Jump to content

kafar

Medlemmer
  • Content Count

    54
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by kafar

  1. Jeg mener det regjeringen har gjort har vært for lite og for tregt. De burde kommet på banen og dekket investeringer til solcellepanel o.l. med feks 50% i tillegg til å støtte strøm. Det ville vært raskt, enkelt og gitt et bidrag til å få opp produksjonen. Prisene ville nok forblitt høye da jeg er sikker på at man da hadde økt eksporten.
  2. Ifølge Spetalen så solgte vi strøm ut av landet for 120 øre. Dette samtidig som vi her hjemme betalte opptil 822 øre. Vi skattebetalere subsidierer altså strømmen ut til Europa.
  3. Det blir litt trist når man tar utgangspunkt i seg selv eller hva man oppfatter som en gjennomsnittlig familie og dermed ønsker å legge til rette for kun disse. Vi er en familie på 6. Fire små barn. Vi har kun en bil, og det er derfor nødvendig at den er stor. Alle større familiebilder er dyre. Jeg er helt overbevist om at du tar veldig feil når du drar en kobling mellom tesla, advokater og Bærum. Jeg blir selvfølgelig ikke krenket. Men det kan virke som om du har litt å gå på når det gjelder å tenke litt større enn deg selv. Jeg kan ikke fatte hvordan vi i dette landet har klaget i flere tiår over nivået på skatter og avgifter. Når det endelig blir redusert så er det også galt. Sier en hel del om oss nordmenn. Jeg håper dagens ordning varer til 2025, og at det deretter gradvis blir dyrere for alle biler, uavhengig av om det er fossil eller El.
×
×
  • Create New...