Jump to content

Hacknsaw

Medlemmer
 • Content Count

  64
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Hacknsaw

 1. Jeg bruker et Sound blaster Z lydkort. Skal kunne drive opp til 600 Ohm. Jeg hører mye på metal, da vil man gjerne ha litt trøkk.
 2. Bassen i dt770 blir grautete på høyere volum. Det er jeg ikke fornøyd med. Det blir retur på dette. Ellers er lyden upåklagelig med litt EQ bruk.
 3. Jeg har landet på at jeg skal kjøpe meg dt770p 80ohm + Soundblaster Z kortet pga god lydkvalitet og medfølgende mic. Tror det er et ganske safe valg
 4. Har sett på Arctis Pro + dac også. Men det kommer vel neppe opp i lydkvaliteten til et dt770 pro
 5. I lange tider har jeg brukt Hyperx Cloud 2 til gaming og musikk. Mikrofonen sluttet å funke etter bare noen mnd. og lyden er ikke det beste verken til gaming eller musikk vil jeg si. Så derfor kommer jeg til å kjøpe en dt770 pro, og kombinere det med en dac eller mikrofon. Jeg lurer på hva den beste løsningen er; Bare kjøpe en dt 770 pro 32 eller 80ohm hodetelefon + en mic og kjøre det rett i hovedkortet (Realtek® ALC892 Codec). Eller gå for 250ohm + en creative sound blaster omni surround 5.1 og bruke mikrofonen(e) som er innebygd i den? Lydkortet på hovedkortet er et Realtek® ALC892 Codec. regner med Creative kortet er bedre.. Noen med erfaring med disse produktene som har noen formeninger?
 6. Noen med erfaring fra mixnmatchliquids her? Bestilte en flaske 100ml nicotinbase fra dem den 4 April, pleier det å ta veldig lang tid før man får den?
 7. Heisan, ny vaper her! Trenger bare litt hjelp.. Jeg skal begynne å blande juice selv, og skal blande en juice som er helt uten så mye som et hint av PG (propylen glykol) Det jeg trenger hjelp til er å finne noen smaks konsentrater uten PG. Noen som kan finne noen linker til et godt konsentrat uten PG?
×
×
 • Create New...