Gå til innhold

onlythelonely

Medlemmer
  • Innlegg

    14
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

onlythelonely sine prestasjoner

2

Nettsamfunnsomdømme

  1. Takk for innspill. Tenkte i utgangspunktet at folk ofte "fant hverandre" på jobb men det er vel forskjellig. Å dra på byen for å finne meg ei dame er i allefall ikke min greie. Er det bedre å avvente ? Gi henne rom og se om hun tar initiativ ?
  2. Mann 41. Lite erfaren med damer. Har dessverre hatt noen dårlige opplevelser med andre mennesker fra når jeg var yngre som henger igjen. Traff ei dame på jobben her som jeg synes er tullete fin. Var på lønningspils ute og det var hyggelig. Var en liten gruppe men jeg så at hun så på meg flere ganger og det var et blikk som ikke var til å misforstå. På slutten av kvelden tok hun på meg og jeg tok på henne. Kl0330 skulle hun og 3 andre på en nachspiel men jeg tok kvelden. Feig som jeg var. Tiden etter på , på jobb har vært helt normalt. Har pratet sammen litt her og der på teams. Jeg tok mot til meg og spurte om hun ville bli med på kino. Hun skulle tenke på det og svarte et par dager senere at hun ikke kunne men at det ville vært hyggelig. Det er helt greit tenker jeg . Hun sier "nei"på en hyggelig måte. Så jeg har skygget banen litt og ikke hatt så mye kontakt. Hun har pratet med meg og nå sist satte hun seg ved plassen min og spiste lunsjen sin ved meg. Hun fikler med håret og jeg tenker (håper) at hun fortsatt er interessert. Jeg vet ikke hvordan eller om jeg skal ta noe mer initiativ da jeg tross alt har spurt 1 gang om å gå ut. Hun er ei populær dame på jobben da enkelte er mer fysiske i tilnærmingen enn meg. Tar på henne/ gir massasje. Jeg har ikke lyst til å mase eller virke klengende. Samtidig har jeg ikke lyst til å ikke vise interesse. Hva er riktig framgangsmåte her ? Noen damer og/eller menn som kan komme med noen tips ?
  3. Må innrømme at jeg ikke spurte om det i dag men de sa ikke noe om det. De har konkludert med at det som var på tanken har ført til problemene/skadene.
  4. Da har jeg fått beskjed om at jeg må bytte høytrykkspumpen. I tillegg at jeg fort kan få "senskader" og at dysene må byttes. De kostet visstnok 8-10tusen kr.stykket. Vet ikke hvor mange det er snakk om men de på verkstedet ba meg kontakte forsikringsselskapet mitt. Ser at forsikringen min dekker motor ,gir og driftsbatteri så jeg vil anta at jeg da betaler kun egenandel. Men om alt dette skyldes tanken til UNO X så må jo de ta regningen på alt sammen. Dog. blir det kanskje vanskelig å bevise all den tid det er mulig å komme til tanken min (sabotasje?) og hvis ingen andre bilister har opplevd noe lignende etter påfylling.
  5. Hei. det høres jo vel og bra :) Jeg kan dokumentere fylling og reparasjonen . Men er det sannsynlig at jeg kunne kjøre i 14 dager uten å merke noe som helst ?
  6. Jeg fylte ca.25 liter den 04/10. Så tanken var halvfull. Sikkert brukt 15-20 liter siden jeg fylte tanken.
  7. Jeg fylte 25 liter den 04/10 slik at tanken ble full. Var vel ca. 30 liter igjen på tanken når problemene oppstod.
  8. Min VOLVO v40,D2 2014 . Diesel. modell mistet motorkraften mens jeg kjørte på motorveien. Fikk stanset og startet opp igjen . Kom meg hjem men kjørte på lav hastighet. Fikk opp en varsel i dashbordet som sa "redusert motorytelse" og et bilde av en skilpadde.. Leverte inn bilen på verkstedet på mandag . De sa det var fylt på feil drivstoff!.... Ble veldig skeptisk til det da jeg er ekstremt nøye på hva jeg fyller på bilen. De sa det ikke luktet verken bensin eller diesel.... Se bilde av det som var på tanken. Verkstedet tømte tanken og skiftet drivstoffilter. Fikk bilen tilbake i går . De hadde selvsagt testet bilen og den gikk da som normalt. Da jeg skulle kjøre bilen i går kveld fikk jeg opp en lampe som lyste. Lampe for eksosanlegget. Lampen slukket igjen da jeg startet å kjøre. I dag så skulle jeg kjøre på jobb og opplever en konstant dunkelud /during mens jeg kjører så da innleverer jeg bilen til verkstedet igjen. Når det gjelder innholdet på tanken så har jeg fått bekreftet av UNO X at jeg fylte diesel siste gangen. Fylte 04/10. Var ikke tom når jeg fylte den. Om det skulle være problemer med pumpen så burde flere ha fått problemer med bilen sin.( ikke fått noen tilbakemelding fra UNO X om det enda) men om det ikke var diesel på pumpen, skulle det da kunne gå 14 dager til jeg opplevde problemer ? Noen som vet hva problemet kan være her ?
×
×
  • Opprett ny...