Jump to content

Hacknsaw

Medlemmer
 • Content Count

  64
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 :)
 1. Jeg bruker et Sound blaster Z lydkort. Skal kunne drive opp til 600 Ohm. Jeg hører mye på metal, da vil man gjerne ha litt trøkk.
 2. Bassen i dt770 blir grautete på høyere volum. Det er jeg ikke fornøyd med. Det blir retur på dette. Ellers er lyden upåklagelig med litt EQ bruk.
 3. Jeg har landet på at jeg skal kjøpe meg dt770p 80ohm + Soundblaster Z kortet pga god lydkvalitet og medfølgende mic. Tror det er et ganske safe valg
 4. Har sett på Arctis Pro + dac også. Men det kommer vel neppe opp i lydkvaliteten til et dt770 pro
 5. I lange tider har jeg brukt Hyperx Cloud 2 til gaming og musikk. Mikrofonen sluttet å funke etter bare noen mnd. og lyden er ikke det beste verken til gaming eller musikk vil jeg si. Så derfor kommer jeg til å kjøpe en dt770 pro, og kombinere det med en dac eller mikrofon. Jeg lurer på hva den beste løsningen er; Bare kjøpe en dt 770 pro 32 eller 80ohm hodetelefon + en mic og kjøre det rett i hovedkortet (Realtek® ALC892 Codec). Eller gå for 250ohm + en creative sound blaster omni surround 5.1 og bruke mikrofonen(e) som er innebygd i den? Lydkortet på hovedkortet er et Realtek® ALC892 Codec. regner med Creative kortet er bedre.. Noen med erfaring med disse produktene som har noen formeninger?
 6. Noen med erfaring fra mixnmatchliquids her? Bestilte en flaske 100ml nicotinbase fra dem den 4 April, pleier det å ta veldig lang tid før man får den?
 7. Heisan, ny vaper her! Trenger bare litt hjelp.. Jeg skal begynne å blande juice selv, og skal blande en juice som er helt uten så mye som et hint av PG (propylen glykol) Det jeg trenger hjelp til er å finne noen smaks konsentrater uten PG. Noen som kan finne noen linker til et godt konsentrat uten PG?
 8. Det er mulig man får det hvis man tvinger pc'en av ja. Men i dette tilfellet er det pc'en som tvinger seg selv av og på... alle de feilmelingene jeg listet er også fra i går/inatt der jeg ikke har brukt noen "svenskeknapp" eller noentingen :SMan kan da si det er sannsynlig at det er et PSU problem . Enten last ustabilitet eller kompabilitetsproblem med den og hovedkort/CPU du nå har.Men man kan aldri garantere noe med slike grunnlag. Hva brukte du den sammen med tidligere ? Ofte bruker nye generasjoner prosessorer og grafikk kort (GPU) mindre watt enn eldre generasjoner. 2013 var også året da Haswell kom med spesielle C states som stilte nye kompabilitets krav til strømforsyninger. Uansett er det nok et greit valg og snart på tide å erstatte den med en nyere og bedre . Denne ble kjøpt til et gtx 970 og en i5 4690k. Jeg har også kjørt 1070 og 4690k sammen på den. Da med en liten overklokking på cpu og skjermkort. Jeg tror det er rett og slett psu'en som begynner å bli gammal og råtten. Jeg har vert ute for liknende symptomer før på en liten mini itx pc fra soltek. Jeg trodde egentlig slike ting var "a thing of the past" når det gjalt psu'er. Men mye tyder på at det ikke er det.
 9. Det er mulig man får det hvis man tvinger pc'en av ja. Men i dette tilfellet er det pc'en som tvinger seg selv av og på... alle de feilmelingene jeg listet er også fra i går/inatt der jeg ikke har brukt noen "svenskeknapp" eller noentingen :S
 10. En ny psu kan uansett ikke skade, så da blei det en EVEGA Supernova g2 750w. Den har fått enormt mye bra kritikker. Kansje det blir lettere å klokke stabilt med en slik også? Jeg veit ikke har kun hatt noname psu'er før + den der corsiaren jeg har nå.
 11. Skal vi se, her er feilene som kommer opp i event view: Feil: DistributedCOM, IOCagent, Kernel-eventtracking, Kritisk: AESMService og Kernel-power. Advarsel: User devise registration Det er disse som gjentar seg.
 12. Ja det er den jeg har sett litt på selv! Den virker kanon bra. Har ikke hørt mye bra om den jeg har stående i pc nå.Så jeg heller mot at det er psu. Men desverre så kan jeg ikke låne en av noen i nærheten for å bekrefte eller avkrefte den teorien. Er derfor jeg må prøve å diagnostisete best mulig før jeg legger en høvdig++ på bordet for en ny.
 13. Må se igjennom den event manageren en gang til også ja. Men noen av de feilene der har jeg tenkt at kan oppstå etterpå som en følge av at maskinen krasjer. Men skal finne frem lista til dere senere, har den ikke foran meg nå. Noen av de feilene jeg så der prøvde jeg å Google. Ble ikke så mye klokere av det.
 14. hvordan skal man måle det? Tenker du med HWMonitor og lignende? Mange av de tallene på den må jeg ærlig innrømme at jeg ikke helt vet hva er...
 15. Det er dette jeg også tenker at det kansje kan bli for mye for psu når jeg belaster både CPU og gpu hardt i spill. Men Realbench belaster også hele systemet da trodde jeg. Men der krasjer den ikke. Men skal prøve å nappe ut alle strømkontakter og reseate ram etc. I mellomtiden hvis det er flere med tanker og erfaringer så er det fint.
×
×
 • Create New...