Jump to content

Knut Erik_370616

Medlemmer
 • Content Count

  58
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

79 :)

Recent Profile Visitors

718 profile views
 1. "Please be aware that from Monday 14 February, download functionality will no longer be available on our data pages but will be available through our Data Portal" Bruker på dataportalen hos Nor Pool koster 600 euro. Noen forslag til andre steder hvor man kan hente ut spotpriser i nedlastbar form?
 2. Jeg ville jo aldri ha kjøpt en bolig uten kablet bredbånd med synkron hastighet. Til nød en asynkron løsning hvis boligen var helt spesiell.
 3. Så lenge man ikke har fått på plass et fungerende system hvor betalingsopplysningene ligger lagret i bilen og overføres når ladekabelen sette i så er jo brikke det enkleste.
 4. Det handler om et prinsipp. Man kan ikke overlater til den enkelte soldat å gjøre en vurdering av hvilke bilder man kan og kan ikke publisere.
 5. Det er fordi den kommunale "Min side" som du ser der kun er en front for et dokumentarkiv som er felles for alle kommuner som bruker KS sin løsning SvarUT. Kommunene har ikke tilgang til dokumenter på tvers av kommuner. Det er det bare du som har.
 6. Dersom du har en aktivitet som krever oppgradering av strømnettet så må du selv betale for det.
 7. Her blander du to ting. Nettselskaper og kraftselskaper er ikke det samme. Det blir som å blande Statens vegvesen med en bilprodusent. Nettselskapene har kun ansvaret for kablene, ikke produksjon av kraft. Nettselskapene er underlagt streng regulering på hvor stor avkastning de har lov til å ha. De får helle ikke lov til å bruke penger på unødvendige investeringer. I en nærliggende by er en del av regionalnettet hengt opp i master gjennom en bydel. Alle også nettselskapet ønsker å legge de kablene i bakken. Det sier NVE nei til fordi det er unødvendig bruk av penger som vil medføre økt nettleie for kundene.
 8. Mange gode argumenter her, men burde ikke digi.no sørget for at det kom frem at Atea var den leverandøren som opprinnelig var tildelt avtalen i den konkurransen som ble felt av Kofa og som er hele utgangspunktet for denne kommentaren fra Atea?
 9. Så jeg behøver ikke bytte e-posttjeneste, men jeg må ta i bruk en helt ny e-postadresse - svært praktisk............
 10. Hvordan kan man fremforhandle en pris på en jobb hvor så mye er totalt ukjent?
 11. "Når skal man begynne å forstå at Oslo ikke er representativt for resten av Norge" På samme måte som Finnmark ikke er representativt for resten av Norge. Det sentral Østlandet er nok godt representativt for de fleste innbyggerne i Norge. De bor nemlig i byer eller tettsteder i nærhet til by.
 12. Her er det jo en brukerfeil. Man skal jo ikke registrere noe i appen når man er i karantene. Det er kun når man er smittet.
 13. Men fordeling av effekt mellom ladepunkter har ikke noe med selv lading å gjøre. På samme måte som i mobilen din er det bilen som bestemmer hvor mye effekt den skal trekke, innenfor det som er tilgjengelig. Ordet ladestasjon kan være greit. Det er et sted man kan koble til en lader.
 14. Men er den boksen på veggen en lader? Er ikke det kun en koblingsboks som finnes i varianter fra ganske enkle til litt mer avanserte. Laderen sitter vel i bilen.
×
×
 • Create New...