Gå til innhold

rasputin_g

Medlemmer
  • Innlegg

    185
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av rasputin_g

  1. søker byggetillatelse på Griznah.

     

    har bare spilt singleplayer minecraft hittil, og serveren deres ser ut til å være livat og stabil. jeg er ca 50/50 miner og bygger og har en forkjærlighet for middelalderborger og strukturer i glass og steim.

     

    kjenner ingen på serveren fra før men er erfaren mmo-spiller som er hjelpsom og hyggelig å ha med å gjøre.

     

    nicket er Damnation77

  2. Btw jeg spiller med hun asiatiske dama og sliter med en quest. Jeg skal finne fem flasker alkohol til en tulling i baren, men jeg sliter med å få flaskene fram til ham. Har levert fire flasker, men sliter med siste fordi hun kjerringa hele tiden blir skremt av en zombie og drikker flasken jeg har. Har til sammen funnet minst åtte eller ni flasker, men hun har drukket de fleste av seg selv. Det er greit å gi karakteren vi spiller litt personlighet, men å la henne være alkis? :p

     

    vet ikke om det er en bug eller feature, men av og til når du looter alkohol bytter spillet ut våpenet du bruker med flaska. neste gang du skal slå vil du da i stedet drikke.. synes det var irriterende i starten men mest morsomt etterhvert.

  3. si det.. ikke lett å forstå hva du mener men det er vanskelig å forklare lyd uten å ty til floskler og billige metaforer. men helt generellt kan det være en eller flere av alternativene under..

     

    1) kompisen din er en idiot og ikke en så profesjonell lydtekniker som han skal ha det til.

     

    2) anlegget hans har en sweetspot der lyden er perfekt mens du satt et sted der refleksjoner fra tak, vegger og gulv ødela lydbildet.

     

    3) du er vant til diskolyd og hodet ditt takler ikke et riktig innstilt anlegg. for å ty til en billig metafor blir det som å drikke XO som tenåring, smaken er så sterk og kompleks at man ikke klarer å nyte den før man har blitt tilvent.

     

    sikkert flere muligheter men tenk hvor kjedelig om alle spørsmål ble besvart i første post.

  4. Kombinasjonen Honda, 25.000 og lavt bensin forbruk er ikkje noke eg er kjent med.

     

    Viss du ønsker billige biler med lavt drivstoff forbruk må du sjå andre plassa i japan, gjerne til Nissan eller Toyota som har kurrantebiler i den prisklassen der.

     

    Du må også berkne høy forsikring og mykje dele utskiftning med honda

     

    Tull og tøys fra ende til annen. Etter 4 år og 120 tusen km har jeg ikke byttet annet enn slitedeler på min '96 Civic. Forsikring er billig og forbruk lavt med mindre du står på gasspedalen. Du får kurant Civic 96-00 for 25000 men vær klar at det er flere typer.. kort sagt er denne bra mens denne ikke er fullt så bra.

     

    Regreim skal byttes hver 100 tusen, dette kan fort koste 5-6000. Du MÅ ikke gjøre det men huff så leit om den ryker.

     

    Jeg har hatt Opel, Peugeot, Ford og VW før, Honda er det eneste merket jeg har kjøpt 2 ganger og det blir nok fler.

  5. Les gjennom artikkelen før du avfeier det som sprøyt. Det er en begrensning i software, ikke hardware.

     

    "Denne opplagte mangelen kan være vond å forstå i 2008. Men USB standarden ble fastlagt på 90-tallet, før de første 24/96 D/A-chipene begynte å rulle ut på samlebåndet. Sånn sett har utviklingen gått litt i fra USB formatet. (I følge velinformerte kilder er det teoretisk mulig å overføre hi-rez filer i USB, men da må det anvendes egenutviklede drivere)."

     

    Hvorfor skal det være så vanskelig å godta at det ble begrenset i USB 1 for så å ikke bli oppdatert med USB 2.0? USB var aldri tiltenkt lyd for audiofile. FW derimot brukes mye til profesjonell lyd, kanskje nettopp pga dette. (og fordi lyd- og grafikkbransjen elsker Mac).

     

    Frem til du hoster opp noe dokumentasjon som sier det motsatte tar jeg (og en samlet hifiverden) dette for god fisk. Skribentene i Fidelity leker ikke hifi, hadde det vist seg at denne artikkelen ikke hang på greip ville de trykket minst en helsides unnskyldning/forklaring og kjølhalt journalisten som skrev det.

     

    Har forstått at du er et slags orakel på audiovisuelt.no-forumet, du har mange bra tips i tråden din og mye innsikt i hifi, men det betyr ikke at du vet alt.

    • Liker 1
  6. Om du har eksternt lydkort eller DAC via USB, får du ikke mer enn Cd-kvalitet uansett. Pga båndbredde blir lyd via USB nedsamplet til 16bit/44.1 kHz.

    Med USB 1.0 kanskje. USB 2.0 er mer enn raskt nok for 24bit wav.

     

    nope, dette gjelder USB 2.0. uansett om båndbredden er stor nok blir lydkvaliteten nedjustert. jeg skrev forresten bittelitt feil, det er 16 bit/48kHz. se http://www.audiofidelity.no/comlete_mags/Fidelity_33.pdf side 58-60.

     

    flere usb-dac reklamerer med 24 bit men dette er hvit løgn, signalet oppsamples til 24 bit i dac'en, på samme måte det kan gjøres i en cd-spiller. USB er fremfor alt billig, derfor det har blitt standard i pc-verdenen. skal du derimot ha maks lydkvalitet må du til med FW, optisk, coax eller hdmi.

