Jump to content

Surfema

Medlemmer
  • Content Count

    15
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

1 :)
  1. Kjenner noen som fikk seg jobb i Borregaard nå. De tilbyr latterlig dårlig lønn til nyutdannede
  2. Trondheim 10/10 som student. I Trondheim får du en studenttilværelse i en by med lange tradisjoner og gode tilgjengelige fritidstilbud. I Oslo bor du bare i en stor by og forsvinner i mengden.
  3. Du finner kanskje ut litt etterhvert hvilke fag du liker best, og dermed innenfor hvilken retning du burde spesialisere deg. Men ønsker du å bli prosjektsjef eller starte eget firma bør du gå retningen Bygg -og anlegg. Da vil du ha behov for mer økonomi -og administrasjonsfag, analyse, kalkyle, prosjektplanlegging osv., heller enn større fordypning innen mekanikk. Hvilken retning du går kan delvis påvirke hvilke steder du kan jobbe, men går du konstruksjonsteknikk eller Bygg -og anlegg kan du jobbe hos entreprenør. Tar du en bachelor, er det veldig få fag som skiller, da man gjerne bare har ett år på spesialiseringen. Valg av skole: NTNU er mest anerkjent og vil kanskje gi deg et fortrinn i en jobbsøkerprosess. Er det UiO eller OsloMet som har byggingeniør i Oslo? Kompetansen på OsloMet har nok sikkert økt de siste årene, spesielt med tanke på opprettelsen av det nye master-programmet.
  4. Dersom det kan vises til at fagene du har hatt dekker pensum i de påkrevde fagene, er saken grei. Ellers er de veldig strenge på dette. Kjenner en som fikk avslått søknaden pga. de ikke godkjente det ene faget han hadde.
×
×
  • Create New...