Jump to content

excite

Medlemmer
 • Content Count

  112
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

16 :)
 1. OK. Jeg ventet svar fra vår siste spiller om å spille på søndag, og ville godtatt den i god tid før kl. 20 i kveld. Men da er vi klar kl. 20 i kveld likevel.
 2. Fredager passer dessverre ikke for oss. Hvis det ikke passer å spille på torsdag for dere så kan vi se om vi klarer å få til noe på søndag, tirsdag, onsdag eller torsdag (før den andre kampen...)?
 3. Så ikke dere hadde spurt om å spille i går før nå. Kan dere stille i dag?
 4. Jepp, det er det jeg mener. Nei, helg passer generelt dårlig for oss.
 5. Hei. Vi har ikke mulighet å spille denne uka, så derfor har vi prøvd å flytte kampen til neste uke, men det ser ikke ut som at dere har mulighet de tidspunktene vi har foreslått. Har dere et tidspunkt i neste uke, utenom tirsdag og helga, som passer for å avholde kampen?
 6. Hei, vi har to stykker som ikke har mulighet å stille på torsdag. Kan vi prøve å finne et tidspunkt tirsdag, onsdag eller torsdag neste uke istedenfor?
 7. Hei, har dere mulighet å spille på onsdag 21.oktober kl.20.00 istedenfor?
 8. Hei! Hvordan er muligheten for å flytte denne kampen? Hvordan passer f.eks. i morgen, mandag eller onsdag i neste uke for dere?
 9. Hei, hvordan er muligheten for dere å flytte denne kampen til mandag eller onsdag neste uke? En av våre har ikke mulighet å være med i kveld, men vi kan stille med step-in om det ikke skulle la seg gjøre å flytte kampen..
×
×
 • Create New...