Jump to content

Vorastra

Medlemmer
 • Content Count

  19
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

62 :)

Recent Profile Visitors

642 profile views
 1. Jeg er notorisk motstander av woke greier i dataspill.... men det kan vel kanskje sies at de går så woke nå at selv woke folka ikke er med... Er som noen har gått inn for å lage en queer snuff film som ingen skulle like.
 2. Jeg er sterkt sterk uenig i alt du sa der , @Gunfreak Når det gjelder spill anbefalinger, er Pillars moro .. men Pathfinder Kingmaker best av de nye typene hvis du vil ha Bioware\Chris Avellon kvalitet.
 3. Du klarer nok å forstå hva jeg mener hvis du prøver hardt.
 4. Dette er Divinity 3 ikke Baldurs Gate 3. Ferdig snakka.. Det er ingen som kan finne noe fra dette spillet som ligner .. bortsett fra D&D reglene og at de muligens drar til Baldurs Gate byen. Alt annet er Divinity. Jeg utfordrer alle til å finne noe i dette spillet hos de har hentet fra Baldurs Gate spillene.
 5. @Eccer det var Baldurs Gate spillene var det som ble populært ikke DnD , dette er ikke Divinity : DnD 3 edition, dette er Baldurs Gate 3. Dragon age origins var en oppgradering fra Baldurs Gate, samme med Neverwinter Nights. Her ser vi BG DNA med forbedringer ++ og alle disse ligner med på Baldurs Gate en den faktisk oppfølgeren, noe som er både teit og trist. Dette er en sequel til spillet som gjorde RTwP standarden for CRPG spill og det 100% Divinity DNA og ingen DNA fra Baldurs Gate i det hele tatt. Forskjellen er et dette er BALDURS GATE 3, og det virker som de knapt vet hva de gamle Baldurs Gate spillene handlet om. Hvis du liker alle fjolle greiene som Box puzzels og "hoppe" greiene, kult. Men det er pokker ikke Baldurs Gate.... De til og med snakker i reviewene av spillet at de har behold mye fra "original" spillet med i den nye Versionen.. men de snakker da selvsagt om divinity . .. IKKE baldurs gate 1-2 .. som også er litt cringe.
 6. @barezell Vel, alt du nevner nå er fra Divinity, det er jo et problem. Fordi det er da et Baldurs Gate spill. Det er ikke modernisert combat, det er divinity combat. Jeg mener turn-based er et skritt tilbake, og uansett så er det ikke Baldurs Gate. Vertical scaling\Puzzels med bokser osv er 100% Divinity. ikke Baldurs gate. Dette enviroment\elementkombo tingene er også 100% Divinity. (Det er et mønster her som du kanskje merker) Origin Story mener du var genialt i Divinity , jeg mener ikke det. Igjen Divinity , ikke Baldurs Gate. Jeg bemerket meg også at de ikke engang gadd å endre ikonene på character creation biten så den var mer eller mindre identisk til Divinity sin. Så nå vet du character archen til 4 av companions i alle fall, og du garanterer da at den vanlige custom character du lager IKKE har denne "extra story delen" Noe jeg synes dårlig... og igjen.. 100% divinity. Og husk før vi begynner å krangle... dette er en sequel Baldurs Gate Fans har ventet på i 20 år...... som nå blir brukt ... til å lage Divinity3. Det er åpenbart at du er en Divinity fan og jeg er en Baldurs Gate fan..... og vi snakker om et Baldurs Gate spill. Hvem av oss burde vært mest fornøyd?
 7. Det er bare tull at de kommer til å gjøre store endringer her. Kort fortalt, ville du ha Divinity 3 så fikk du det du ville ha..... problemet er da at de bruker Baldurs Gate 3 navnet. Dette blir ikke et Baldurs Gate spill, og noen er fornøyd med det slik som @barezell Men hvis vi snur på flisa og sier at Larian skulle slippe ut Divinity 3 og gjorde det helt likt som Baldurs Gate 1-2 så tror jeg kanskje Baldurs Gate fans hadde likt det nye "divinity 3" men ikke Divinity folka.... og det hadde da heller ikke vært greit. Dette rett og slett sikkelig søppel. Jeg mener at Baldurs Gate 3 skal være en Baldurs Gate spill.... og jeg føler at dette bør være åpenbart for alle som har en franchise de liker.
 8. Jeg er virkelig ikke fornøyd. Alt er tatt fra det tidligere spillet fra Larian. Noen har tenkt at de skulle lage Divinity 3 og brukt navnet til Baldurs Gate, ingenting annet. Det at de endrer combat, spesielt med det teite flytt bokser og hopping ???? kombinert med det der "origins" character creation. Sorry, dette kjøper ikke jeg. Vil du lage Divinity 3 greit nok .. men ikke tull med BG serien.
×
×
 • Create New...