Gå til innhold

Timber!

Medlemmer
  • Innlegg

    96
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Timber!

  1. ...mistenkte den der, ja.

     

    Men, uansett, av og til så er det å bli glad i noen...

     

    Noe som man med fordel kan tenke seg litt om.

     

    Det kan være at man liker ei dame i vennekretsen, og det blir kluss hvis man roter, eller at man er litt for ung til at det blir et varig forhold (til læreren elns).

     

    Når det er sagt, så mener jeg at kommunikasjon er nøkkelen til å finne ut av ting.

     

    Har du selv tatt ansvar for å prate med vedkommende?

     

    For å gi deg litt her, jeg er ikke pedofil selv men jeg har - som kanskje mange voksne menn har - opplevd at jeg har blitt litt forelska i alt for unge jenter.

    Løsningen da er bare å slå seg til rod med at du er maks der i livet deres i et år eller noe slikt, og etterpå går de sin vei.

  2. Dersom en ser bort fra direkte lovbrudd innen det "kriminal-bekjempende systemet" vil allikevel begrepet "fellesskapets interesse" kunne gå på bekostning av enkeltindivider. Et slikt eksempel er ekspropiering. Så det vil være naturlig, og med rette, at enkelte vil oppfatte systemet som kriminelt.

    Jeg forstår den argumentasjons-rekken, men jeg er uenig i at det er i fellesskapets interesser å undertrykke informasjon.

     

    De som har forsøkt slikt tidligere har imidlertid ikke lykkes særlig bra, men mennesker har en egen evne til å tro at de selv får det til bedre enn hva som tidligere er blitt forsøkt.

    Akkurat den "evnen" der, å tro på seg selv, er det faktisk fullt ut mulig å argumentere for at har skapet mye fremskritt.

  3. Har desverre ikke lest noen av disse.

     

    Jeg har derimot lest Mein Kampf og Das Kapital, hvilket kan anbefales på det sterkeste. (Selv om Marx er litt vel tungfordoyelig).

    Vel, det er jo klassikere, og sistnevnte er en greie som kan kommenteres, men.

     

    Jeg liker å - ihvertfall forsøke - å holde ting kort, så i spørsmålet om overvåkning eller "dragnet", så tenker jeg da at det er best å ta utgangspunktet i 1) hva som er teknisk mulig, og 2) hvordan det i dag blir misbrukt.

  4. De som vet hva de driver med går under radaren og får gjennomført ugjerningene uansett. En vil antagelig bare stoppe de apene som uansett hadde driti seg ut før eller siden.

    This.

     

    Jeg utfører ingen "ugjerninger", men har fått med meg såpass at jeg er - ihvertfall slik jeg kan bedømme det - rent teknisk sett, sikra til tusen.

     

    I rene ord betyr det i klartekst at for å brenne seg igjennom mitt oppsett, måtte NSA blitt engasjert og de hadde i veldig korte ord gitt tilbakemeldingen "nei han er ikke verd det".

     

    EDIT Poenget er da at hvis jeg som bare er en helt lovlydig kar, har såpass peiling, så må vi anta at de som har dette som business og levebrød, er mer motiverte enn bare på hobby-nivå.

  5. Ikke når de kriminelle sitter på Stortinget. ;)

    Problemet med den holdningen er at den er selv-fornøyd: "Jeg har forstått det, Store Høvding har talt *ugh*".

     

    Som Bruce Schneier skriver i "Data and Goliath", problemet er hvordan man kan imøtekomme ønsket om privatliv samtidig som man ivaretar interessene til det kriminal-bekjempende systemet.

     

    Eller som sagt i en annen sammenheng, The Command Nexus

    Information, the first principle of warfare, must form the foundation of all your efforts. Know, of course, thine enemy. But in knowing him do not forget above all to know thyself. The commander who embraces this totality of battle shall win even with the inferior force."

    -- Spartan Battle Manual

  6.  

     

     

    Generelt sett så er det et problem for bosettingsmønsteret og regjeringens fordelingspolitikk av heimfødinger at vi spiser for lite suppe, da.

     

    Jeg har faktisk lest livebloggen til Brundtland jeg også, problemstillingen er et fleksibelt faktum-ium. 

     

    Jeg tok forøvrig for mye internet en gang, aldri mer.

     

    Men de har begynt å komme med rot-grønnsak-blanding i butikkene, da.

     

    Fersk vare.

     

    Rotstuing er undervurdert livnæring.

    • Liker 1
  7. Spaghetti med dødt kjøtt på boks, eller suppe?

     

    [ ] Det samme som i går, vanlig dødt schpagetti-kjøtt i eselsaus.

    [ ] Det samme som i går, vanlig dødt schpagetti-kjøtt i eselsaus.

    [ ] Det samme som i går, vanlig dødt schpagetti-kjøtt i eselsaus.

    [ ] Det samme som i går, vanlig dødt schpagetti-kjøtt i eselsaus.. suppehue.

     

    Are we there yet?

    Generelt sett så er det et problem for bosettingsmønsteret og regjeringens fordelingspolitikk av heimfødinger at vi spiser for lite suppe, da.

     

    Og har for mye internett.

×
×
  • Opprett ny...