Gå til innhold

KWPHWF43

Medlemmer
  • Innlegg

    132
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av KWPHWF43

  1. I motsetning til den sedvanlige besserwisser-mentaliteten i dette kommentarfeltet, så har jeg et konkret forslag: Ansett tiggerne i landets byer til å plukke plast langs kysten. Betal dem minstetariff. Organisert fra norsk side selvfølgelig, og med mulighet også for nordmenn til å delta. Til gjengjeld avskaffes all tigging. Et prosjekt som kan pågå over flere år, sommer som vinter.

    • Liker 3
  2. Jeg mener denne artikkelen ikke gir tilstrekkelig informasjon. På den ene siden sier den at USA (Trump) tillater import av et giftig materiale, på den andre siden sier den:

     

    "I USA inngår asbest i dag nesten utelukkende i produksjonen av klor, ammoniakk og oksider, som for eksempel natriumhydroksid."

     

    Hvis det er slik at asbest er farlig når mennesker eksponeres for det, og USA kun bruker asbesten under kontrollerte former slik at ingen blir eksponert for asbesten, da er dette muligens en ikke-sak?

    • Liker 3
  3. Gratulerer! Har tro på Mivai type apps som er uavhengig av de konkurranse-hemmende taxisentralene. Lag appen som tjener forbrukerne og som gjør det enklest mulig å komme fra A til B for forbruker, uten å måtte kjenne til alle aktørene i markedet på forhånd!

     

    Så det er konkurranse altså? Eller er det ikke? Du motsier deg selv.

    • Liker 1
  4. "de nye kampflyene gir Norge en forsvarsevne vi aldri før har hatt"

     

    På hvilken måte er disse flyene egnet til å forsvare Norge? De er først og fremst egnet til å brukes i Nato-aksjoner andre steder i verden. Hvis hensikten var å forsvare Norge så hadde vi ikke gjort så sårbare. Kun et lite begrenset missil-angrep på Ørlandet vil jo slå ut hele greia. Det er det ingen som snakker om, heller ikke media.

  5. "Som den eneste aktøren er USIT-gruppen sertifisert av Tjenester for Sensitive Data (TSD) til å kunne utvikle apper hvor svært sensitive persondata er involvert – som blant annet helseopplysninger."

     

    Hva innebærer egentlig dette? Er det en "garanti" mot for eksempel hacking? Eller det bare en smart måte å skaffe seg monopol på app-utvikling?

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...