Jump to content

Alest96

Medlemmer
 • Content Count

  63
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

9 :)

Recent Profile Visitors

876 profile views
 1. Hei. Er i dag sykemeldt 100% fra min 100% faste jobb på grunn av en operasjon. Det er antatt at jeg kommer til å være sykemeldt i 6 måneder på grunn av en fysisk krevende jobb. Har vurdert å starte mitt eget ENK i første omgang som en side-hustle. Altså hvor jeg ikke sier om min faste jobb. Det jeg skal holde på med er kun nettbasert, men det kan føre til inntekter via reklame og sånt. Så til spørsmålet. Har jeg lovt å tjene noe som helst ekstra utover sykepengene i sykemeldingsperioden? Setter veldig stor pris på tilbakemeldinger!
 2. Heisann, lurer på om dere kan komme med noen gode råd? Har et 2070 super som jeg bruker både til gaming og mining. Bruker i dag Nicehash sin quickminer, og synes det egentlig fungerer ganske greit. Finnes det noe bedre program for å få mer utbytte av skjermkortet, som også er lettvint å skru av vist man skal game tyngre spill?
 3. Hvordan er det å ha to ulike skjermkort i PC’en, der det ene konstant står å miner mens det andre brukes til gaming og mining når det ikke blir brukt til gaming? Er dette mulig? Eventuelt hvordan løser dere det? Kortene det er snakk om er 2070 super og 3080 Vurderte å selge 2070, men tror det er mer å hente på å bare la det mine
 4. Har ikke begynt på skolen enda, og ikke er jeg sikker på hvilken skole det blir foreløpig. Tenkte å kjøpe ny bærbar pc snart, så ville bare planlegge litt fremover i tid Tusen takk for hjelpen!
 5. Så programmene støttet ikke Mac OS?
 6. Hei! Til dere som har tatt elektroingeniør utdanning, var programmene dere brukte på skolen kompatibel med Mac? Eller var dere nødt å ha en PC med windows? Ser helst etter svar fra de som enten går denne utdanningen eller nylig har tatt den svarer, da ting kan endre seg..
 7. Etter jeg oppdaterte bios via egen meny i biosen, så har det ikke engang kommet bilde på skjermen. Men pcen har skrudd seg på fordeom, både vifter og lys på hovedkortet lyser. Kommer ingen feillampe opp på hovedkortet.
 8. Ja, har både flyttet det og fjernet det og brukt DP til hovedkortet. Brukte skjermkortet helt fint på de forrige pc delene.
 9. Byttet nettopp ut hovedkort, prosessor, ram og skjermkort. Etter alt var satt sammen så startet pcen som normalt, installerte W10 via minnepenn fra Microsoft sin egen programvare. Alt fungerte som det skulle, installerte windows updates, drivere til skjermkort, hovedkort, osv... Diverse vanlige programmer (Steam,discord, osv). Helt uten videre så skrudde pcen seg av, når jeg skrudde den på kom den kun opp med BS og denne feilmeldingen "SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION". Kom ikke forbi den feilmeldingen, og pcen begynte bare med at den "fikset problemet" i startupen. Prøvde diverse ting som internettet anbefalte, som å skru av diverse ting i bios, testet forskjellige PCI linjer, testet ram brikkene, sjekket at alt var koblet ordentlig til.. Det funket heller ikke, så tenkte at jeg like greit bare kunne reinstallere windows på nytt.. Når jeg valgte å boote i fra minnepennen så ble den enten stående på bios oppstarten eller så kunne den begynne å starte windows installeren, men mens logoen sto å loadet så startet bare pcen på nytt igjen.. Prøvd å fjernet batteriet til hovedkortet. I biosen var det også mulig å oppdatere biosen via internett, så lastet ned nyeste oppdatering via biosen, og etter det har det ikke engang kommet opp bilde når pcen har startet. Har også prøvd å slette alt på ssden (der windows er installert) uten hell. Har tenkt å prøve en ny minnepenn, eller brenne en dvd plate og se om jeg får bootet installeren derifra, har det bare ikke tilgjengelig i dag. Noen som har gode forslag om dette er noe som kan fikses, eller er hovedkortet ødelagt?
×
×
 • Create New...