Gå til innhold

RSR

Medlemmer
  • Innlegg

    72
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av RSR

  1.  

    Det er faktisk mange som er helt fornøyde med Tesla. Man bare hører aldri om de siden de ikke har noe å klage over.

     

    Det er faktisk helt feil og faller på sin egen urimelighet. Denne tråden starter med to som skryter av den. Gå på et hvilket som helst forum og folk som mener det samme som meg blir verbalt straffet og hånet. Menigheten til Tesla er kraftfull!

    Såpass, hvorfor tror du de er de mest fornøyde bileiere?
    • Liker 2
  2. Tesla bruker jo inntekter til utvidelser og har triplet produksjon av modell 3 i år, det koster selvfølgelig penger. Tesla har vel nå over 12000 ladestasjoner det koster også endel, hva har konkurrenter? Tesla har stortsett gratis lading på superstasjonene sine, hva har konkurrenter? De som har bilen sin på verksted får lånebil og alle omkostninger dekket. Ofte kan bil hentes og leveres på døren, gratis og det meste dekkes gratis av tesla. Ringer man korrekt nummer tar det stortsett fra 2-7min å få tak i noen på tesla. Dette er noen positive fakta så får dere konsentrere dere om det negative.

  3. Dette er det dummeste jeg har hørt. Terrorister benytter seg av sikker og hardt kryptert komunikasjon og informasjon.

     

    De har ikke lenger data liggende åpent på laptops som CIA kan beslaglegge og lese åpent.

     

    En Trojaner vil ikke finne noe hos en torrorist.

    9415954[/snapback]

    Overaskende ofte gjør de ikke det, det øverste lederskiktet gjør ofte det, de som er mest villige utfører angrep er skjelden data eksperter og de liker å prate. Beste eksempelet er terror sakene i England. Ingen av dem tenkte mye på opprativ sikerhet.

    Ideen med terorister som 007 superskurker er en film legende. De fleste er meget naive, noen klarer å gjenomføre aksjoner, de fleste blir tatt før de får gjort noe. Sammenlign dette med kriminelle som ofte kan holde på å rane banker i årevis før de blir tatt.

     

    Ser dette som et nyttig tiltak mot folk du allerede har i søkelyset på samme linje som spaning og telefonavlytting.

    Vil være galt å bruke det i stor skala, ikke bare pga personværn men også siden det vil øke sjangsene for at disse spion programmene vil bli avslørt.

    9417226[/snapback]

     

     

    Tja er vel rimelig noob å sjekke en pc ved å spre trojanere via mail?

    Anser dette her som like dumt som alle angrep mot P2P.

    Den vanlig mann i gata får sikkert lide, ta bort litt av personvernet hver gang så har myndighetene fullkontroll(tror de iaf)

     

    De får huske at som de styrer får de svar...

  4. hei jeg tenkte jeg skulle leie en server i utlandet!

    men jeg har søkt litt rundt, men jeg vet ikke hva jeg skal velge.

    mine krav minimum  10/10 linje med brevbånd/fiber

    klarer og kjøre normale programer greit.

    og jeg kan bruke 100-200 nok i månden.

     

    så kan dere komme med noen tips?

    tusen takk for den hjelpen

    8959591[/snapback]

    Tror du må betale mere om du skal ha serverhosting.

  5. Den som døde?

    Maxtor DM10 200GB.

    Har en maxtor til i pcen min (120 gb(2003 modell)). Og den er ganske varm, 40-50 grader under vanlig desktop bruk, men min nye er alltid minst 10 grader lavere

    8904678[/snapback]

     

     

    Støtter deg 100% om det var ett dunk i kabinettet. I og med at du hadde lyder fra før så var den sikkert skadet da du fikk den, syns det høres mest sansynlig ut.

    Og si at det er på grensen til svindel syns jeg er tull.

    Og jeg fostår ikke hvorfor man ikke prøver å hjelpe her i forumet, i stedet så pirker man på staving mm.

     

    mvh

    RSR

  6. noen som vet hvordan man kan forrandre standar volumnavn i xp?

    slik at når man plugger i en usb pinne for eksempel, så vil den automatisk få bokstaven K. her bruker jeg F: til en nettverksstasjon som alle maskiner bruker. derfor må jeg inn på alle maskinene og forandre stasjonsnavn manuelt hver gang vi bruker en ny enhet. og det blir det en del av :(

     

    en annen ting også er om det går ann å frigjøre A: og B: så jeg kan bruke de også?

