Jump to content

Skrekkugle

Medlemmer
 • Content Count

  433
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

529 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Det er selvfølgelig ikke så svart-hvitt som jeg uttaler her. Jeg mener at de som setter sin egen tro og magefølelse foran fakta og vitenskap har visse psykiske eller mentale utfordringer som jeg skulle ønske de fikk hjelp til å utrede og ordne opp i. Det er trist å se på at folk tar dårlige beslutninger for seg selv fordi de tror på ting som ikke er sant. Jeg har medlidenhet for at disse har det vanskelig og segregering vil kun underbygge paranoiaen. Når det gjelder den lille undergruppa som iherdig spammer ned hvert eneste kommentarfelt med misinformasjon, og dermed verver disponible mennesker ned i kaninhullet, så er disse farlige. Disse kan få en eveisbillett til det ytre rom for min del. Skjønner at de bare vil "redde" folk og at disse også lider av mentale utfordringer, men de kan gjøre potensielt stor skade.
 2. Ja du velger jo selv. Vil du ikke bidra til samfunnet så får du stå utenfor. Dessuten skal jo alle de vaksinerte dø snart, i følge dere, så da er det jo snart dere som bestemmer uansett.
 3. Kaster man 5000 dartpiler vil jo et par sitte i blinken. Det betyr jo ikke at de har rett når de ikke har noen som helst forutsetning for å vite. De tingene de har gjettet riktig på er de få tingene som har vært reelle logiske konklusjoner for de aller fleste.
 4. Ja veldig merkelig at de ønsker at flest mulig skal ta en vaksine som BEVISELIG har effekt mot viruset slik at man unngår kollaps av både helsevesen og samfunn. Du står fortsatt fritt til å ta dårlige valg sist jeg sjekka. Eller føler du at slemme Nakstad prøver å skremme deg til å ta vaksinen? Du har jo ingenting å frykte du som tror at alle innlagte ligger der pga giftsprøytene? Jeg tar de vaksinene jeg blir tilbudt så lenge all troverdig dokumentasjon peker mot at vaksina er bedre enn infeksjonen. Veldig veldig veldig enkelt.
 5. Ja, det er en del av fornektelsene dine. Det er ingenting som tilsier at tingene du sier og tror er fakta. Hvorfor skal jeg tro på ting som ikke er sant? Hvorfor tror du på ting som ikke er sant? Kjøper du sand i ørken og is på antarktis?
 6. Snakk om å leve i fullstendig fornektelse.
 7. De har jo liggi med 14 år gamle jenter hele gjengen, så klart de holder kjeft om parasittene, grapheneoxiden og giften i frykt for å bli exposed. /s
 8. Kanskje du orker å timestampe bevisene for oss som ikke finner dem mellom alle de grunnløse påstandene?
 9. Ironien i at de som frykter dette mest hyler høyest om det på Facebook via mobiltelefonen sin. Dog disse folka ser ikke ironi om det slår dem i trynet.
 10. Dose 3 er ikke Delta-spesifikk: https://www.businessinsider.com/delta-booster-unlikely-data-experts-suggest-unnecessary-2021-10?r=US&IR=T
 11. Ja derfor jeg lurte Dukker vel opp videoer i de vanlige kanalene snart, så finner man fort svaret. Hadde gått hjem så fort de vanlige folka (antivaksgjengen) åpner kjeften.
 12. Bare konspifolk eller dukka det opp rasjonelle mennesker også?
 13. Kanskje teste det neste gang. Takk for tips! Modell A løste saken her for denne gang og så langt fungerer den bra.
 14. Kommunen her har kjørt munnbindråd i et par uker snart, men etterlevelsen er == 0. Så om de tror folk gidder å høre på slappe råd fra kommunene tar de feil.
×
×
 • Create New...