Gå til innhold

Vekteren

Medlemmer
  • Innlegg

    41
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Vekteren

  1. At folk er overraska over at poststemmer er demokratiske er rart. Demokratene har jo vært flinkere til å holde seg hjemme i pandemien, jeg ser det som helt naturlig. 

     

    Det blir sikkert en gjennomgang av disse etter valget, og jeg tipper demokratene er helt med på at poststemmer skal dobbeltsjekkes i så fall 

    • Liker 3
  2. Stå på! 

    Har selv vært i bransjen i nesten 10 år, før jeg ga meg og begynte med noe helt annet. Nå har jeg det veldig bra, både med tanke på lønn og mindre stress / mas. 

    Bransjen har utvikla seg i en utrolig negativ retning de siste åra. Det var veldig positivt med høyre krav til utdanning, men ellers har alt annet blitt dårligere. 

    • Liker 1
  3. Taurean skrev (6 timer siden):

    Det er bare lureri fra vekteren side. Han vil bare gjøre et poeng for å beholde jobben og få pluss i boka. Nekt hele veien og be om videobevis.

    Hæ? Hvorfor skal han gjøre et poeng for å beholde jobben? Man mister ikke jobben som vekter selvom man ikke tar noen i å stjele. Jeg skjønner ikke hva du mener. 

    Dette høres ikke ut som en sak som går lenger en til en samtale med politiet før den blir henlagt.

    Når det er sagt, føler jeg det ligger mer bak her eller at politiet sitter på mer informasjon. 

    Det beste rådet er å møte opp med deres ungdom og høre / se hva slags informasjon / bevis som finnes, hvis ungdommen deres er uskyldig så er det ingenting å bekymre seg over. 

    • Liker 3
  4. Har jobbet som vekter en god stund og det er fryktelig mange i denne aldersgruppen som blir tatt for å stjele. De fleste som blir tatt er normal ungdom uten store problemer hverken hjemme eller på skolen, og som heller Ikke har vært borti politiet tidligere. Det er stort sett spenning og gruppepress, ofte litt "kult" og komme unna med ting. På noen skoler er også det å stjele et slags rituale for å bli med i den kule gjengen. 

    Grunnen til at det bare er ungdommen din som er anmeldt er så enkelt som at det var han som hadde varen det er snakk om. 

    Når det er sagt er egentlig sjansen for å bli tatt ganske liten, og de som faktisk blir tatt for å stjele har ofte gjort det før. Det er hverfall min erfaring, ofte ser man dette på hvordan ungdommen stjeler / oppfører seg. 

    Når det kommer til ungdom under 18 er det nesten standard prosedyre at det blir konfliktrådet så lenge det er første gang han blir tatt og saken ikke er grov, her møter ofte ungdommen, dere og en representant fra butikken for å avgjøre en straff eller plan for tilbakebetaling. Så lenge ungdommen gjennomfører avtalen, vil det ikke dukke opp på rullebladet. 

     

    Møt opp og hør hva politiet har og si først. 

    • Liker 7
  5. Eksospotten har jeg tatt på for lenge siden og det som er feil er at den ikke var til akkurat den modellen så den mangler en bolt for å holde den på plass, men det hadde ingen virkning på scooteren.

     

    Jeg hadde heller fikset alt selv enn å betale 5k på en scooter jeg fikk 7k for. Og hun har tenkt at hun kan bare fikse alt til topp stand på en 4 år gammel scooter.

     

    Og reim er jo en slitedel er det sånn at gammel eier skal betale for det?

    Du visste jo at potten ikke var skikkelig montert, dette skulle du informert om/ hatt i kontrakten - så hadde det vært null stress.

     

    Men jeg har skrudd mye moped i min tid og 3 timer for å skifte potte, særlig på et verksted med kompetanse og riktig verktøy syns jeg høres mye ut.. Men det kan jo være en vanskelig modell å skru på, noen har idiotiske løsninger på ting.

     

    Edit;

    Hvis det er 3 timer for hele jobben er det kanskje riktig.

    Feilsøking

    Demontering

    Fikse defekt bolt- borre ut, nye gjenger

    Bytte eksos

    Bytte reim

    Testing

  6. Ok, så da sender jeg melding i morgen og sier jeg ikke samtykker til midlertidig førerkortbeslag fordi jeg får vite TO MÅNEDER etter hendelsen at jeg skal være siktet for fartsoverskridelsen. Det er for brått og dårlig.

