Jump to content

medlem-560559

Medlemmer
 • Content Count

  254
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

37 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. ...sier du, fordi du er sekt-medlem og drar til deg de som ikke er født på ny ved å selge et falskt evangelie. Men bibelen sier noe helt annet.
 2. ...så du påstår engelen Mikael og Gud er ett. Dette er demoniske doktriner og derfor er du et sekt-medlem. Jesus har Guds natur, og er ett med Faderen fordi han også er Gud, en tre-enighet. Jesaja 7:14 og 9:6 alene er nok til å slå fast det. Jeg trenger ikke si mer, som sekt medlem tjener du ikke Gud men en viss annen figur.
 3. Høres mer ut som du burde det. Jesus ba oss børste av oss og gå videre når folk ikke er interesserte, så jeg har mitt på det rene. Hvis du påstår at du har det, kan du prøve å overbevise vedkommende. Hvis ikke, har du vist at du bare er enda et troll som havner på blokklista.
 4. Jeg sa heller ikke hans eget kjøtt og blod ikke duger. Det vi snakker om er om det gjør noe nytte å fysisk ete det.
 5. UNAM SANCTAM: https://en.wikipedia.org/wiki/Unam_sanctam
 6. Så tilber heller ikke du Gud men falne engler, og dette her må du svare for.
 7. Trodde dette her var klart: Vi leser om Jesus, en person av kjøtt og blod. De ordene HAN - personen av kjøtt og blod - TALER (i bibelen) er ånd og liv. Nattverden symboliserer HAM, hans liv - av kjøtt og blod, og hans død.
 8. Nå kommer du drassende med en tvilsom bibeloversettelse til engelsk fra 1865. Vær litt seriøs og snakk om greske og hebraiske manuskripter. Det er derfor jeg anbefaler King James bibelen.
 9. Pave betyr "far". Paven skal liksom være kristi stedfortreder. I 1302 ble det bestemt av paven at ens frelse var avhengig av ens stilling til paven, fra da av ble paven Herre og frelser i den katolske kirken. Kristendom har altid lært at det er ens stilling til Jesus som avgjør ens frelse.
 10. Og jo, du sier Jesus er egelen mikael i kjødet. Før det var han en ånd, så ble han Jesus, er det ikke det du påstår?
 11. Jeg reposter Textus receptus-artikkelen her, sammen med et video-intervju med Jonathan Sheffield om bibelteksten. Dette her er ikke for "laymen" men for de som vil ha dypere kunnskap om bibelteksten. Jeg anbefaler før her Norsk bibel (som ikke har den lengre lesningen av 1 Joh 5:7-8), men om du virkelig vil ha en bibel som alle bevis peker mot er riktig, og som du kan argumentere for hver eneste bokstav i og kan kalle Guds ufeilbarlige ord - BOKSTAVELIG talt, så bør du ha King James-oversettelsen: http://truthwatchers.com/textus-receptus-in-the-early-church-fathers/
 12. Ja, det har vært forsøk på å forandre Guds ord, en av de er jehovas vitner som forfalsker Johannes 1. Og dette er jo da i tradisjon med dine åndsfeller, arierne, i de første århundrene, som faktisk styrte et område av egypt, som sannsynligvis er grunnen til det som fremstår som en uklarhet i hvilke manuskripter som kirken bør bruke. Nå bevarte likevel kirken teksten i majoritetsteksten og det har ikke noe betydning for doktriner. For folk flest vil det se ut som irrelevante ting, men er likevel verdt å ta med. Jeg har postet en lenke om dette her før, og hvorfor textus receptus er den teksten vi bør ha. Luther tok ikke med den lengre lesningen av 1 Joh 5:7-8 for han mente dette var lagt til i senere manuskript, og de fleste norske bibler følger den lutheranske tradisjonen. Men i King James finner vi den lengere lesningen av 1 Joh 5:7-8. Jeg har ikke nevnt det verset for å ikke gjøre dette til en rotete debatt om manuskripter da dette er unødvendig mht alle de andre bibelversene vi har brukt her for å slå fast treenigheten, for det avhenger ikke av ett vers, hele bibelen i vers etter vers viser treenigheten. Men hvis du vil ta en runde på akkurat det ene verset og hvorfor dette hører hjemme i bibelen, for jeg tror det, så kan vi godt gjøre det, og da begynner vi her: https://www.kjvtoday.com/home/the-father-the-word-and-the-holy-ghost-in-1-john-57
 13. Nyfødte barn vet ikke forskjellen på godt og ondt og har aldri hatt muligheten til å forstå frelse og ta noe valg. Men du er et av de trollene jeg trodde jeg blokkerte. Hvordan kom du deg igjennom blokkeringa?
 14. Gud er rettferdig og altid den samme, derfor dømmer han ondskap. Hvis du mener Hitler skal leve evig, hvor mange verdenskriger tror du vi ville hatt da? Derfor tikker klokka for deg. Du har en tidsbegrenset tid å leve på å ta imot Guds nåde, eller så skal du stå for ansvar for alt du har spottet ham med her. Valget er helt og holdent ditt. Hvor du havner, er ditt problem.
 15. Hvis det er det for deg (for du snakker ikke for alle katolikker nå), hvordan kan du da si at denne paven er en åndelig "far" for deg? For det er det pave betyr, og du vet sikkert om et vers i Matteus som advarer mot det? Jeg håper du kommer deg VEKK fra den typen der, og at du faktisk ER frelst. På ordentlig.
×
×
 • Create New...