Gå til innhold

F828

Medlemmer
  • Innlegg

    814
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av F828

  1. Har en Dell Pentium 4 1,7 Ghz med nevnte skjermkort. Jeg får følgende feilmelding når jeg prøver å starte TombRaider Legend.

     

    "Failed to initialize direct3D with current settings"

    (Har forsøkt med alle de instillinger som finnes, men samme melding all over)

     

    I spillet leser jeg:

     

    GRAPHICS: Minimum

    100% DirectX 9.0c compatible 64 MB 3D Accelerated Card with TnL (GeForce 3Ti / Radeon 9 series)

     

    GRAPHICS: installert................

    NVIDA GeForce2 MX/MX400

     

    Har ikke så veldig peiling, men jeg trodde dette kortet skulle være bra nok?

    Noen som kan hjelpe?

  2. Hei - Har en datter på 12 år som bruker litt tid på å surfe på nettet. Litt chat og litt surfing. Jeg tror hun er "flink" til å "passe seg" for ikke å surre seg inn i noe tull, men jeg føler alikevel en trang til å sjekke litt av og til. Finnes det et program som kan gå skjult i bakgrunnen som gjør at jeg i ettertid kan se hva hun chatter om og hvilke steder som blir surfet innom? Veldig fint om noen har tips her. Gjerne noe som er enkelt i bruk også. Freeware er ypperlig det også :)

     

    F828

  3. Har en kortleser plugget i USB-kontakten på PC`n. Når jeg plugger i leseren sier PC`n at et eller annet må optimaliseres for at jeg skal få 2.0-hastighet... Noen som aner hvordan jeg får optimalisert kontaktene eller kortet her? slik at jeg får 2.0-hastighet og ikke vanlig?

     

    Bruker Win XP

     

     

     

    F828

  4. Har en kortleser plugget i USB-kontakten på PC`n. Når jeg plugger i leseren sier PC`n at et eller annet må optimaliseres for at jeg skal få 2.0-hastighet... Noen som aner hvordan jeg får optimalisert kontaktene eller kortet her? slik at jeg får 2.0-hastighet og ikke vanlig?

     

    Bruker Win XP

     

    RED: Skriveleif

     

    F828

     

    Feilpostet, stenges.

  5. Hei. Har nettopp kjøpt PS2 til ungene. Leste en plass at man kunne kopiere platene for backup, og dette gikk helt fint. Men problemet er at da jeg skulle teste en plate da kopieringen var ferdig, ville den ikke spilles. Hva gjør jeg galt?

     

    F828

  6. Et kjapt søk på google sendte meg hit.

    Eller hit.

    Jo da, jeg søkte ikke et kjapt søk i går jeg, men holdt på i timer... men jeg fant ikke noen driver. Den første linken godtok kortet, og drivere ble installert. Problemet nå er at det ikke er noen software til å BRUKE dette kortet. Når jeg går inn i system og Hardwaremanager, finner jeg da ikke noe TV-kort. Tror jeg rett og slett blir for gammel til å surre med annet enn fjernkontrollen til TV`n i stua.... Noen som kan hjelpe meg her? Hvordan skal jeg få sett på det TV-kortet jeg nå har?

     

    F828

  7. Hei forum!

    Har fått et TV-kort av en venn, men jeg finner ikke ut hvilket kort det er slik at jeg får installert noen drivere til det. Det står PHILIPS på kortet, men det er visst bare selve tuneren som er det.

    Videre står det "Bzt K u09276" på det. Har prøvd Sisoft SANDRA, men det finner ikke ut av det.

    Har også prøvd med NERO, men det kommer opp med helt feil kort.

    Noen som vet hvordan man kan finne ut hvilket kort og modell jeg har fått slik at jeg får installert drivere og programvare?

     

    F828

  8. Du bruker fortsatt den ip som isp'en gir deg når du kombler deg til ftp serveren. I tillegg setter du routeren til å forwarde tilkoblinger som kommer på port 21 til den interne maskinen sin ip. Mulig det eren port til du må forwarde.

     

    Det som skjer da er at ftp forespørselen kommer til routeren din. Den vet at alle tilkoblinger som kommer til port 21 skal til en spesiell maskin på nettverker. Routeren sender så trafikken videre til den maskinen.

    Har sett igjennom routerinnstillingene, men det ser ikke ut som om jeg kan forwarde noe som helst der... Har en Belkin router.

     

    F828

  9. Hei forum!

    Har lenge hatt en ftp-server på min PC slik at jeg kan hente programvare og annet fra den når jeg er hos andre for å hjelpe med ditt & datt.

    Har alltid hatt en switch og har alltid fått tildelt en ip fra min isp via den. Problemet nå er at jeg bruker en trådløs router og den gir meg en intern ip-adresse som da min FTP-server bruker. Hvordan får jeg min FTP-server til å ta en "virkelig" ip? Er jeg helt på jordet her eller?

     

    F828

  10. Tomat er vel grønnsak då? :)

     

    Flott bilete. Skal eg kome med noko eg ikkje liker så er det den kvite bakgrunnen,

    eg veit ikkje kva som hadde gjort seg betre. Men slik han er no så skurrer det

    litt for meg. -- Men det er når eg ser etter noko å misslike altså ;)

    Tomat er like lite grønnsak som jordbær er et bær. Jordbær er også en frukt. Men det var vel ikke DET som var poenget her kanskje?

     

    F828

  11. Dette er ikke et av de bedre bildene jeg har sett av arten - for å si det sånn. Man ser jo ikke selve edderkoppen, men bare bena. Rotete bakgrunn også. Blasst og grumsete. Om jeg ikke hadde blitt så snill og god og sånn - redd for å såre andre, ville jeg rett og slett sagt at dette var et mindre bra bilde. :)

     

    F828

×
×
  • Opprett ny...