    Så vurderer retten om jeg får beholde førerkortet midlertidig (uten at dette går utover meg med høyere forelegg etc, verste jeg kan få er et nei).

    får jeg medhold, har jeg lappen til juristen har vurdert straff?

    Helt riktig, hvertfall slik jeg forstår prosessen
  7. Riktig! Eller, politiet har da 3 uker på seg til å sende sende saken til retten, så må retten vurderer om du får beholde lappen til straff er gitt eller ikke. Dette påvirker ikke eventuelt straff.

     

    Derimot, hvis du ikke godtar straff (forelegg) så kan den saken også gå til retten og da vil du eventuelt få en litt større bot og saksomkostninger i tillegg - hvis du blir dømt.

     

    Om politiet ikke sender inn saken om midlertidig beslag av førerkort, får du tilbake lappen inntil straffesaken din er ferdig behandlet, slik jeg forstår det.

  8. Joda, det vet jeg. Men det må ikke bevises med 100% sikkerhet, om saken havner i retten er det opptil dommere å vurdere om det finnes rimelig tvil eller ikke og da er det viktig å fremstå med en troverdig historie.

  9. Takk for et godt svar!

    Hvis det brukes solbriller men likevel likner noe på meg, bør jeg fortsatt nekte? Det er vel da ikke gyldig Id-bevis?

    Og hva kan forelegget ligge på?

    Det blir litt 50/50 sjanse. Hvis det er din bil og en person som ligner på deg og du ikke kan forklare hvem andre du tror det kan være, så er det opptil retten å vurdere - og de trenger ikke være 100% sikre, men hevet over enhver rimelig tvil (som er en vurdering ingen av oss kan ta uten å være i rettssalen og høre hele saken samt se alle bevisene/forklaringene). 

     

    Du har 2 argumenter, det ene er at bilen er stjålet (ikke aktuelt i dette tilfellet høres det ut som). Det andre er at du ikke husker hvem som lånte bilen, men selv om du ikke husker hvem som har lånt bilen kan du allikevel gi politiet en liste over folk som har hatt tilgang til eller som det er sannsynlig at har lånt bilen din (venner, bekjente, etc). Hvis du heller ikke kan fremskaffe dette og forklarer at du låner ut bilen til helt ukjente personer, fremstår du som svært lite troverdig. 

    • Liker 2
  10. Du skal ha 21 eller 25 dagers ferie, og er trukket i henhold til det. Du har pr. idag spikra 10 dager - resten må du ta til høsten. Det er ikke uten videre lov til å ikke ta ferie, det vil jo forplikte arbeidsgiver til større utbetalinger enn forutsetninga var, da du fikk jobben. Men du kan selvfølgelig søke, og har arbeidsgiver behov for din ekstrahjelp, kan du få ja.

    Ja, men nå har TS kun opptjent 3mnd feriepenger i 2017 og såvidt meg bekjent trenger derfor ikke TS avvikle full ferie i 2018.

  11.  

    Jeg skulle gjerne hatt krikkert eller noen andre med peiling til å svare på dette.

    La oss si man sitter i 4 timer og politiet fortsatt ikke vet hvem du er. Hva gjør politiet da? Hvordan straffe noen med bøter uten personalia?

     

    Jeg kan ikke se for meg at man bare slippes fri uten videre seremoni.

    Jeg har allerede linket til og sitert krikkert fra denne tråden https://www.diskusjon.no/index.php?showtopic=1502579 det burde vel holde?
    I utgangspunktet sier krikkert at om du er utlending kan man fengsles etter gjeldende lover. Men hva om du er hvit, snakker norsk og har nordisk utseende? Altså det er sannsynlig at man er norsk statsborger.

     

    Kan man varetektsfengsles om politi ikke klarer å finne personalia, på bakgrunn av at man feks kan være etterlyst? Eller slippes man automatisk fri og unngår dermed straff for å ikke oppgi personalia?

  12. Jeg skulle gjerne hatt krikkert eller noen andre med peiling til å svare på dette.

    La oss si man sitter i 4 timer og politiet fortsatt ikke vet hvem du er. Hva gjør politiet da? Hvordan straffe noen med bøter uten personalia?

     

    Jeg kan ikke se for meg at man bare slippes fri uten videre seremoni.

  13. Jeg skal lete litt etter relevante lover. Men altså, hvis du nekter å oppgi personalia skal du egentlig ha en bot. Hvordan skal politi få gitt deg denne boten om de ikke klarer å finne ut hvem du er? Skal man bare slippe straff?

