Gå til innhold

Pame

Medlemmer
  • Innlegg

    188
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Pame

  1. leticia skrev (På 21.10.2023 den 11:29 AM):

    Jeg benekter ikke det du sier her. Men hvordan hadde det vært for deg, hvis du som meg, den korte perioden jeg var på Tinder hadde fått 400 likes til dagen. Hadde ikke du også da swipet vekk stort sett alle basert på utseende (eller andre ting du likte ved personen). Ved så mange likes så trenger man faktisk ikke å "lete selv" i appen. Og det blir faktisk litt slitsomt etterhvert, slik at man gjerne swiper til venstre så ofte at man kan gå glipp av noen fine folk også.  Og bare så det er klart så hadde jeg kun bilde, ingen informasjon om meg selv, så mon tro om ikke menn også swiper kun basert på utseende, evt at de swiper på mesteparten av damene i håp om å få napp et sted. 

    Mitt råd er å logge av appen, og møte folk i virkeligheten :) For i virkeligheten så velger kvinner menn basert på personlighet og ikke på utseende. Vi skal jo bo med denne mannen hvis det er et forhold vi søker, så da hjelper det ikke så mye om han ser digg ut men samtidig har en ræva personlighet (som f.eks at han mener feminister og likestilling er samfunnsfiende nummer 1). 

    Litt av utfordringen er at dynamikken på datingmarkedet har endret seg nå etter Tinder. Stort sett alle jenter har tilgang på å date "fantastiske" menn fra Tinder, og da ønsker de ikke å date "vanlige" menn lengre, det blir for kjedelig. Det finnes alltid noen bedre på Tinder.

    • Liker 2
    • Hjerte 1
  2. Gjest 82611...010 skrev (8 timer siden):

    Er kvinne,får mange matcher. Ingen skriver,og om noen skriver slutter samtalen etter litt. Er ikke i nærheten av å få til en date. Jeg er helt normal og en hyggelig person. Det er ekstremt frustrerende og ikke få noe positivt utfall når man virkelig ønsker å finne en partner. Man lurer på hva som er galt med en. Hvorfor skal man aldri lykkes? Er ikke kjærlighet for en osv. 

    Bor i en liten by så er ikke stor utvalg her. Så hva skal man gjøre da? Bare gi opp og akseptere at kjærlighet er ikke for oss alle?!?

    Anonymous poster hash: 82611...010

    Pass på at du har gode bilder. Hvis du er i hvert fall gjennomsnittlig attraktiv så burde det ikke være noe problem å få dates. Ta insj til å spørre om å møtes for å gå tur eller ta en kaffe i løpet av noen få meldinger hvis du føler at det er en "vibe".

    Hvis du bor i en liten by så kan det hende du må flytte til en større by. Du kan jo ikke forvente å møte drømmemannen hvis du bor et sted hvor det nesten ikke bor andre.

    • Liker 1
  3. knopflerbruce skrev (11 timer siden):

    Vi har ingen grunn til å mene at kravene menn stiller er noe mindre høye enn kravene kvinner stiller.

    VI har jo det når kvinner swiper på 5% av profiler og menn på over 50%. 

     

    leticia skrev (10 timer siden):

    Artikkelen er spot on. Hva som er så provoserende med den sånn egentlig? Når det påstås at kvinner har så store krav til menn, uten at det samtidig kan angis hva disse store kravene går ut på, så sier det meg at påstandene om at kvinner er kravstore er grunnløse, og noe som kun brukes fordi man ikke vil gå i seg selv og se at man kanskje har egne mangler som man burde jobbe litt mer med. 

    Den artikkelen du selv legger ut. Det som beskrives der har vi allerede vært innom, den utvelgelsesprosessen som foregår på Tinder. Jeg vil tro at på en app, altså hvor man kun ser et eller noen få bilder så får man ikke særlig stort inntrykk av en person, og man vil heller da ikke finne ut om personen har så mange krav til en partner før man blir kjent. Både kvinner og menn går vel etter det de finner mest attraktivt hvis de kun har bilder å gå etter, og etter hva jeg har forstått så er menn mye mer visuelle enn kvinner, og kvinner verdsetter personlighet mest når de skal i et forhold. 

    Det er ikke så stor forskjell på Tinder og hvordan det er ellers i livet, har man ikke hell utenfor internett så er som regel Tinder og andre sjekkeapper heller ikke løsningen. Å legge skyld på appen og på kvinner, det er hvertfall uattraktivt. 

    Som vi har vært inne på sikkert 100 ganger nå så dater kvinner kun en liten prosentandel som består av de mest ettertraktede mennene. Igjen så tror jeg du hadde hatt utrolig godt av å låne Tinder-profilen min en uke eller to og se hvor håpløst det egentlig er for de fleste menn. Kvinner swiper vekk stort sett alle, og det kun basert på utseendet.

