Jump to content

0SMOO4WU

Medlemmer
 • Content Count

  47
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by 0SMOO4WU

 1. Om der er bilar med ladeport på andre plassar enn venstre hjørne bak so blir det vel fort parkeringskrise mtp den knappe kabellengda som er på ladestolpane. Blir fort amper stemning om der står en bil som tek opp to eller tre plassar😂
 2. Skulle kjøpt hyllevare, men Norge skal alltid bestille noko som ikkje er på menyen. Hadde vi bestilt Seahawk så hadde vi sikkert fått dei for femten år sidan!
 3. Eg bur i Stavanger, betalar vel 120 øre kWh kontra rundt 20 øre som en betalar lenger nord i landet, så at straumprisen har gått ned er vel litt diskutabelt. Er enig i at alle kan ha godt av å tenke gjennom forbruk, men vi bur altso i eit land der det er akseptert å tappe ned eit magasin (i e straumlager) vel vitende om at en vil trenge den vasstanden på vinteren kun for å oppnå ein ekstra kjapp eksportgevinst gjennom dei nye flotte envegskablane våre. Treng trass alt ikkje vasskraft på vinteren når en har masse kolkraft til salgs over grensene, nettleiga får dei uansett. Hadde en funne på eit slikt stunt med energien på Island så hadde en blitt rulla i tjøre og fjør, men i Norge er vi tilsynelatande happy uansett. Lat oss ikkje diskutere kven som betaler for vindkrafteventyret vårt, då blir det fort dårlig stemning her🙂 PS: I vårt tilfelle så er det utetrening heile året, så den dusjinga kjem i tilfelle frå oven. Helsing ein av dei få som stemte på INP.
 4. Dette er heilt sprøtt. Ei typisk travel småbarnsfamilie (som ikkje har for vane å rulle i pengar) har ofte på ettermiddagen/kvelden både tørketrommel og komfyr gåande samtidig i mangel på bedre alternativ. Kombiner det med litt varmekablar, ein dusj etter fotballtrening og uungåelig forbruk som varmepumpe, lys og kjøleskap så er en laaaangt over 5kWh over en time. Kor mange nattlige husbranner vil nå med dette oppstå før politikerane byrjar å forstå implikasjonane av denne straffeskatten? Som folkeslag så har vi åpenbart litt å lære mtp å uttrykke misnøye i felleskap. Er der i det heile tatt nokon som trur dette er ein god ide?? Vi har verdens reinaste straum og den tilhøyrer folket. Og kven blir straffa hardast? Jau, dei som har lite frå før. Som ikkje har råd til dyre strømstyrande ENØK dupeditter fordi dei er dyre sjølv med støtte, folk som kanskje bur i et gammalt hus som trekker fordi dei ikkje har råd til å totalrenovere boligen. Trudde kanskje idiotien med å fase ut FM uten folkeavstemming tok kaka, men der tok eg jaggu feil.
 5. Over to år so bytta vi ut to fossilbilar med to elbilar her i hushaldninga vår🙂 Men, det var ein digresjon. Eg føretrekk trøsyklar føre elsyklar. For prisen en god elsykkel kostar så kan en få rimeleg heftige amerikanske trøsyklar, jfr Santa Cruz og den slags. Hjelper lite i lengda med dyr elsykkel når hjul, krank og diverse lager er av tvilsam kvalitet.
×
×
 • Create New...