Gå til innhold

rm84

Medlemmer
  • Innlegg

    197
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Om rm84

  • Bursdag 12. mai 1984

Profile Information

  • Kjønn
    Mann

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

rm84 sine prestasjoner

190

Nettsamfunnsomdømme

  1. Siden ingen gidder å komme med fasiten så får jeg utlevere den: venstre, fangst/yngst/osv
  2. Også er den evige forbannelsen som hviler over kraftnettet at når man bygger for fremtiden så er det «overinvestert», så markedsprisen går til null og da får man ikke betalt for investeringen før forbruket har økt nok.
  3. Jeg skjønner at det er knipsere og fotografer, men ingen av dem faller vel inn i målgruppa til et kompaktkamera? Jeg ser aldri folk med kompakte zoomkameraer lenger selv om de tar veldig mye bedre bilder enn mobil. Vi er i ferd med å få en hel generasjon som kun har tatt bilder med 16/24 mm ekvivalente linser. En generasjon med kjempeneser, øreløse og med tegninger i ansiktet og på beina som ikke er der, bare fordi en algoritme har kommet frem til at skyggene måtte gjennom hurtig-HDR kverna som en eller annen programmerer en gang tenkte føltes riktig for sine bilder. Millioner av kameraer og algoritmer som er optimert for en spesiell hudfarge. hva gjør det med selvbildet tror dere? Det er rett og slett umulig å ligne noe som helst av det man ser på tv eller leser om på nett, hvis man ikke er i en ganske bemidlet familie som er genuint interessert i fotofaget. Det er jo ikke utstyret det kommer an på lenger, men forståelsen. En fullformatsentusiast som har noen år på baken greier helt sikkert å produsere gode bilder med et lommekamera, men hvorfor velge det når hen likevel har ordentlig utstyr? Folk blir så utrolig glade av å få tatt skikkelige bilder av seg selv. Foto skulle vært undervist i skoleverket med skikkelig utstyr, så kommer man seg alltids unna med billigere kameraer når man først kan det.
  4. Ja dette var merkelig skrevet. Jeg trodde alfastrålingen ble omdannet til Helium etterhvert som den bremset. Det er som Hårek skriver: Due to the short range of absorption and inability to penetrate the outer layers of skin, alpha particles are not, in general, dangerous to life unless the source is ingested or inhaled.[6]
  5. Mens jeg venter på grønt lys: "Vi ser du nettopp har kjøpt en vaskemaskin! her er reklame for en vaskemaskin!" Samtidig styrer den volumknappen min og nekter meg å kjøre videre før jeg har kvittert ut reklamen ved å se på den.
  6. Jeg tror det vil redusere trykket, og i prinsippet gjøre at luftens evne til å holde på fuktighet reduseres. Kondens vil formes etter vindparken slik at det regner, og det blir mindre nedbør i høyden som følge av dette, mens det blir flere dager med lave skyer nære kysten. Altså får det en negativ innvirkning på vannkraftproduksjon og på solkraft i lavlandet langs kysten. Det er en grunn til at det nesten alltid er regnvær i Bergen…
  7. Hvis verden hadde gått videre så hadde det neste av missiler blitt brent opp av laser mens de var i lufta. Droner og radiobiler hadde sprengt i filler alt av tanks. Ubemannede/fjernstyrte våpenstasjoner hadde sikret mot infanteri. Jeg tror det er fullt mulig å fysisk hindre militærmakt i dag. Men så spørs det om man vil det. Jeg tror Putin har to grunnleggende drivere: frykten for demokrati og en barndom som liten, forlatt mobbeoffer. Jeg syns det er genialt å legge igjen dyre telefoner som russiske soldater ringer hjem med, mens de blir avlyttet. Jeg syns det er genialt at POW utleveres gratis på grensen med forbehold om at moren kommer og henter personlig. Putin var redd for Russlands fall for demokratiet før han gikk inn, og Russland kommer til å falle som faen på grunn av at han gikk inn. Jeg sier det igjen, det eneste som kan redde Russland er at KGB knerter sin bestialske øverste leder. Tipper de ikke vil det. De vil heller se Russland falle i grus og se nye demokratier oppstå i asken av det gamle.
  8. Dette er helt genialt! Ingenting tar mer energi enn å belte rundt med gravemaskin, og en preppemaskin gjør jo ingenting annet. Tipper de finner ut at den bruker 1/10 av energien til en dieselmaskin, og at energien koster 1/10. altså hundre ganger bedre. Tenk så mange «nabolagsbakker» som hadde greid seg med en sånn maskin! kan den leveres med vinsj-tårn?
×
×
  • Opprett ny...