. Hvordan kan da hver enkelt livsform være sikker på at dette er virkeligheten?
×
×
 • Create New...