     

    Eller la oss si du blir tatt for små forhold som ikke gir straff i fengsel eller grunnlag for varetekt. Slipper du da unna fordi du ikke oppgir personalia og politiet ikke kan identifisere deg?

  14.  

    I praksis blir du nok sittende i lenger enn 4 timer hvis du ikke oppgir personalia og politiet ikke klarer å finne ut hvem du er.

    Forskjellen er da at politiet må be om varetektsfengsling, noe jeg tror de får medhold i - siden det er rimelig å anta at det er en grunn til at du ikke vil oppgi personalia (kan være etterlyst eller lignende)

    Du tror at en dommer går med på varetektsfengsling med begrunnelsen "Vi har ingen anelse om hva han har gjort, men han nektet å oppgi personalia, så han må ha gjort noe alvorlig"?

     

    Å unnlate å oppgi personalia er på ingen måte tiltrekkelig for varetektsfengsling, se forøvrig https://www.domstol.no/no/Straffesak/Sakstyper/Varetektsfengsling/

    Tror du man bare kan nekte å oppgi personalia og slippe automatisk ut etter 4 timer om de ikke finner ut hvem du er?

     

    Spørsmålet vil vel heller være at "vi har ingen anelse om hvem han er og hvorfor han nekter å oppgi personalia, men vi ønsker å finne det ut."

  15. I praksis blir du nok sittende i lenger enn 4 timer hvis du ikke oppgir personalia og politiet ikke klarer å finne ut hvem du er.

    Forskjellen er da at politiet må be om varetektsfengsling, noe jeg tror de får medhold i - siden det er rimelig å anta at det er en grunn til at du ikke vil oppgi personalia (kan være etterlyst eller lignende)

    • Liker 2
  16. Utelivet generelt har blitt verre med årene. Før var alt mer åpent og fritt, dørvaktene var mer trivelige og joviale, det var ikke den nazi-kulturen det er i dag. Så fort man begynner å le og ha det gøy i dag, så blir man bedt om å gå. Man skal sitte rett opp og ned som om man er på søndagsskole eller i kirken, kjøpe masse overpriset øl, og gå når man er ferdig med å drikke. Jeg skjønner ikke hva som skjer med det! Det er ikke som før, det er helt sikkert. Så jeg anbefaler å heller la være å gå ut, når det skal være sånn.

    Mine opplevelser er helt motsatt, jeg vil si at dørvaktbransjen har endret seg drastisk de siste årene og det stilles strengere krav til opplæring og vaktene følges mye tettere opp av politiet, i tillegg til at de fleste selskapene ikke ønsker å være på førstesiden til VG. På 90 og tidlig 2000 tallet var det mye flere cowboyer i bransjen.

     

    Når det er sagt kan man nok oppleve at det er strengere. Skjenkekontrollen er veldig streng og utesteder kan miste skjenkebevilling eller bli stengt om de er for slappe, noe som gjør at dørvakta må nekte alle som er åpenbart påvirket inngang. Her har du malen som brukes:

    https://helsenorge.no/SiteCollectionImages/pavirkningsskala.jpg

     

    Som du ser, skal i utgangspunktet mange av de som er ute i helgene nektes inngang fordi de er åpenbart påvirket

    • Liker 4
  17.  

    Jeg skjønner av spørsmålene dine at du ikke kjenner til denne saken i det hele tatt.

    Alle de etterlatte fikk gratis boliger (dvs nedbetalt og salgsum satt til kr 0,-).

    Det ble satt opp diverse donasjons-nettsteder for ofrene/etterlatte, men det skjedde før hendelsen (smart trekk hva?).

    Tror ikke du vet hvor stort engasjement denne (og lignende saker) har fått nettopp pga falskeriet som folk ikke kjøper/takler.

    Absolutt alt i saken oser av coverup og dårlig skuespill, men det har vært brukt enorme summer. FEMA - DHS....

    Alle som har giddet å bry seg om denne saken, litt mer enn hvermansen, vet at det er falsk hendelse. Ingenting virker troverdig og ingen beviser for at barna døde finnes. Derimot finnes bevis for at barna befant seg på Superbowl og opptrådde noen måneder etter og det har vært litt huskestue, fordi det var i en annen stat og skolen må ha gitt tillatelse osv.

    (NB! De fleste barna på Superbowl-opptredenen er de barna som er avbildet som "døde", men bildene er naturligvis av yngre utgaver av disse - sånn pluss/minus, og skal forestille søsken osv.. Barna her er også narret grundig og så klart uskyldige, men må leve i skjul resten av livet fordi folk vil konfrontere dem om falskeriet. Foreldrene fortjener jo ikke å slippe unna dette selv om større krefter står bak.