    • Liker 1
    • Hjerte 1
  4. leticia skrev (1 time siden):

    Og hvilke krav skulle så dette være? Jeg har aldri hørt en kvinne stille et krav til en mann som skulle være vanskelig å innfri. Men du må gjerne spesifisere hvilke krav du mener kvinner stille som er vanskelige å få til. 

    For egen del så har jeg kun disse:

    1. Han skal ikke være utro

    2. Han skal ikke være voldelig

    3. Vi er likestilte i hjemmet. (Både inne - og utearbeid). 

    Greier man ikke disse 3 så har man ikke noe i et forhold å gjøre syns jeg.

    Her er en betraktning fra en annen kvinne og hvor latterlig lave krav kvinner har til menn.

    https://www.nettavisen.no/norsk-debatt/gutta-som-ikke-far-damer/o/5-95-1015263

    Den artikkelen du poster er ekstremt provoserende. Anbefaler å lese dette svarinnlegget https://subjekt.no/2023/04/03/det-dysfunksjonelle-datingmarkedet-rammer-menn-hardere-enn-kvinner/

    Hun som har skrevet artikkelen har åpenbart aldri forsøkt å bruke Tinder med profilen til en gjennomsnittlig mann. Det er nemlig noe av det mest deprimerende og skadelige man kan utsette seg selv for. Som allerede nevnt 100 ganger i denne tråden så er det kun en svært liten andel menn som har noe som helst suksess på dating apper. Kravene til menn er ekstremt høye, ikke latterlig lave.

    • Liker 3
    • Hjerte 1
  5. Rune_says skrev (50 minutter siden):

    Tinder er et verktøy som forenkler den initielle kontakten og gir en viss trygghet for at trynefaktoren stemmer.  Som alle verktøy kan det brukes eller misbrukes.

    Alternativet før var å gå på disco/fest/pub drikke halvlitere og ta kontakt/prate og evt by opp til dans.  Da visste jeg jo at jeg likte det jeg så, men ikke motsatt.  Ofte en stor terskel bare det å gå bort til ei jente for å prate/by opp til dans.

    Mange "bomturer" (om en var interessert i noe seriøst forhold) men hadde jo sine fordeler og ulemper det også - selve prosessen kunne være mer gøy og spennende.  Typen utested osv ga også en viss sjanse for å møte noen som var interessert i noe av det samme og kanskje også delvis samme alder og sosiale lag.  Men absolutt mer tidkrevende enn Tinder som gir en "flying start" ved at begge er interessert.  Flyet kan riktignok kræsje rett i asfalten på første date om du ikke gjenkjenner daten fra et litt uklart og "på avstand" bilde... been there, done that... 😉

    Pluss med Tinder får man også sjansen til å treffe de som sjelden/aldri går på fest/disco/pub og ikke minst lage en interesse-profil som gjør at du siler bort alle som er helt uinteressert eller krever at du dropper en hobby/interesse på sikt.  Anbefales :) 

     

    Det at begge har swipet på hverandre betyr absolutt ikke at begge er interessert. Jenter gidder sjelden å svare på meldinger når de har matcher med noen. Som regel bruker både menn og kvinner svært kort tid på å avgjøre om det blir et swipe til høyre eller venstre, så når man ser nærmere på profilen i ettertid så finner man ofte ut at man ikke er interessert allikevel. 

    I tillegg så blir det slik med Tinder at kvinner har all kontrollen og ender opp med å kun date de 5% mest ettertraktede mennene, så stort sett alle menn blir eksludert og blir psykisk skadet av å bruke appen.

  6. leticia skrev (7 minutter siden):

    Man kan ikke ta utgangspunkt i hva en enkelt forsker påstår. Forskere kommer ofte fram til forskjellige resultater, og forskning skal fagfellevurderes for å være gyldig. Men trenden er uansett den samme da, at få lykkes på tinder. Som du kan se i denne artikkelen så lykkes man sjelden på Tinder hvis man ikke lykkes utenfor internett...

    https://forskning.no/ntnu-partner-sex/tinder-er-bortkastet-tid-for-de-fleste/1600397

    Den relativt lille studien der viser vel hovedsakelig at Tinder fungerer dårlig for stort sett alle. 

