Jump to content

Skrekkugle

Medlemmer
 • Content Count

  143
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Skrekkugle

 1. Siden jeg er litt WEF noob, kan du forklare hva de ønsker å gjøre som er negativt? Såvidt jeg kan se av litt googling så ønsker de å gjøre kapitalismen mer bærekraftig både klimamessig, økonomisk og sosialt. Er oppriktig nysgjerrig.
 2. Antar ahus. Kjenner en som jobber der og de får kanskje bruke et munnbind om de er heldige. Ellers håper jeg det tar seg opp litt med vaksineringa. Vi vanlige dødelige blir jo sannsynligvis smitta før vi får tilbud om vaksine så treigt som dette skal gå. Selvfølgelig enig i at jeg havner bak i køen, men det bekymrer meg allikevel.
 3. Så de tester altså vaksinene og skroter dem om det er no muffins? Som forventet da med andre ord.
 4. Dette forteller meg bare at du ikke har prøvd et munnbind engang. Bruker du de medisinske i kortere perioder (butikken, etc) så vil du neppe bli klam. De er overraskende lette og luftige. Jeg mistenker at de fleste som er mot munnbind bare syntes det er pinlig å gå med fordi det ser rart ut.
 5. 548 smitta til nå idag. Pleier ikke det å ca doble seg ved midnatt?
 6. Also, om dette kan skje i Danmark så skjer vel det samme i resten av verden også. 2021: Rykk tilbake til start!
 7. Håper bare tiltakene funker snart. Skremmende tall!
 8. Er jo mange europeiske land som har gått i lockdown nå, men smitten er fortsatt stigende.. Er det for tidlig og se, er det ikke "streng nok" lockdown eller bryter bare alle reglene?
 9. Høres ut som vi bare fortsetter å skyve en uunngåelig lockdown foran oss samtidig som flere smittes.
 10. Vedder en hundrings på at Gomby bare troller
 11. Beklager, formulerte meg litt dårlig. Det jeg mente å si var at om man tar en titt i den anti lockdown gruppa på facebook så er det veldig mange som ser ut til å være arbeidsløse/trygda eller selvstendig næringsdrivende som uttaler seg. Det er selvfølgelig også mange i arbeid. Poenget er at samlet sett så er det ikke en rød tråd i gruppa at dette er mennesker som har blitt arbeidsløse på grunn av tiltakene. Allikevel hyler og skriker de om at tiltakene er så inngripende og at personvernet også er borte. Det ser ut som at det eneste disse menneskene må forholde seg til av tiltak er håndvask, avstand og visse sosiale begrensninger. Dermed ser jeg ikke hva som er så inngripende i deres sammenheng at de ønsker å kaste smittevernet på havet. Derfor tenkte jeg kanskje Gomby ville svare så jeg kan få litt innsikt i hvordan tiltakene har påvirket h*n og kanskje forstå bedre hvorfor folk motsetter seg. Dog om jeg skal gå tilbake til å generalisere antar jeg de ikke har noe fornuftig svar og bare er pissed for at de må ta 10 dager i karantene om de skal til Sverige for å fylle på med rullings og bacon. Eventuelt at de er paranoid schizofrene i en eller anneng grad. Mangelen på helt basic empati for sine medmennesker er uansett skremmende. Edit: Also, håper du er på beina igjen og at det går smooth videre!
 12. Ja godt spørsmål. Så over en gang til og vet ikke hvorfor jeg putta deg i anti-tiltak gjengen. Tidlig på morran. Gomby: Kanskje du vil svare? Er bare nysgjerrig siden jeg ser så mange klage på INNGRIPENDE tiltak i privatlivet. Hadde skjønt det om det var folk som ble satt på gata etter å ha mista jobben i utelivsbransjen, men såvidt jeg kan se (på Facebook) så er det som regel snakk om folk som er self employed i div fantasistillinger. Also, ser ikke hvilken inngripen som er gjort i folks _privatliv_ selv om de har mistet jobben. Så tenkte å høre med en anti-tiltaker hvordan de påvirkes personlig så jeg kan bygge litt forståelse.
 13. Orker ikke lese hundrevis av sider bakover, så beklager om dere har svart tidligere. @Morromann og @Gomby, hvordan påvirker tiltakene dere personlig om jeg får spørre?