    Intervjuene etter "hendelsen" er også spesielt unaturlige og bærer preg av juks.

    Mange videoer har rusla og gått på tuben om dette, mange er blitt slettet. Kreftene jobber fortsatt.

     

    Hvor er alle disse bevisene? Altså, ikke en YouTube video hvor man sier at det er masse beviser, men faktiske beviser.

     

    Når vi snakker om disse konspirasjonsteoriene (masseskytingene og 9/11):

     

    Skal vi tro på dette må det finnes en gruppe mennesker med mye makt og innflytelse som styrer verden slik de ønsker og mot et mål, det virker som en enighet blant konspirasjonsfolka at målet er penger, makt og "world domination".

    Når du ser på dagens samfunn og hva mennesker er kapable til å gjøre mot hverandre så syns jeg ikke det virker usannsynlig at en gruppe mennesker forsøker å skaffe seg så mye makt og penger som mulig på bekostning av andre, dette er plausibelt i mine øyne.

    Skal vi tenke i baner er det også plausibelt at 9/11 er tilrettelagt av denne gruppa, da man etter dette har fått innført mange tiltak for å overvåke personer eller innskrenke visse rettigheter.

     

    Men, hvis denne gruppa er har så mye ressurser, kunnskap og makt - hvorfor i all verden bruker de metoder som kan avsløres? F.eks skuespillere i masseskyting, eller bomber for å rive ned WTC? 

    For en gruppe med denne type innflytelse ville det vært 1000 gangere enklere å manipulere andre personer til å utføre disse handlingene og få ønsket effekt. 

     

    F.eks vil det være enkelt å finne en allerede psykisk ustabil person og ubevisst fore han med informasjon og ideer slik at han selv tar avgjørelsen om å skyte ned en skole, og det vil på ingen måte kunne spores tilbake - våpen er allerede enkelt å få tak på i USA uten hjelp fra andre. 

    Eller manipulere personer som allerede hater USA i midtøsten til å utføre 9/11, det er bare snakk om å plante ideer og la ting utvikle seg sakte men sikkert. Når 9/11 da skjer vil en naturlig konsekvens være at USA får masse støtte og kan angripe midtøsten.

     

    Det finnes så utrolig mange bedre måter som ikke kan spores tilbake - enn å leie inn skuespillere eller plante bomber, dette krever masse personell og noe må kunne spores tilbake. Om denne organisasjonen eksisterer så tror jeg de jobber i det skjulte, og strengt talt gidder jeg ikke bekymre meg for om denne organisasjonen eksisterer - for om den gjør det, har den uansett så mye makt og kontroll at vi ikke får gjort en dritt med det - så smil og vær glad, bruk tid og energi på deg selv og dine nærmeste, ikke kast bort hele livet på YouTube. 

     

    Det er også like enkelt å manipulere deg til å tro at det finnes en slik organisasjon, om du allerede er litt kritisk til "systemet". En YouTube video, noe informasjon som støtter oppunder påstandene og vipps, du er solgt. Jeg gjetter at de meste populære kanalene på YouTube med konspirasjonsteorier tjener ganske greit med penger.

    Det er like sannsynlig at disse prøver å lure deg som at det var innleide skuespillere i Sandy Hook. Eller er det slik at folk som sprer og tror på konspirasjonsteorier kun vil det beste for deg? De har selvfølgelig ingen baktanker?

    • Liker 3
  18. Oppsummert - Daglig leder besluttet at en pasient som var syk skulle sove på en ubehagelig sofa? Feil nr 1

     

    Daglig leder skjønner ikke at dette kanskje var en dårlig plan særlig når pasienten ender på sykehuset? Feil nr 2!

     

    Daglig leder nekter å betale deg overtid fordi du tok en medmenneskelig og nødvendig vurdering? Feil nr 3!

     

    Sånn du beskriver dette er det omsorgssvikt og en liten utgift prioriteres over pasientens ve og vel. De burde betale deg og holde kjeft, tror fylkesmannen eller pasientombudet vil like denne saken, da det høres ut som en privat institusjon som selger tjenester til det offentlige?

     

    Hvis de skulle finne på å si deg opp om du varsler så kjør på, de ville blitt dømt nedenom og hjem i en rettssak og det vet de.

    • Liker 1
  19.  