    • Hjerte 1
  7. leticia skrev (13 minutter siden):

    Du må gjerne vise til denne "forskningen". Hovedforskjellen er at kvinner er mye mer kresne enn menn på appene. Men jeg tror ingenting på at prosentandelen er så lav som de 5 % mest attraktive menn. Ifølge hovedinnlegget så var vel fordelingen at 80 % av kvinnene søker etter de 20 % mest attraktive mennene. Og hvis mennene hadde vært like kresne som damene så tipper jeg at fordelingen hadde vært akkurat lik. For menn er faktisk mye mer visuelle enn det damer er. 

    Datingforsker Mads Larsen hevder at det er 5%, så da går jeg ut fra det. Den trenden vi har sett de siste årene er at det er et fåtall menn som har ekstremt mange seksuelle partnere, og nå en stor og voksende andel menn som level i sølibat. Tror dessverre ikke det med 80-20 gjelder lenger, det hadde jo vært mye bedre enn dagens situasjon.

    • Hjerte 1
  8. Quakecry skrev (5 minutter siden):

    Men, en annen side av saken er jo at folk har ikke samme behov for partner lengre. Om folk har lyst å ha frihet, gjøre hva dem vil når dem vil, så er jo det helt greit spør du meg. Kvinner skylder ingen å bli partneren til noen. 

    Mange kvinner ønsker seg fortsatt kjæreste. Det som har skjedd nå er at siden de har mulighet til å date disse top 5% mennene som ikke ønsker noe seriøst med dem, så vil de ikke gå tilbake til å date "vanlige" menn, for det blir nå for kjedelig nå som de først har fått smaken på disse veldig attraktive mennene. Da velger de heller å melde seg ut og være single, selvom de i utgangspunktet ønsket seg kjæreste.

    • Liker 4
    • Hjerte 1
  9. Quakecry skrev (3 minutter siden):

    Er jo det som er argumentet for inmvandring, for dem får jo barn. Men det er en diskusjon for en annen tråd uansett. Jeg ser uansett ikke på det som et problem at flere går single. 

    Enig at det er diskusjon for en annen tråd, men det å ta inn masse innvandrere og skulle gi disse bostøtte, voksenopplæring osv. koster ekstremt mye. I tillegg så kan det by på store utfordringer dersom de ikke blir integrert på en god måte. Da kan det oppstå utenforskap, parallellsamfunn og økt kriminalitet akkurat som i Sverige.

    • Hjerte 1
  10. Quakecry skrev (2 minutter siden):

    Enig der. Ser mange som får barn rundt omkring. Tviler på at dette med fødselstall er et problem. 

    I 2022 ble det født 1.41 barn per kvinne, som er det laveste tallet som noen ganger er målt i Norge. Vi trenger at det fødes 2.1 barn per kvinne i Norge for å opprettholde befolkningsstabilitet. Det er veldig kort tid til dette blir et enormt problem.

  11. Quakecry skrev (Akkurat nå):

    Hva er alternativet? Restriktere kvinners selvstendighet? 

    Vi må forsøke å gjøre noe med datingkulturen og datingmarkedet, og finne måter som gjør det lettere for folk å finne en fast partner. Dette er et enormt problem som angår oss alle, vi kan ikke bare stå og se på at samfunnet går under. Slik det er nå så blir fødselstallene bare lavere og lavere, og det kommer ikke til å stoppe med mindre vi tar grep.

  12. Quakecry skrev (Akkurat nå):

    Men kvinner er det fordi dem er økonomisk selvstendig, og er ikke avhengig av en mann lengre. Ikke noe galt i at dem er single da. Kan ikke tvinge folk til å være i et forhold. Enten ønsker vi et helt fritt samfunn, eller så må vi ha restriksjoner. 

    Det er jo et enormt samfunnsproblem at kvinner kun anser de 5% mest attraktive menn til å være gode nok og at vi dermed får svært mange single, som igjen betyr alt for lave fødselstall. Det er en av de største truslene mot vestlige sivilisasjoner. Med for lave fødselstall så går samfunnet vårt i grus. 

  13. Comma Chameleon skrev (13 minutter siden):

    Den der matten går jo ikke opp. Da hadde jo landet gått under om en generasjon eller to. Så ille er det ikke.

     

    Theo343 skrev (10 minutter siden):

    "Forskningen viser at kvinne kun dater de top 5% mest attraktive mennene"
    Man skal lese mye rart. Hvilken forskning? Forøvrig har aldri flere kvinner vært single eller enslige og ute av stand til å finne seg en partner. Kanskje problemet ligger der?

    Skulle presisert her, men det er altså snakk om Tinder, ONS og korttidsforhold. Mye av grunnen til at vi blir stadig flere single er som forklart at siden stort sett alle kvinner nå har tilgang på de mest attraktive mennene så ønsker de kun å date disse, men disse mennene ønsker selvsagt ikke et forhold med kvinner med lavere markedsverdi, og dumper dem etter å ha ligget med dem. Kvinnene vil da etter hvert melde seg ut av markedet siden de ikke får de mennene de vil ha, og de fleste menn kommer ikke inn på markedet i det hele tatt. 

