Jump to content

Vekteren

Medlemmer
  • Content Count

    41
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

68 :)
  1. At folk er overraska over at poststemmer er demokratiske er rart. Demokratene har jo vært flinkere til å holde seg hjemme i pandemien, jeg ser det som helt naturlig. Det blir sikkert en gjennomgang av disse etter valget, og jeg tipper demokratene er helt med på at poststemmer skal dobbeltsjekkes i så fall
  2. Stå på! Har selv vært i bransjen i nesten 10 år, før jeg ga meg og begynte med noe helt annet. Nå har jeg det veldig bra, både med tanke på lønn og mindre stress / mas. Bransjen har utvikla seg i en utrolig negativ retning de siste åra. Det var veldig positivt med høyre krav til utdanning, men ellers har alt annet blitt dårligere.
  3. Hæ? Hvorfor skal han gjøre et poeng for å beholde jobben? Man mister ikke jobben som vekter selvom man ikke tar noen i å stjele. Jeg skjønner ikke hva du mener. Dette høres ikke ut som en sak som går lenger en til en samtale med politiet før den blir henlagt. Når det er sagt, føler jeg det ligger mer bak her eller at politiet sitter på mer informasjon. Det beste rådet er å møte opp med deres ungdom og høre / se hva slags informasjon / bevis som finnes, hvis ungdommen deres er uskyldig så er det ingenting å bekymre seg over.
  4. Har jobbet som vekter en god stund og det er fryktelig mange i denne aldersgruppen som blir tatt for å stjele. De fleste som blir tatt er normal ungdom uten store problemer hverken hjemme eller på skolen, og som heller Ikke har vært borti politiet tidligere. Det er stort sett spenning og gruppepress, ofte litt "kult" og komme unna med ting. På noen skoler er også det å stjele et slags rituale for å bli med i den kule gjengen. Grunnen til at det bare er ungdommen din som er anmeldt er så enkelt som at det var han som hadde varen det er snakk om. Når det er sagt er egentlig sjansen for å bli tatt ganske liten, og de som faktisk blir tatt for å stjele har ofte gjort det før. Det er hverfall min erfaring, ofte ser man dette på hvordan ungdommen stjeler / oppfører seg. Når det kommer til ungdom under 18 er det nesten standard prosedyre at det blir konfliktrådet så lenge det er første gang han blir tatt og saken ikke er grov, her møter ofte ungdommen, dere og en representant fra butikken for å avgjøre en straff eller plan for tilbakebetaling. Så lenge ungdommen gjennomfører avtalen, vil det ikke dukke opp på rullebladet. Møt opp og hør hva politiet har og si først.
×
×
  • Create New...