     

    Takk

    8939142[/snapback]

    Hei

    velg å lås bane bokstav.

    Om du har gått tom for bokstaver til hdene så kan du legge alle hder virutelt i eks: e: hden din. Men tror du skal søke etter d da jeg ikke har fremgangsmåten i hodet:)

     

    GL

    Mvh

  7. Hei

     

    Leste igjennom det som er skrevet her, å unders litt hvorfor dere hakker så mye for at en sier han har dårlige erfaringer og ikke har så mye positivt å si om en produsent.

    Jeg har også mine favoritter og velger utifra det, hva tekniske smartinger sier betyr mindre for meg enn egene erfaringer. Er vel få produsenter som ikke har produsert en dårlig serie, men jeg har utifra min egen erfaring ikke tenkt å kjøpe flere Hitachi.

    Er vel fint at brukere av hds når d er såpass forklart som her yttrer mening.

     

    Mvh

    rsr

  8. Okej

    Native eller ikke bruker ett asus a8n-sli deluxe med 4 porter raid og 4 uten ingen problemer med noe. Har asus m2n 32 ws pro og der er det litt problemer om man ikke raider de som er satt til og skulle raide. Men kan ha noe med at jeg har testet med promise pcx supertrax 16300 kort i tillegg, men tviler på det.

     

    Så hva som skulle vere forskjell på disse to hk aner ikke jeg. Begge er gode kort men noen få minuser. Men mye bedre enn andre kort som har mange porter til sata, dual lan iaf som jeg har vert med mine fingerepå.

     

     

     

    Mvh

    rsr

  9. Hei

    har kjøpte lianli modular case, MIST HighPerformance v.k.sett, Dual Rad og toppdeksel for festing av radiator.

     

    har 2 120mm vifter som skal festes til radiator som festes til toppdeksel, men fulgte bare med korte vanlige vifteskruer. Og følger ikke med noen tegninger så jeg er litt lost;) trenger også en albue(vinkle) fra radiator da den kommer helt inntil 3 hder som skal stå over psu (for de som kjenner cabbiset) dim er 1/4"bsp-1/2"ID. Finner ikke det noe sted.

     

     

    takker for svar

    hilsen

    rsr

  10. Hei!

    Har ett problem med min promise sata300 tx4.(hdkontroller)

    Står i oppstart at bios ikke er instalert når hder ikke er koblet til kortet.

    Kobler jeg til hder så står d at bios og idebusser er enable,

    men da starter ikke windows. Drivere er instalet men serut som om ikke bios er instalert. Har lastet ned bios men får ikke til å instalere den.

    Manualen som følger med sier bare noe om drivere og ikke biosen.

  11. Klarte å få kort sluttning med noen ide power ledninger.

    Hovedkortet er ett abit an7. som stopper med error code FF. Og noen ganger boot int 19h.

    Når

    jeg går ut av bios stopper den ved denne code.

    Lurer på om noen vet hva den koden betyr da jeg ikke klarer å finne det ut.

    Lurer også på om HK eller CPU er ødelagt.

     

    Mvh

    RSR

  12. Hvilken PSU har du? K8N Diamond med Sound Blaster live bit 24 lydkort integrert "må" ha -5V fra PSU også K8N SLI Platinum

    dessverre har de fleste PSU med 24 pin ATX kontakt ikke -5V da det er utenfor normen, samme med endel adapterkabel fra 20 pin PSU til 24 hovedkort.

    De fleste 20 pin PSU har -5V om du ikke har "krevende" skjermkort og en "gammal" 20 pin PSU "liggende" kan den prøves - de 4 nederste kontaktene i 24 pin kontakten på hovedkortet blir åpne da. "Prøvekjørte" mitt Diamond kort med Chieftec 360W PSU (X700 skjermkort) på denne måten fungerte OK til testing og lyden var OK, bruker nå Tagan 480-U01 som har 24 pin OG -5V :thumbup:

    jepp har 24 pin uten hvite ledningen. uff dritt men syntes det er rart at jeg får lav lyd istedet for ikke lyd.... men da har jeg vel funnet grunden til mitt problem :) :)

×
×
  • Opprett ny...