Jump to content

excite

Medlemmer
 • Content Count

  107
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by excite

 1. Hei, vi har to stykker som ikke har mulighet å stille på torsdag. Kan vi prøve å finne et tidspunkt tirsdag, onsdag eller torsdag neste uke istedenfor?
 2. Hei, har dere mulighet å spille på onsdag 21.oktober kl.20.00 istedenfor?
 3. Hei! Hvordan er muligheten for å flytte denne kampen? Hvordan passer f.eks. i morgen, mandag eller onsdag i neste uke for dere?
 4. Hei, hvordan er muligheten for dere å flytte denne kampen til mandag eller onsdag neste uke? En av våre har ikke mulighet å være med i kveld, men vi kan stille med step-in om det ikke skulle la seg gjøre å flytte kampen..
 5. Hei. For oss passer bare torsdag denne uka dessverre.
 6. En av oss har kveldsvakt på onsdag og torsdag. Men dersom vi kan utsette kampen på torsdag til kl. 21.30 så tenker jeg det skal gå bra! Dersom det ikke passer for dere, så kan vi ta det tidlig i neste uke?
 7. Hallo. En av oss har ikke mulighet å spille 19. oktober. Kan vi finne en annen dag som passer begge lag?
 8. excite (¬‿¬) : ban nuke BlaZteD : ban cache *DEAD* excite (¬‿¬) : ban cobble BlaZteD : ban inf excite (¬‿¬) : pick mirage BlaZteD : pick train
 9. excite (¬‿¬): ban nuke uberlix #fixcsgo: ban cobble excite (¬‿¬): ban inferno uberlix #fixcsgo: ban mirage excite (¬‿¬): pick cache uberlix #fixcsgo: overpass
×
×
 • Create New...