Jump to content

Eplekatt

Medlemmer
 • Content Count

  315
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

81 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Ikke oppgitt
 1. setter spørsmålstegn ved dette, middlene wiki har fått er jo for å opprettholde siden, viste ikke de fikk så mye penger at de hadde spart til nytt design på siden (som ikke trengs)
 2. Det snør faktisk av og til i Sahara... men uansett, er enig sikkert like stor sansynelighet for at man finner snø i lava før disse selskapene betaler til felleskapet
 3. trenger ikke scanne nette, det er bare å sende en mail til underleverandørene for så å sende mail til alle som har kjøpt en de siste 5 årene. (done)
 4. Endelig noen som får fram sannheten... A.I., Neural Network, Deep (something), osv alt er bs reklameprat.. Quantum maskiner er vell det eneste som kansje blir en realitet i nærmeste framtid.. https://img.devrant.com/devrant/rant/r_639361_fqtsp.jpg https://images-cdn.9gag.com/photo/aOYA1mE_460s.jpg
 5. Processor Base Frequency 4.00 GHz Max Turbo Frequency 5.00 GHz Så enten kjører den i turbo eller så er din overclocket til å kjøre 5ghz base.. Uansett, som standar for en standar bruker vil denne være 4ghz base med 5ghz boost. Med andre ord ikke en 5ghz prossessor.
 6. det hjelper ikke at apple fjerner throtteling.. det betyr bare at den dårlige viften\kjøleribben ikke klarer jobben sin, så når de tar bort thottelingen så vil maskinen krepere raskere.. kun apple vil tjene på dette.
 7. Hvordan i h klarer man og bruke 20gb dagen!? Jeg ser på twitch, bruker youtube og picarto mye.. og selv jeg klarer ikke 20gb.. han må laste ned 24\7 4k porno eller no sånt.
 8. Trenger man å bruke avanserte verktøy i arbeidsplassen er svaret nei. Er det kun en nettleser man trenger og kansje en veldig simpel spreadsheet editor, så er svaret ja.
 9. Det betyr de trenger et datacenter som kan gjøre samme jobben som brannmuren til kina.. all informasjon må lagres som betyr en ganske diger database som må søkes igjenom kontinuelig. med alt fra fjes\bilde gjenkjenning til databaser med linjer linket til alt fra filmer til whatever. ---- Heldigvis er dette ganske billig og gjennomføre.
 10. Har spillet hele livet mitt, og kommer til å fortsette med det. Aldri vært noen problem, selv med hype release av nye spill der man har vært oppe hele natta
 11. Det er ikke en forglemelse... det er skammelig.. Håper amd tar mer av markete til intel. Selv er det AMD som blir neste cpu.
 12. Skulle gjerne hatt kilder på at de regner Netflix og lignende som overdrevet bruk. I 2018 er det normal bruk. ikke på mobilen, og spesielt ikke i høy kvalitet 24\7
 13. problemet er ikke at han bruker 80gb, problemet er tidsperioden.. 80gb er ganske mye, selv med streaming. Hører nesten ut som harkjører på i fullHD@60, og kansje sovnet mens mobilen framdeles kjører film. Klart at mobilnette har en maks kapaisitet, så hvis alle gjør dette vil det blir som på nyttårsaften... full nett stop. Hadde vært bedre om chilli i stede for å kappe folk i selve gb nettbruken, heller reduserer hastigheten. evt selge et 1mb\s maks opp\ned, med uendelig gb. Perfekt for folk som bare trenger nett for å sjekke en enkel webside, eller og slå opp nr. Ikke for full mobilt mediecenter 24\7.
×
×
 • Create New...