Jump to content

Knut Erik_370616

Medlemmer
 • Content Count

  43
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

57 :)

Recent Profile Visitors

591 profile views
 1. Vi skal jo være svært glad for at Brattelis veiplan ikke ble gjennomført før 1980. Da hadde vi i dag sittet med en haug med svingete 2-feltsveier som måtte bygges på nytt for å oppnå en moderne standard.
 2. Hvor lenge holder en børste, min er faring fra tidligere modeller er at levetiden på de er relativt kort. Så det blir noen tusen i børster også i løpet av den 5- års perioden....
 3. "Rapporten sier ikke hvordan de som tidligere brukte innfartsparkeringen reiser nå" Og med det forsvant mye av verdien i denne undersøkelsen.
 4. Selvsagt har jeg fått med meg det. Og selvsagt kan ikke det avgjøre en sak av så stor nasjonal viktighet.
 5. Du snakker om. Her har vi en situasjon hvor dagens deponi er i ferd med å bli fullt. Så legges det frem en rapport som skroter det eneste reelle alternativet og heller kommer med en rekke forslag basert på tro og håp....... .
 6. Jeg vil ha egensortert kanalliste. Det Telenor tilbyr på dagens system er jo bare tragisk. Tar det som den største selvfølge at det er på plass i ny løsning.
 7. Heldigvis finnes begge varianter. Jeg er en av dem som liker å ha et større hus, med mer vekt og flere knapper som bringer meg direkte til funksjonene.. Det er klart at mobilen er blitt en stor konkurrent, alltid med og tar ofte svært gode bilder. Men om man går litt ned på kamerahuset og heller legger penger i objektiv og blitz så får man noe som ofte tar bedre bilder enn den lille mobilen.
 8. Siden de aller aller fleste politikerne kommer fra andre steder enn Oslo så er jeg sikker på at det kjenner de til. Dersom du mener de representere landsdelen din på en dårlig måte så får du velge noen andre neste gang.
 9. Det ligger lite penger i å selge data som vil ligge åpent tilgjengelig på nett. TfL har jo vært foregangsselskap når det gjelder frie data.
×
×
 • Create New...