Gå til innhold

Jonnar

Medlemmer
  • Innlegg

    1 528
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Bloggkommentarer skrevet av Jonnar

  1. Tror ikke det er alle nordmenn som har skjønt "Stand to the right, walk to the left"- konseptet som er så utbredt ellers i Europa.

     

    Og de fleste har som regel en lei tendens til å stille seg for å gjøre ingenting på de mest strategiske plasser, og da helst der folk skal gå. Logikken kan man jo se - jeg går her, da kan jeg vel også stå her. De tenker ikke så nøye gjennom at der de går muligens også er der alle andre går.

  2. Må bare få si at jeg synes bloggen din er knall å lese. Liker skrivestilen din! Herlig med ny leilighet, da. Og kokk er jo absolutt noe å satse på. Ser ut til at du ordner deg ganske greit framover.

     

    Har også endel gamle spill jeg trenger å grave fram. Spill jeg aldri ble helt opphengt i, eller spill jeg aldri fikk til/tid å spille ferdig.

     

    Har også planlagt et par innkjøp til 360'en, men klarer ikke bestemme meg for hva. Ønsker meg Bioshock, Halo3, Fifa 08 (for kompisgaming), CoD 4, og sikkert flere jeg ikke kommer på. Men om jeg har råd? Aldri i verden. Valgets kvaler.

  3. Aa studere er ment som et heltidsforetak. Man regner ikke med aa ha jobb ved siden av eller foreldre som overforer penger hver gang du har festet vekk alle pengene dine og er blakk. Staten subsidierer heltidsstudier med ca 80 000 kr i aaret - som studentene i teorien skal overleve paa uten disse andre tilskuddene. Foerer det til at noen studenter lever under fattigdomsgrensen paa 88 000,-? Ja. Studiene mine opptar saa mye av min tid at jeg ikke har tid til aa jobbe ved siden av, og jeg har foreldre som ikke har saa mye penger til overs at de kan stroe rundt seg med gryn med en gang jeg griner paa nesen fordi jeg ikke har raad til ytrefilet og alkohol.

     

    Jeg hadde ikke klart aa leve paa den maaten jeg lever paa naa hvis det ikke hadde vaert for at vi er to til aa dele alle faste utgifter - som strom, bredbaand, TV-lisens, mat, husleie, nodvendige ting som sjampo, vaskemiddel, tannkrem, busskort osv. Jeg har ikke mye penger igjen etter alt dette - og jeg bruker _ingenting_ paa alkohol og festing ettersom jeg ikke kan drikke pga medisiner. Hadde ikke sagt nei takk til noen tusen ekstra i aaret slik at jeg kan ta en kosepils i ny og ne naar jeg er ferdig med medisinene.

     

    Noen har det de trenger og mer til, de som faktisk studerer paa heltid lever under fattigdomsgrensen.

×
×
  • Opprett ny...