Gå til innhold

Zamiazm

Medlemmer
  • Innlegg

    65
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Zamiazm

  1. Det er snakk om fast lønn. Tallene er basert på noen av LinkedIn meldingene jeg får fra rekruttering selskaper som rekruttere for større IT selskaper.
  2. Store konsulent selskaper betaler vanligvis mellom 500k og 1.3 mill i lønn for en utvikler/IT-konsulent.
  3. Fikk et nytt jobbtilbud igår med 8% lavere lønn, men med en opsjonsordning. Det er snakk om en start-up som er i vekst. Er det verdt å bytte jobb pga opsjonsordningen? og er det slik at jeg får aksjer hvert måned/år eller må kjøpe selv? står ikke forklart godt i tilbudsbrevet. Dette står i brevet: "26 opsjoner med innløsningskurs kr 7.781" Slik jeg forsto det så betyr det at jeg har rett til å kjøpe opp til 26 opsjoner hver til kr 7.781, forstod jeg riktig?
  4. Hvor my fikk dere i lønnsøkning til 2023? er 8% lønnsøkning bra nok for oss IT ansatte i en periode med stor etterspørsel? Gikk fra 640k til 690k men er usikker på om jeg bør ta det opp og forhandle eller om det er en grei økning når vi har hatt så stor inflasjon i det siste. Merker at alle mine regninger har gått opp kraftig. Stillingstittel: Konsulent Erfaring: 3 år Utdanning: Bachelor i data Årsinntekt: 690.000 Alder: 27 Sted: Oslo
×
×
  • Opprett ny...