    Da burde de virkelig sende saksdokumenter og ta kontakt advokat eller seriøse medier, for det er uholdbart - noe jeg tror samfunnet som helhet ville vært enige i og støttet oppunder.

    For det første er det ofte vanskelig å få innsyn selv om man har rett på det. De vil helst ikke at du kopierer dokumentene.

     

    For det andre, selv de tilfellene hvor det er dokumentert at barnevernet gjorde grove feil, og de tapte i retten får vi fortsatt de samme kommentarene, "barnevernet hadde garantert en god grunn". Det har ikke noe å si om det er uholdbart, fordi det er nesten umulig å få samfunnet til å tro på deg og bry seg.

     

    Her et eksempel.

    I klagen til fylkesmannen skriver faren at saken plutselig var blitt definert som en tilsynssak, og at han dermed ikke lenger fikk innsyn i saken som gjaldt ham selv og datteren. Han måtte gå gjennom advokat for til slutt å få se i det minste en del av dokumentene.

     

    – Ved å nekte meg innsyn, ble en rekke påstander og beskyldninger stående uimotsagt, som sannheter, i saksbehandlingspapirene, sier han.

     

    I et hastevedtak ble det så besluttet at datteren skulle flyttes ut av familien, til tross for at sakkyndige-rapporter og barne- og ungdomspsykiatrisk tjeneste mente at hun hadde det best der hun var.

     

    Uten forvarsel ble datteren hentet på barneskolen samme dag.

     

    ....

     

     

    – Forholdene i hjemmet ble heller ikke undersøkt. Er ikke det spesielt?

     

    – Noen ganger rekker vi ikke å foreta hjemmebesøk, da er det nok at vi snakker med foreldrene.

     

     

    Ifølge faren hadde barnevernstjenesten åtte måneder på å undersøke forholdene i hjemmet.

     

    ...

     

    Da han – etter å ha fått tilbake datteren sin – klaget til fylkesmannen i sitt forrige hjemfylke over behandlingen familien har fått av barnevernet, fikk han ingen respons.

     

    I dag, nesten 11 måneder senere, har han fortsatt ikke fått svar, til tross for en rekke purringer. I tillegg har både helsetilsynet og sivilombudsmannen bedt fylkesmannen om å svare ham.

     

    – Jeg beklager veldig sterkt at faren ikke har fått svar. Det skal ikke være slik. Vi har rett og slett flere oppgaver enn vi har kapasitet til. Men det hjelper jo ikke de som ber om svar, sier hun.

    https://www.nrk.no/norge/valgte-a-flykte-fra-barnevernet-1.10982028

    Ja, diskusjonen for min del har aldri vært at barnevernet ikke gjør feil - for det skjer. Det å si at "Det er mer til denne saken en vi vet" er langt unna det å konkludere med at BV har gjort alt riktig, mens store deler av "mot" gruppen umiddelbart konkluderer med at BV tar feil og bør fjernes.

     

    Med tanke på antall saker barnevernet på landsbasis håndterer i løpet av et år - så skulle vi sett et langt større antall videoer i sosiale medier og artikler i aviser om det var systematisk feilbehandling i barnevernssaker. I stedet for er det enkeltsaker, i det store bildet ser BV ut til å gjøre mer positivt enn negativt og vi er helt avhengige av å ha et godt barnevern.

     

    Vi må snu debatten fra for/mot, til å se nærmere på prosessen i enkelte barnevernssaker og se om det finnes bedre løsninger - og per nå føler jeg at "mot" gruppen har vanskelig for å se dette, de vil kun kritisere og skrike i sosiale medier.

     

    Og i saken du linker til ble han jo trodd av retten og saken løste seg, barnevernet gjorde feil. Jeg vet ikke med alle andre, men etter å ha lest den artikkelen har ikke jeg noe problem med å tro på faren, kvalifiserte folk har sett på saken og konkludert med at far hadde rett. Det er jo tydelig at det var uholdbart, da retten ikke fant noe hold i barnevernets forklaring.

    Det her er måten å bekjempe urett på, ikke mane til lynsjing på sosiale medier uten bevis. Det eneste man oppnår med dette er å skape enda mer mistillit til BV blant deler av befolkningen i stedet for å ta det rettens vei og potensielt bidra til endringer av rutiner og prosesser - som vil gjøre BV mer skikket til å ta gode avgjørelser. Far sier til og med i artikkelen at han har et godt forhold til barnevernet der han bor nå.

