Gå til innhold

Skrekkugle

Medlemmer
 • Innlegg

  605
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Skrekkugle sine prestasjoner

1,1k

Nettsamfunnsomdømme

 1. Hun her demonstrerer godt hvordan Campbell mistolker og misinformerer: https://www.youtube.com/@Backtothescience/videos
 2. De som døde poster neppe om det på nett vel
 3. Lurer på hvorfor du tenker Tenpenny er en troverdig kilde å lytte til? https://en.wikipedia.org/wiki/Sherri_Tenpenny
 4. Jeg er helt enig i at vaksinene har gjort nytten sin nå for de aller fleste av oss. Kommer det en "universalutgave" av vaksinen som faktisk stopper skiten kan jeg være tilbøyelig til å ta den, men da skal den virkelig være god. Det er dog viktig at man fortsetter å vurdere om vaksinene kan være nyttige for enkelte risikogrupper og eldre. Dette er det heldigvis folk som faktisk har peiling som vurderer, og ikke oss gjennomsnittlige internettborgere. De av dere som tror dere har oppdaget noe et samlet fagfelt har gått glipp av må jo gjerne plukke opp telefonen og ringe rundt og lufte tankene deres. Forskere og leger er vanlige folk som ofte har kontaktinfo liggende på institusjonens nettsider (i alle fall i Norge). F.eks. Gunnveig Grødelands nummer ligger åpent på UiOs nettsider.
 5. Morsomt å se at folk fortsetter å klamre seg til halmstrå. "Dokumentasjonen" som legges til grunn for at vaksinen er unødvendig og farlig er fortsatt like syltynn som i fjor. Hva med å gå videre med livene sine slik som de fleste andre har gjort?
 6. Og alt han hadde trengt å gjøre var visst å ta litt Solhatt.. Kondolerer.
 7. Gått inn i skjelettet? What? Hva med å bare gå til legen om man ikke blir frisk? Du bør kanskje få noe hjelp med legeskrekken din da det kan redde livet ditt en dag. Eventuelt lev som i middelalderen om du foretrekker det.
 8. Finner ingenting (studier) som kan sikkert si at Ingefær har noen negativ effekt. Tvert i mot. Solhatt er på ingen måte en erstatning for antibiotika ved lungebetennelse, e-coli, byllepest, gonnore og andre alvorlige baterielle infeksjoner. Ved mindre alvorlige / ufarlige baterielle infeksjoner bør man, som du sier, unngå antibiotika for å forebygge antibiotikaresistens. At man skal ta solhatt i hele 6 uker tyder på at det har 0 effekt da infeksjonen uansett bør ha gått over i et såpass langt tidsrom. Går man sjuk i 6 uker bør man ha oppsøkt lege for 4-5 uker siden uansett.
 9. Edit: Solhatt som erstatning for legebesøk og tilstrekkelig behandling er ikke å anbefale. Begrens solhatten til forkjølelser og oppsøk lege ved alvorligere tilstander.
 10. https://sykepleien.no/forskning/2012/10/sproyteskrekk-kan-kureres
 11. Denne debattartikkelen tar for seg hvordan høyreekstreme utnytter disse demoene: https://www.dagsavisen.no/debatt/kommentar/2022/02/18/infiltrasjonen-fra-hoyre/
×
×
 • Opprett ny...