Jump to content

w0d00

Medlemmer
 • Content Count

  699
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

About w0d00

 • Birthday 01/17/1983
 1. Hei! Er det noen som vet om popcorn hour a110 klarer å spille av .TOD filer? Dette er filer som er filmet med et JVC HD7E videokamera.
 2. Hei! Jeg har et Sony a100 speilrefleks. Mitt problem er at jeg sliter med at folk jeg tar bilde av med blits lukker øynene.. Kan man stille på dette noe sted?
 3. Oi! Er den virkelig grise-treig? F.eks iforhold til en 5400 rpm sata-disk? Nå kan det være jeg er pirkete, men jeg føler det i allefall slik at den fungerer veldig treigt, og etter å ha lest på eeeuser og lignende forum, ser jeg at flere har problemer med det. Problemet er vel å kjøre Windows XP fra disken, da XP skriver mye i forhold til Linux, og det er der svakheten til denne "billig-disken" ligger. Den skriver gruelig tregt. Jeg kjører XP på maskinen nå fra 16GB disken, og har tweaket systemet så godt jeg kan. Slått av vekslingsfil, slått av indexingen på disken, kjører nLited XP,og laget en RAM disk som tar seg av temp filer og browser-cache. Jeg kjører også eeectl, overklokking tilpasset EEE maskinene. Den går greit nå, men jeg er lagt fra fornøyd. Hvis jeg booter maskinen, booter den relativt raskt, men når jeg er inne i systemet (ca 20-30sek), jobber SSD disken i en 30-40 sek til før jeg kan bruke programmer o.l. Bruker jeg programmer før disken er ferdig å jobbe, kan jeg vente meg febrilsk jobbing og ennå mer ventetid. Etter systemet er lastet skikkelig, går det som sagt greit, men ikke knirkefritt. Det er som det ofte er omtalt på engelske forum "sluggish". Tar gjerne 5-10 sek før f.eks. browseren åpner seg etter jeg har klikket på den. Det kan nevnes at dette varierer. Andre ganger reagerer den etter 1-2 sek. En annen ting er at installasjon av programvare er et sant... ja... Siden disken skriver så tregt, går naturligvis installasjonene veeeeldig sakte. Jeg har komt frem til (ikke nødvendigvis riktig) gjennom mye forumlesing, at hvis det byttes i en kjappere SSD disk, vil maskinen være en drøm, slik den var ment til å være, og som jeg fortsatt syntes den er, er bare SSD 16GB disken jeg har et litt anstrengt forhold til. Det kan også sies at det gjerne ikke er ALLE som mener dette. Andre som bruker maskinen med medfulgt Linux OS, har gjerne det de trenger på den, og trenger ikke å installere noe annen programvare, men for folk som vil se hva maskinen er god for, bruke den som en "secondary" til den kraftige stasjonæren man har bygget selv, er denne SSD disken i mine øyne ikke nok. Heia Buffalo!!! Lag en superduperdisk! Har akuratt samme problemene som du refererer til.. hadde jeg visst at ssden var så treg hadde jeg ventet til nyere ssd kommer. Hvordan kan denne maskinen selges med XP ut av boksen?? Latterlig!
 4. drivere lå inne fra før.. men har hørt om flere som har slitt med Wifi på ubuntu eee. PS!! Noen som kan gi en rask guide til hvordan jeg kan gjøre eee 900 raskere i XP?? Har prøvd de fleste OS på denne maskinen nå, og hittil vil jeg veldig gjerne bruke windows Xp. Mest pga. drivere og at jeg har brukt XP mest fra før.. Har hørt at man kan sette inn 2 gig ram å code om litt så skal SSD disken bli raskere.. stemmer dette? mvh. w0d00
 5. Hei! Jeg har et problem med min eee 900. Jeg har Ubuntu eee på maskinen. jeg kan ikke spille av .TOD filer fra mitt JVC hd7 videokamera. Har prøvd med VLC men det er veldig dårlig og stopper opp etter bare noen sekunder. Jeg får spilt av på min andre PC. men ikke noe bra med VLC. Media Player Classic klarer det på den andre PCen uten problemer. Noen som har en forklaring på dette? Mener å ha lest et sted at eee ikke klarer å spille av video som er lenger enn 3 min.. stemmer dette?
 6. hei! jeg har fått meg eee nå, og har lagt inn XP home. Men problemet er at det er tregt og ganske ustabilt.. Er dette riktig? eller bør jeg prøve å installere XP på nytt??
 7. soft reset? kan også hjelpe å slette cache i opara, jeg slettet alt og det hjalp som bare F på ramen min..
 8. TCPMP bruker jeg som mediespiller. Er det noen som forresten vet hvordan man skrur på fotgjengerfunksjonen på TomTom 7 ??
 9. Har lagt inn TT7 med hele Europa. Men bruker ikke int. antanne i menyen men annen nmea mottaker med 4800 i rate og COM4. Ittno problem...
 10. hei! Har fått meg Diamond nå. Men en ting lurer jeg på; hvordan installerer man Flash? Får jo bla. ikke sett videoer fra gamer.no...
 11. ja, batteriet har strøm. ringte Yamaha idag og fikk vite at sikringen mest sansynlig har gått.
 12. Har fått meg ny (brukt) båt med 30hk motor med el-start. Skulle koble til batteriet idag, og klarte å feste kablene til feil poler. så etter 5 sek. at jeg hadde koblet feil, så da satte jeg kablene på rett poler. Nå vil ikke motoren starte. hva har skjedd?? Noen som vet?
 13. Noen som har fått 7.10 til å fungere med driver for ATI X800XT kort??
×
×
 • Create New...