Jump to content

HK76

Medlemmer
 • Content Count

  90
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

117 :)

Recent Profile Visitors

938 profile views
 1. Kan nesten garantere at Microsoft har bedre sikkerhet enn det svenske myndigheter har over sine datasentere. Det har blitt bevist gang på gang at å drifte selv er langt mer risikabelt. Blant annet på grunn av svakheter i produktene.
 2. Jeg betaler knapt gebyrer hos DNB. Det er klart boliglånet har mye å si. Et par desimal fra eller til er jo alt som skal til for at alle eventuelle fordeler i gebyrer blir borte.
 3. Tror mange byttet til SBanken for mange år siden, og nok ikke har sett så mye på DNB siden. Men DNB har jo selvsagt forandret seg i mellomtiden. Jeg har hatt både SBanken og DNB, og foretrekker klart DNB. Noen ganger kan det faktisk være en fordel å kunne snakke med en person i andre enden som kan ta avgjørelser, for eksempel. I Sbanken avgjøres alt av algoritmer, alltid. Og prisforskjellene er i dag ytterst minimale - noen ganger også i DNBs favør.
 4. De hadde vel ikke annonsert det gjennom pressemelding på justice.gov hvis de hadde onde hensikter. Da hadde de bare gjort det. Folk er alt for paranoide.
 5. Vedlikehold i skyregionene til de ulike leverandørene skjer uansett stort sett etter en planlagt rutine som innebærer at feilede servere blir stående en stund og bare markert som feilet. Så tar man gradvis tjenester bort fra det påvirkede nodeklusteret, og erstatter komponenter i hele klusteret under ett.
 6. Nåja. Det er vel likt på den måten at man har separate "servere" for ulike interesseområder, guilds, etc.
 7. Høgskolen setter opp NYE interne Exchange-servere istedenfor nå å flytte ut i en managed service i skyen? Jaja. Forstå det den som kan.
 8. Hvorfor bruker kollektivselskaper og høgskoler tid og ressurser på å ha egne, interne mailservere?
 9. Datasenter- eller skybasert desktop virker som et logisk valg her. Det er vel det NAV har valgt å benytte seg av, blant annet.
 10. vi /etc/apt/sources.list og søk etter packages.microsoft.com Så er spørsmålet hvorfor i alle dager du vil gjøre det.
 11. Er det en jobb som kan gjøres på hjemmekontor i dag (og alltid!), så er det denne. Dette er ansvarsfraskrivelse og svakt av Telenor.
 12. Det er jo ekstremt minimale krav til båndbredde og virker å være ment for elektroniske duppeditter. 80Kbps max og 500MB i måneden som maks er svært lite på de fleste hjemmenett.
 13. Enig i mye av det du sier. Derfor er det viktigste når man jobber i denne bransjen å tilpasse seg. Man må stadig oppdatere kunnskap, være nysgjerrig. Ikke sats på bare én hest - for den hesten kan være dau om 5 år.
×
×
 • Create New...