     

    Om foreldrene i saken vi nå diskuterer mener de ble utsatt for urett - så kan jeg på ingen måte forstå hvorfor de ønsker å skremme barnet mer ved å skrike eller lage det oppstyret. Hvordan hadde denne saken sett ut på video og for foreldrene om barnet hadde blitt med frivillig etter en samtale hvor barnet forstår at det ikke er farlig og kjempet saken i retten eller media uten at barnet ble traumatisert?

    • Liker 2
  20. Jeg er enig i det du skriver, så jeg ga deg en pluss.

     

    Det som irriterer meg er at hver gang vi hører en ny sak kommer det masse folk som sier

    • "Det er garantert mer vi ikke vet"
    • "Omsorgsovertakelse er siste alternativ"
    • "De har garantert satt seg ned og snakket med foreldrene på forhånd. De tar barnet som siste utvei når foreldre ikke hører på hva BV sier."

    Det er riktig at vi ikke vet om det ligger mer bak, men det betyr ikke at alle negative historier om barnevernet er falske. Det er en stor forskjell mellom å ikke vite, og å garantere at alt har blitt gjort riktig.

     

    Selv om du er uskyldig dømt av barnevernet har du ingenting du skulle sagt, fordi resten av samfunnet vil si "det er garantert mer vi ikke vet, de har garantert satt seg ned å pratet med deg og prøvd alle alternativer først".

    Takk for det! Jeg skulle ønske de som er "mot" BV i kommentarfelt også etterspurte mer informasjon i stedet for å dømme umiddelbart - da hadde vi fått en sunn debatt om BV sine metoder og forbedringspotensiale

     

    Vi sitter litt på hver vår side, jeg irriterer meg over følgende:

    • "Sånn opererer BV i Norge, de må legges ned med engang"
    • "BV kidnapper barn uten grunn eller varsel"

    Hvis du fremstiller påstanden om at du er uskyldig dømt av barnevernet, så er det nytteløst å kjempe saken med en video på Facebook som bare presenterer din side av saken og ikke alle fakta. Joda, du får sympati fra gruppen som allerede mener barnevernet er den store stygge ulven, men om du ønsker støtte fra samfunnet som helhet må du underbygge påstanden din, ihvertfall når påstanden er såpass alvorlig som har BV tar barn uten grunn.

     

    Jeg garanterer ikke at de ikke har gjort feil, jeg vet ikke - men påstanden er såpass grov at jeg finner det usannsynlig at vi kjenner hele saken

     

    I denne saken er påstanden at BV tar barnet pga. mobbing og hjemmeskolering, uten at vi vet om eller hvilke andre tiltak som er forsøkt

    • Hva slags mobbing er det snakk om? Hva har skolen og kommunen gjort?
    • Hva slags hjemmeskolering får barnet? Lærer han at jorda er flat og illuminati styrer alt? Eller er det vanlig undervisning?
    • Har BV forsøkt andre tiltak, hvilke?
    • Har familien vært i kontakt med BV før omsorgsovertakelse, eller kom de plutselig på døra?
    • Er det andre forhold som gjør at barnet må bort fra hjemmet?
    Dette er spørsmål alle bør stille seg før de konkluderer og starter er hylekor (både de som er for og mot BV). De som er mot BV konkluderer umiddelbart med at alt er BV sin feil uten å reflektere noe mer over det, jeg tror resten av folket er åpen for å endre mening når de har all informasjonen.

     

    Hvis det er slik at BV tar barnet fra hjemmet og uten å forsøke andre tiltak fordi skolen og kommunen ikke har gjort noe med mobbingen eller fulgt opp dette, og foreldre har tatt barnet ut av skolen på dette grunnlaget - samt gir like god undervisning hjemme på ca. samme nivå som han får på skolen - Da burde de virkelig sende saksdokumenter og ta kontakt advokat eller seriøse medier, for det er uholdbart - noe jeg tror samfunnet som helhet ville vært enige i og støttet oppunder.

     

    Poenget her at selv om BV gjør feil, så kan jeg ikke tro at de har gått til omsorgsovertakelse på et så tynt grunnlag, og hvis det faktisk stemmer ville foreldrene fått massiv støtte fra samfunnet - det er hevet over en hver tvil at mobbing på skolen er skoleledelse og kommunen sitt ansvar. Derfor mener jeg det må være mer i denne saken en det som er kjent. Igjen - hvis barnevernet opererer på denne måten UTEN å forsøke andre tiltak eller samtaler med foreldre så er det krise!

    • Liker 2
×
×
  • Opprett ny...