    • Liker 2
    • Innsiktsfullt 1
  14. leticia skrev (1 time siden):

    Neida, er ikke det som skjer. Nå er vi tilbake til det med attraktivitet igjen. Og hva jeg finner attraktivt og hva du finner attraktivt og hva alle andre finner attraktivt er vidt forskjellig. Regner med du i hovedsak snakker om utseende her. For egen del så er drømmemannen utseendemessig 10- 15 cm høyere enn meg, han har mørkt hår, gjerne latino - look, han er muskuløs (armene), brede skuldre, han har tatoveringer og han  har smilehull. 

    I tillegg så bør han ha høy utdanning, evt fagbrev, kan gjerne drive på med idrett, og egentlig viktigst av alt, han vet hvordan man behandler en dame på en fin måte i tillegg til at han anser oss som likestilte både i hjemmet og utenfor hjemmet. 

    Problemet med apper som tinder er at man har veldig lite å gå utifra i utgangspunktet, og man finner fort ut ved samtale om matchen er noe å gå videre med eller ikke. Nå er jeg som sagt i et langvarig forhold, og mannen besitter ikke så mange av de fysiske kravene, men noen, men de personlighetsmessige ønskene / kravene mine scorer han på 100 %, og det er det viktigste for meg.  Utseende forfaller etter hvert personligheten gjør det sannsynligvis i mindre grad. 

    Gå ut og se når du treffer på par om de mannfolka du anser som de attraktive 5 % kun har det du anser som attraktive damer, eller om mange av de har helt vanlige utseendemessige damer. Jeg tror faktisk du vil få deg en aha - opplevelse der. 

     

    Forskningen viser at kvinne kun dater de top 5% mest attraktive mennene. Igjen, anbefaler å høre på datingforsker Mads Larsen i den siste podcastepisoden til Wolfgang Wee.

    Hypergami har blitt ekstremt vanlig nå etter som konkurransen om damer er så ekstremt høy. Derfor er det veldig vanlig å se attraktive menn med mindre attraktive damer.

    • Liker 4
  15. leticia skrev (10 minutter siden):

    For kvinner så er det ikke vanskelig å få en match, nettopp fordi mange menn swiper på omtrent alt de kommer over. Problemet for kvinner er at de må sortere ut etter at de får en match fordi ganske mange menn er ute etter noe helt annet enn det de utgir seg for i profilen. Forhåpentligvis så slipper man unna endel av disse useriøse ved å skrive "No ONS" i egen profil. 

    Enig i at menn finner ut fortere enn kvinner at de må swipe ukritisk for å få matcher. Nettopp fordi kvinner antagelig slipper å swipe ukritisk i det hele tatt, men som nevnt over så har kvinner et utlukingsproblem i stedet for etter at matchene er i boks.

    I praksis så er det som da skjer at kvinner velger å kun date de 5% mest attraktive mennene, som veldig ofte er langt over deres egen standard og da selvsagt ikke ønsker noe seriøst med dem. Da blir det til at de ligger med disse mennene og så blir de dumpet etterpå. Dette fortsetter helt til kvinnene blir lei av å bli brukt for sex og melder seg ut av datingmarkedet. Samtidig så har stort sett alle menn ikke hatt noe som helst suksess mens de har vært på appene.

    • Liker 2
    • Innsiktsfullt 2
  16. knopflerbruce skrev (11 timer siden):

    Altså, hvis du har sveipet på noen er det jo noe i profilen deres du har likt. Å skrive noe rundt det er ikke så vanskelig..?

    Det er jo som regel bare at jeg synes personen var attraktiv. Det er sjelden det er noe interessant å kommentere utover det. Det å gi et kompliment på utseendet fungerer generelt svært dårlig, da jenter får masse komplimenter på utseendet fra folk på Tinder hver eneste dag.

  17. knopflerbruce skrev (45 minutter siden):

    Om du først har gjort jobben med å bla gjennom profilene og sveipe på dem, er det ikke mye mer innsats å skrive en melding. Og får du ikke svar, so be it. Det du sier er at man ikke går lei sveiping, men går lei å bruke et par minutter på å skrive en melding. Det høres bare veldig rart ut.

    Det er egentlig et ganske stort ork og innsats å skulle finne på en god åpningsmelding til alle man matcher med og forsøke å konkurrere om oppmerksomheten til noen med typ 20 andre menn. Blir sliten bare av å tenke på det.

    • Liker 2
    • Hjerte 1
×
×
  • Opprett ny...