 14. Kjøpe billig 2070 Super (eller bedre) på finn og vente på 30xx super/ti, eller bla opp 8+ lapper på launchday for 3080? 1440/144hz, men spiller mest RPG/MMO. Takker!
 15. Vurderer å gå til innkjøp av en Squier VM Jazz eller Prec, men jeg skulle veldig gjerne ha testet disse før jeg bestemte meg. Ser at ingen har disse på lager i Oslo-området og 4sound gidder ikke å svare på om de får dem inn. Er det noen som kan anbefale en butikk som kan være behjelpelige med dette? Gjerne en som har godt utvalg ellers og god peil. Takker!
 16. Har endret seg tilbake til "varene pakkes" her også, var vel bare en midlertidig glipp på gang Status burde uansett vært "levert" spør du meg
 17. Noen fler som har bestilt på cdon som har fått endret status fra "levering pakkes" til ingenting " "?
 18. Dere skal ha sporing på CE fra Gamezone. Kjerringas bestilling derfra ser sånn ut (bor i Osloområdet): Sendingen er innlevert til terminal og videresendt 11.05.2012 17:25, 4606 KRISTIANSAND S Forventet levering: 15.05.2012 NB! Avvik kan forekomme
 19. Sitter selv å venter på cdon.. "Varene pakkes" sies det, men hvis disse sendes fra Sverige først på mandag er det vel kanskje tvilsomt at de kommer til release. Vet ikke om noen har erfaring med dem fra tidligere?
 20. Det får du kjøpt på FotoVideo: http://www.fotovideo.no/Search.aspx?q=ezybox Kjøpte selv denne: http://www.fotovideo.no/Produkter/Studioutstyr/Belysning/Tilbehør/Lastolite-Ezybox-Hotshoe-Kit-60-cm-2471-116996.aspx Har ikke fått testet den ut ordentlig enda, men varene virker veldig solide og av god kvalitet! Braketten som følger med har også mulighet for paraplyfesting så da vet du det også
 21. På tide og bidra! Fikk meg D90 for et års tid siden, men har så langt lest mer om foto enn jeg har fotografert selv. Har også kjøpt masse fint utstyr, men har funnet ut at jeg faktisk må ut og fotografere for å lære. Derfor syntes jeg denne tråden var en fin anledning til å få meg ut av stolen og ut i skogen. Skogen er jo som kjent litt oppbrukt, men selv forbinder jeg høst med skog og tenkte derfor jeg kunne finne noen interessante motiver der ute alikevel. Kom gjerne med tilbakemelding om jeg er inne på noe eller om dette er helt bak mål. Autumn Straws by Skrekkugle, on Flickr Skutt på f/4 1/250 ISO 200. Autumn by Skrekkugle, on Flickr Skutt på f/4 1/20 ISO 200. Sticky Goopy Mushys by Skrekkugle, on Flickr Skutt på f/4 1/40 ISO 200 Decay by Skrekkugle, on Flickr Skutt på f/1.8 1/100 ISO 200
 22. Wow! Akkurat effekten jeg er ute etter! Dødsbra! Finner ikke 50cm, kun 38, 60 og 78 men da tror jeg at jeg går for 60 så jeg har litt og leke med. Takker!
 23. Da har jeg skaffet meg en SB-700 for å komplimentere SB-900'en og det spørs om det ikke blir en EzyBox + Cactus v5 for resten av pengene. Hvilken størrelse lønner det seg og ha på EzyBoxen? 38cm, 60cm eller 78? Blir jo mest hele body shots om dagen så større er kanskje bedre? Men på den andre siden er det lettere å dirigere mindre lyskilder, samtidig som jeg har blits nr. 2 til å eventuelt fylle på lys der det trengs?
 24. Takk for gode tips! Da blir det vel kanskje å prøve ut en EzyBox iallefall. Triggere hadde ikke vært så dumt, men vet ikke om det finnes noen greit prisa som funker som fjell? Trenger ikke gå over veldig lange avstander akkurat.
 25. Alt av forhandlere går greit Holder det med en reflektor for å belyse skyggesiden av en modell, eller er det bedre med en blits til? Blir nok heller en ekstra SB enn dedikerte studioblitser, selv om det kanskje hadde vært kjekt og ha det også. Er dette veldig dyrt? Er softboks noe og investere i og isåfall hvilken størrelse egner seg til helfigur? Er det noen stor forskjell på softboks, skyte gjennom paraply og reflektere i paraply? Må vel alltids egentlig finne ut hva jeg trenger selv, men det siste spørsmålet der klarer jeg ikke helt å bli klok på.
×
×
 • Create New...