Jump to content

Per Østensen

Medlemmer
 • Content Count

  32
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

51 :)

Recent Profile Visitors

516 profile views
 1. Det er lenge siden man oppfant metoder for å opprettholde trykket mens prosjektilet beveger seg i løpet. https://en.wikipedia.org/wiki/V-3_cannon
 2. Høyesterett har i denne dommen avklart hvordan grunnloven skal forstås: Det er et ark med fromme ønsker som ikke har juridisk relevans. Det burde NIM forholde seg til. For øvrig bør 17. mai (grunnlovsdagen) fjernes som rød-dag på kalenderen. Ingenting å feire.
 3. Pisspreik! Alt de trenger å gjøre er å IKKE ta i bruk det nye systemet og kjøre på det gamle. Hvor vanskelig kan det være? Hele strømsektoren er blitt en mafiavirksomhet hvor målet er å tyne mest mulig ut av ofrene (unnskyld, kundene), og de klarer å tyne mer med det nye systemet.
 4. Det var jo fritt marked inntil nylig. Og hva var resultatet? Et sant kaos i gatene med sparkesykler strødd overalt. Når det frie marked skaper kaos og store ulemper for tredjepart, må det reguleres. Utleierne skal være glade for at det ikke ble totalforbud. Det var nærmest et folkekrav for det.
 5. Er dette et argument for at naboen skal få høyere pensjon? Eller er det egentlig et argument for at du skal få lavere energipriser, selv om det ikke er synd i deg? Det er veldig vanlig å skyve de fattige foran seg.
 6. Får håpe vi får en spesial-politistyrke som tør gjøre en innsats når det er alvor og ikke bare på øvelser. De vi hadde 22 juli 2011 sviktet fatalt.
 7. Innen 2040 er bilene blitt selvkjørende. Kanskje er det forbudt med menneskekjørte biler fordi de selvkjørende er så mye sikrere. Det har også blitt mange færre bileiere fordi selvkjørende taxi er så billig. Taxi-eierne er de viktigste kundene til bilfabrikkene, og det spørs hva de vil ha.
 8. Jeg har kjørt elsykkel siden 2010. Da var det ingen ferdige sykler i handelen, jeg måtte bygge om en vanlig sykkel. Det var bare navmotor for framhjul å få kjøpt. Siden har jeg bygd om mange sykler, alle med framhjulmotor. Slike motorer er spesielt bra om vinteren. Hvis hjulet kommer i løssnø og vil skli ut, trekker motoren det inn igjen.
 9. Jeg vet om en med regenerering: Golden Motors sin navmotor Magic Pie. Den har direktedrift og blir derfor bra stor. Jeg vet ikke om den er er bra eller mye brukt. Jeg har aldri sett noen i bruk.
 10. 2000 arbeidsplasser i høykostlandet Norge - er det noen som tror på det? Kanskje robotene er telt med og det bare er 20 menneske-arbeidsplasser?
 11. Beklager, men uten tilhengerfeste er denne uaktuell. Hvorfor skal det være så vanskelig å få el-bil med tilhengerfeste? Jeg vet at den vil bruke mye strøm med tilhenger, men behovet er bare å kjøre en sofa på søppeltippen o.l.
×
×
 • Create New...