     

    om du hører forskjellen er noe annet. men å kjøpe denne innspillingen for så å bruke usb som bindeledd er bortkastede penger.

  7. Fikk sure oppstøt når jeg så nvidia-logoen poppe opp ved start, da vet jeg at det blir problemer med mitt 4870x2. Heldigvis ble det ikke like ille som bl.a. Borderlands.

     

    Innimellom, virker som det er helt tilfeldig, stopper spillet opp i 5-10 sekunder, skjermen blir svart også er spillet i gang igjen. Problemet er at siden jeg kjører lyd over HDMI forsvinner denne. Ingen annen råd enn å restarte spillet.

     

    Og ja, jeg har nyeste driver.

  8. Etter 6 mnd som telefonselger mistet jeg all tro på denne tjenesten. Folk som hadde registrert seg for 2 år siden ble fortsatt oppringt daglig fra forskjellige firmaer, og uansett hvor mye de kjeftet og klagde (til meg og andre selgere)

     

    Det eneste som nytter er om folk slutter å handle via telefonsalg. Folk er dumme, jeg sa den samme frasen om at de var valgt ut til å motta en leseprøve på avisen jeg ikke kommer til å si navnet på, mot at de betalte for levering. I virkeligheten var det bare nedsatt pris i starten av abonnementsperioden. Den ene idioten var større enn den andre, spesiellt gamle folk, og middelaldrende damer som lot seg sjarmere av en gutt i slutten av 20-årene. De fleste sa nei men solgte 2-3 i timen og tjente 100 kr pr tulling. En eldre dame kunne ikke forstå hvorfor akkurat hun var så heldig, hun hadde blitt oppringt flere ganger og nå hadde hun og begge barna hennes fått premieabonnement. Hun gikk på for fjerde gang og ga det til søsteren sin.

     

    Å si at du har registrert deg i Brreg virker ikke. Å si at du ikke er interessert tar selgeren som en utfordring, og begynn for all del ikke å forklare hvorfor du ikke trenger nevnte produkt, de har et svar på hvert eneste argument. Det eneste en telefonselger tar alvorlig er om du blir noe gråtkvalt i stemmen og sier at han/hun er død.

  9. ble litt skuffet. civ 4 var utrolig strømlinjeformet og timene fløy avgårde mens jeg spilte. alt virker som et ork i civ 5, selv på fast går alt tregere enn det gjorde på normal før. brukte 1000 år på å bygge en worker, og 400 til for å lage et jorde.

     

    løpe ærend for city states fikk jeg nok av i anno 1404. nei, får satse på at det kommer noen slags mods.

  10. Du får en bot, og det er det. At du var full er ingen formildende omstendighet. Nå vet jeg ikke om det er lurt å si at du tyvlånte leg, da det muligens er strengere straff.. kompisen din var med på det, kjipt for ham men han visste hva han gjorde.

     

    Å gjøre noe slikt i ung alder er neppe noe dere vil slite med senere, med mindre dere vil bli politi eller sikkerhetsklarert på høyeste hold i militæret. Alle med et sosialt liv har forsøkt noe lignende, det forsvinner også fra rullebladet ditt etter to år, om noen skulle klare å grave det frem er "ung og full" en godtatt unnskyldning.

     

    Uansett.. snakk med advokat, mulig dere kan komme dere unna lettere på en eller annen juridisk spissfindighet.

  11. Har planer om å legge inn en større ordre på allposters.com, og lurer på om det er noen måte å vri meg unna mva. Jeg er fullstendig klar over 200-kronersgrensen, i fall noen skulle føle for å informere meg ;). Planen er å bestille 3-4 abstrakte bilder innrammet og totalprisen kan fort bli 5000 kr. Betrakter det selv som kunst, men min personlige mening spiller svært liten rolle når Posten og Tollvesenet gjør sitt. Sendingen blir merket med "Fine Art" eller lignende. I fall dere ikke er klar over det; joda, kunst er fritatt for moms på linje med bøker og aviser.

     

    Så da er spørsmålet.. hva regnes som kunst i Tollvesenets regelverk? Må det være signert orginalverk som vekker følelser og assosiasjoner i T-vesenets sjel, eller holder det at postfunksjonæren ikke ser hva det ligner på? Jeg forstår at en plakat av Pamela, Bob Marley eller Pulp Fiction ikke er å anse som kunst men dette er snakk om trykk av bilder som har blitt solgt i gallerier og sikkert fått strålende omtale av snobbete kunstkritikere.

     

    La oss si at bildene er å regne som kunst, hva så med rammen.. Kan en paragrafrytter komme og si at nei, dette er materialer og håndverk som må den norske stat skal ha momsinntekter av?

     

    Det eneste jeg ikke tror jeg kommer meg unna med er portoen, kan ikke se for meg at dette kan medregnes som kunst. Håper på å få frakten under 200 kr.

  12. har hatt et HIS Radeon 4870x2 i omtrent et år, og er veldig fornøyd bortsett fra en ting - lyden. hver gang jeg kjører et krevende spill høres det ut som morgentrafikken på E18.. har en kompis som ikke bryr seg om bråket og vil ha det, derfor er jeg ute etter et kort med tilsvarende ytelse, bare med mindre bråk.

     

    å bytte kjøler på kortet er ikke aktuellt da jeg får en grei pris for det og ikke gidder å tukle med maskinvare lenger.

     

    edit: jeg *MÅ* ha lyd via HDMI på kortet.

×
×
  • Opprett ny...